Forum » Igre » Crysis
Crysis

Ales22LJ ::
Mene pa samo zanima ce gdo igra ta spil z graficno kartico ATI RADEON 3870 512MB DDR3 PCI-E in sicer na 1600x1000 resoluciji? In kako se kj obnese :P Hvala

TokioGangsta ::
Še enkrat jaz.
Ne morem in ne morem igrat online. Igro sm kupil v trgovini in se v igri registriral, pridem noter, pol pa ko se hočem povezati s katerimkoli sreverjem mi napiše, "server authentication failed!". Ne vem kaj naj, pb sm si instalitral pa posodobil. Sem mogoče kaj pozabil?
Hvala
Ne morem in ne morem igrat online. Igro sm kupil v trgovini in se v igri registriral, pridem noter, pol pa ko se hočem povezati s katerimkoli sreverjem mi napiše, "server authentication failed!". Ne vem kaj naj, pb sm si instalitral pa posodobil. Sem mogoče kaj pozabil?
Hvala
Asus P5K ~ Q6600 ~ 8800GTS 320MB~ Crucial 2GB 800MHZ ~
Enermax 500W ~ Antec Nine Hundred ~ Tarantula & Lachesis

Ales22LJ ::
Ja pa kj mi youtube pomaga tiste kvadratke od grafike gledu hehe. Mene samo tko zanima ce lepo laufa na 1600X1000 reso....

TokioGangsta ::
Anybody, plz

Asus P5K ~ Q6600 ~ 8800GTS 320MB~ Crucial 2GB 800MHZ ~

janwoolf ::
Heli ne morem letet. Sem pritisnil levi shift. motor je ugasjen. kdo ve keri mod (sobe) kjer je tam heli, letala, .....
hvala
hvala
C2D E8400, Crucial Ballistix Tracer 2x1gb PC-8500,
P5K-E, XFX 8800GTS (G92) 512MB,Antec nine hundred
cooling 4x120mm and 1x200mm, Enermax Infiniti 650W
P5K-E, XFX 8800GTS (G92) 512MB,Antec nine hundred
cooling 4x120mm and 1x200mm, Enermax Infiniti 650W
Zgodovina sprememb…
- zavaroval slike: Alpheus ()

Meizu ::
Kje? Razn VTOL proti koncu nism našu nikjer možnosti, da bi furakal heliča okrog...Ali pač?

m.i.h.a. ::
če se ne motim v SP ni možnosti, da bi vozil helikopter, le VTOL
do helikopterja pa prideš v MP (mapi Beach in Mesa) in če poženeš editor, kjer ga vržeš na lastno oz že izdelano mapo
do helikopterja pa prideš v MP (mapi Beach in Mesa) in če poženeš editor, kjer ga vržeš na lastno oz že izdelano mapo

EJ fantje en problem mam. Zdej ko sm šel še enkrat znova z mojo novo konfiguracijo v podpisu obračat igro od začetka, opažam, da mi ob kakšni večji akciji (predvsem v zadnjem delu igre, od tam ko sneg zamrzne, dalje) lik postane zelo slabo odziven. Recimo, kliknem, da nameri s scopeom, pa rabi 1 sekundo da se sploh odzove. Recimo, hočem streljat na tarčo, kliknem pač fire button, pa mi komej čez 1 sekundo začne streljat, ko mi že tarča uide. Včasih se mi to zgodi celo s premikanjem osebe. Greš v levo, se začne premikat komej čez sekundo. Al pa če počepnem. In je res ZELO moteče. Kot nekakšen ping, sam da ni neta vmes. Kaj bi to lahko blo? Pomojem grafa ne more bit, ker sm zmozgal takšne settings, da mi seče konstantno nad 20FPS, povprečno tam 30FPS, večje akcije okoli 20FPS. Ubistvu mam Shades, Textures in Objects na low, vse drugo na very high. No, sej nima veze. Uglavnem, kaj bi bil lahko problem?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Meizu ()

Tilen ::
Problem je v tem, da je območje, ko prideš ven iz jame pač bolj zahtevno. Smo vsi vsaj delno občutili razliko. Brez skrbi.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Vem, vem, ampak mi v teh hudih fajtih fps ne pade pod 20, kar bi moralo bit kolkortolk gladko. In ne morm pogruntat kaj ga zeza... Mi kr najeda, kr sploh ne morš zadet tarče, kr predn ustreliš proti njej že zdavnaj odleti nekam v 3 pm

Izi ::
Meizu, razlog bo verjetno kar tvoja grafična kartica 8600GT. Imaš soliden računalnik, edino grafična je iz nižjega razreda in močno zaostaja za vsem ostalim kar imaš v računalniku.
Tvoja grafična ima ubogih 256 MB VRAMA, kar bi znal biti vzrok tvojim težavam.
Za probo nastavi vse skupaj na resolucijo 800 x 600 in vse nastavitve na LOW in probaj malo pobijati sovražnike, da vidiš, če je pri streljanju še vedno sekundo zakasnitve. Če zakasnitve ne bo več, potem je vsekakor vzrok tvoja slabotna grafična kartica.
Drugače pa tudi sam sem imel 15 fps, ko sem prišel ven iz jame, ampak sem kljub temu lahko normalno streljal po sovražnikih in jih normalno zadeval, samo slika ni bila ravno tekoča.
Tvoja grafična ima ubogih 256 MB VRAMA, kar bi znal biti vzrok tvojim težavam.
Za probo nastavi vse skupaj na resolucijo 800 x 600 in vse nastavitve na LOW in probaj malo pobijati sovražnike, da vidiš, če je pri streljanju še vedno sekundo zakasnitve. Če zakasnitve ne bo več, potem je vsekakor vzrok tvoja slabotna grafična kartica.
Drugače pa tudi sam sem imel 15 fps, ko sem prišel ven iz jame, ampak sem kljub temu lahko normalno streljal po sovražnikih in jih normalno zadeval, samo slika ni bila ravno tekoča.

Ali mu ni včasih s to grafo lepo delalo?
Napisal je, da je nadgradil računalnik in šel z to novo konfiguracijo ponovno igrati igro od začetka.
Izgleda pa, da je grafična kartica ostala ista in zato bi morale tudi nastavitve ostati iste kot pri prvem igranju. On pa je navdušen nad novo konfiguracijo nastavil vse skupaj previsoko in mu sedaj šteka

Crysis pa potrebuje predvsem hitro grafično kartico z precej VRAMA, ostale komponente niso tako pomembne.

Ne ne Izi ni to problem. Jst se zavedam da mam grafo u kurcu. Ubistvu sm tudi to grafo novo nabavu s tem sistemom vred, čeprav sm mel prej delujočo X1950XTX, ampak, ko sm poslal ta X1950XTX v eni drugi kišti gor v Celje na servis, sem nazaj domov dobil sfukano kišto in seveda grafa in matična ni delala. Tako sm mogu z nizkim budgetom nabavit 8600GT, čeprav sm še vedno jezen ko ris. Ampak glede na to, da praviš, da ni bilo zakasnitev kljub 15FPS-jem, potem grafa res ne bi smela bit problem. Bom pa poskusu z vsem na low, ja. Se pa zavedam, da je grafa za en k. Bom verjetno kmalu prešaltal na HD4870 al pa 8800GT, upam.

Sm probal na low, 60FPSjev v akciji ampak tisti navidezen "ping" pa je še vedno prisoten. Isti problemi še zmeraj. Se mi je zdelo da grafa ni kriva. Je mogoče problem v Visti? V drajverjih?

Na začetku si napisal, da se ti te zakasnitve pojavljajo samo v zadnjem delu igre, ko prideš iz jame.
Zadnji del igre je bistveno bolj zahteven kot prvi del igre in zakasnitve so znak, da imaš nekaj preslabotnega v računalniku za tekoče delovanje. Logično bi bilo, da je kriva našibkejša enota in to je grafična kartica.
Če ti streljanje na začetku igre deluje vredu, na koncu igre pa potrebuje celo sekundo od pritiska miške do strela potem je kriva grafična kartica in nič drugega.
Če pa ti strelja z 1 sekundo zakasnitve čez celo igro potem pa je problem verjetno kje v driverjih.
Vista sama po sebi ni nič kriva, če nimaš ravno kakšnih leto dni starih driverjev. Jaz igram na 64-bitni Visti in z novim popravkom za igro deluje hitreje kot mi je ob izzidu delovala na XP-jih.
Nujno namesti Crysis Patch 1.1, ta je v Visti prinesel ogromen pospešek.
Preveri, če imaš vse najnovejše driverje, za grafično, za chipset in tudi za miško namesti driverje z proizvajalčeve strani.
In ker si omenil, da si na Visti si vsekakor naloži še Vista Service Pack 1, ki je že nekaj časa končan, samo Microsoft ga še ni dal uradno ven. Najdeš ga na torrentih.
Zadnji del igre je bistveno bolj zahteven kot prvi del igre in zakasnitve so znak, da imaš nekaj preslabotnega v računalniku za tekoče delovanje. Logično bi bilo, da je kriva našibkejša enota in to je grafična kartica.
Če ti streljanje na začetku igre deluje vredu, na koncu igre pa potrebuje celo sekundo od pritiska miške do strela potem je kriva grafična kartica in nič drugega.
Če pa ti strelja z 1 sekundo zakasnitve čez celo igro potem pa je problem verjetno kje v driverjih.
Vista sama po sebi ni nič kriva, če nimaš ravno kakšnih leto dni starih driverjev. Jaz igram na 64-bitni Visti in z novim popravkom za igro deluje hitreje kot mi je ob izzidu delovala na XP-jih.
Nujno namesti Crysis Patch 1.1, ta je v Visti prinesel ogromen pospešek.
Preveri, če imaš vse najnovejše driverje, za grafično, za chipset in tudi za miško namesti driverje z proizvajalčeve strani.
In ker si omenil, da si na Visti si vsekakor naloži še Vista Service Pack 1, ki je že nekaj časa končan, samo Microsoft ga še ni dal uradno ven. Najdeš ga na torrentih.

Hvala za nasvete. Ja, ubistvu se mi to štekanje pojavlja skozi celotno igro tudi na low settings, tudi recimo ta prvi del igre (Contact), isti k. Tko da ja, no drajverje mam ubistvu najnovejše, nisem pa namestil patcha za crysis in SP1 za visto. Bom še to poskusu, pa pol povem kaj in kako je pr meni. Še enkrat, hvala za nasvete.

Dr_M ::
Jest pa zdele delam test v 2560x1024. Traja ze ene 10 minut, pa je se vedno loop1

The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

TimeDemo Play Started , (Total Frames: 2000, Recorded Time: 111.86s)
!TimeDemo Run 0 Finished.
Play Time: 605.61s, Average FPS: 3.30
Min FPS: 0.78 at frame 1376, Max FPS: 4.84 at frame 985
Average Tri/Sec: -1719211, Tri/Frame: -520584
Recorded/Played Tris ratio: -1.76
!TimeDemo Run 1 Finished.
Play Time: 598.67s, Average FPS: 3.34
Average Tri/Sec: -1697254, Tri/Frame: -508048
Recorded/Played Tris ratio: -1.80
!TimeDemo Run 2 Finished.
Play Time: 612.11s, Average FPS: 3.27
Min FPS: 0.78 at frame 1376, Max FPS: 4.97 at frame 985
Average Tri/Sec: -1663555, Tri/Frame: -509137
!TimeDemo Run 3 Finished.
Play Time: 614.43s, Average FPS: 3.26
Min FPS: 0.78 at frame 1376, Max FPS: 4.98 at frame 986
Average Tri/Sec: -1654197, Tri/Frame: -508194
TimeDemo Play Ended, (4 Runs Performed)
V tako visoki locljivosti bi prov prsla graficna z1GB rama.
!TimeDemo Run 0 Finished.
Play Time: 605.61s, Average FPS: 3.30
Average Tri/Sec: -1719211, Tri/Frame: -520584
Recorded/Played Tris ratio: -1.76
!TimeDemo Run 1 Finished.
Play Time: 598.67s, Average FPS: 3.34
Average Tri/Sec: -1697254, Tri/Frame: -508048
!TimeDemo Run 2 Finished.
Play Time: 612.11s, Average FPS: 3.27
Min FPS: 0.78 at frame 1376, Max FPS: 4.97 at frame 985
Average Tri/Sec: -1663555, Tri/Frame: -509137
!TimeDemo Run 3 Finished.
Play Time: 614.43s, Average FPS: 3.26
Min FPS: 0.78 at frame 1376, Max FPS: 4.98 at frame 986
Average Tri/Sec: -1654197, Tri/Frame: -508194
TimeDemo Play Ended, (4 Runs Performed)
V tako visoki locljivosti bi prov prsla graficna z1GB rama.

Ubistvu mam 2x 17"
Za tako locljivost je AF in AA overkill. Z izklopljenim dobim skor 27fps

Za tako locljivost je AF in AA overkill. Z izklopljenim dobim skor 27fps

Jst ::
Zadnji del igre vsem uporabnikom Viste začne igra delati mnogo slabše, kot uporabnikom XPjev.
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

djordjevic ::
Danes inštaliral crysis na nigelnagel novo mašino x2 5600, 2 gb rama in radeon 3850. Špilam na 1600 x 1050, nastavitve so na medium. Se mi zdi čisto kul.

iLichu ::
na puško sm si namontiral merek k ma rdečo piko sam men se rdeča pika ne vidi
a mogoče ve kdo zakaj ?

g. Oden ::
Ne vem, zakaj se ti ne bi merek videl. Verjetno je samo bug pa ga je pozablo dodat, znova loadaj zadnji save game pa bo merek tam kjer mora bit. Drugače pa pač poglej če maš vse nove gonilnike in predvsem če maš zadnji popravek (1.1). Sicer pa brez merka verjetno tud ni tak hudo, a ne.

Jst ::
Problem s shaderji?
Si se kaj igral z .cfg fajli? V gonilnikih kaj posebnega (- not default)?
S kakŠnim posebnim programom, like Rivatuner, kaj spreminjal?
Zmanjkalo rdeče barve v monitorju?
:)
Si se kaj igral z .cfg fajli? V gonilnikih kaj posebnega (- not default)?
S kakŠnim posebnim programom, like Rivatuner, kaj spreminjal?
Zmanjkalo rdeče barve v monitorju?
:)
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"

Pizzicato ::
Tale "lag" glede tipkovnice se pojavlja tudi meni (Q6600, 8800gt, 2GB,...patch 1.1) ne glede na resolucijo in del igre. Sicer pa je na spletu moč zaslediti, da je to problem, ki žal ni bil odpravljen z novim patchom. Morebiti je kriva celo brezžična tipkovnica, pa čeprav v ostalih špilih ni teh problemov. Bi bilo potrebno probati še z "žično" tipkonico....
Bogo

Tilen ::
Omenjenih težav, [vsaj] jaz nisem opazil medtem ko sem preigral celotno igro.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

djordjevic ::
XP, s factory nastavitvami. Kaki predlog, kaj naj vklopim, da bi iz grafe iztisnil več?

Ja, jst mam žično miš in tipkovnico, pa mi "laga". Nevem kje je tu problem. Mislim, da v hardwareu ni. Čeprou mam švoh grafo, to ni za zanikat, ampak mi čisto na vseh resolucijah laga. Beda.

aron ::
jaz sem malo zaostal a na začetku teme bi moral to napisati nisem igral še boljše igre od crysisa mislim res potem sem še celo šolo z tem zasvojl kul igra!

M-XXXX ::
Sam da se znebimo jebenih cehaterjev je bolje kot vse ostalo, pa tud če mi 10 fps-jev poberejo

Zgodovina sprememb…
- spremenil: M-XXXX ()

To bo za WHQL

Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Crysis 3 (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Igre | 45276 (28422) | kajetan |
» | Far cry 2 (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Igre | 129151 (82963) | Assass1n |
» | Radeon 4870 in CrysisOddelek: Strojna oprema | 2383 (1710) | SebaR |
» | Februarja že GeForce 9? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Grafične kartice | 9082 (9078) | Senitel |
» | DX 9 vs. DX 10 (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 7208 (6246) | kobilica |