Forum » Šola » ne vem kam
ne vem kam
iced ::
Lep pozdrav, jaz imam en čudn problem in rabim kakšen nasvet. Jeseni se bom vpisal na SAE, vendar se ne morem odločiti katero smer bi izbral (audio oz kreativni mediji). Že odkar pomnim zase mi je audio področje in vse kar je z njim povezano zelo zanimivo in imam tudi že kr nekaj predznanja (cubase, midi itd...). V nasprotju pa na področju kreativnih medijev (3d, int.strani itd...) nisem ravno na tekočem. Ampak to NE pomeni, da me NE zanima in vsekakor bi se lahko izpopolnil in stvar obvladal.
Moje mnenje sicer je, da bom lažje dobil "delo" oz. bil bolj uspešen kot npr. spletni oblikovalec, 3d animator, veliko težje pa kot audio inženir (hmm...mogoče premajhen trg), čeprav je to meni dobesedno pisano na kožo. Menim, da v tem poklicu brez dobrih vez ne prideš ravno daleč (mogoče se pa motim). Upam, da me kdo razume in rad bi slišal tudi njegovo/njeno mnenje. Lp.
Moje mnenje sicer je, da bom lažje dobil "delo" oz. bil bolj uspešen kot npr. spletni oblikovalec, 3d animator, veliko težje pa kot audio inženir (hmm...mogoče premajhen trg), čeprav je to meni dobesedno pisano na kožo. Menim, da v tem poklicu brez dobrih vez ne prideš ravno daleč (mogoče se pa motim). Upam, da me kdo razume in rad bi slišal tudi njegovo/njeno mnenje. Lp.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prenašanje torrent datotek legalno? (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 25710 (23957) | tekkkno |
» | Francija pripravlja ostrejšo protipiratsko zakonodajo (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Avtorsko pravo | 16298 (11610) | redo |
» | [Hi-Fi] - Debata: original CD vs CD-R (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 11180 (8576) | Quikee |
» | Se kdo tukaj spozna na CD playerje? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 8354 (6325) | Trancedeejay |
» | LIDL PCOddelek: Kaj kupiti | 2169 (1615) | BigWhale |