Forum » Zvok in slika » S-video pomoč
S-video pomoč
Staropramen ::
Priklopil sem pc in tv in na tv vidim samo črnobelo sliko ki je na racunalniku barvna in ne morem nic se neki probau pa ne gre. Pod nastavitvami za tv pise da nebi smelo bit črnobelo. Help me!
- zaklenil: podtalje ()
AndrejS ::
Dosti o tem je že bilo napisanega na tem forumu.
Meni žal ni nič pomagalo. Imel sem Radeon 9600 in Gorenje TV 16:9. Vse je delalo normalno, dokler nisem zamenjal grafične z GF 6600 GT. Naenkrat je bila slika na TV Črnobela in nič ni pomagalo. Probal vse možno. No na koncu sem zamenjal TV in slika je bila naenkrat spet barvna.
Meni žal ni nič pomagalo. Imel sem Radeon 9600 in Gorenje TV 16:9. Vse je delalo normalno, dokler nisem zamenjal grafične z GF 6600 GT. Naenkrat je bila slika na TV Črnobela in nič ni pomagalo. Probal vse možno. No na koncu sem zamenjal TV in slika je bila naenkrat spet barvna.
5er--> ::
Katero grafično maš Ati/nVidia?
Pri nastavitvah za TV signal daj PAL B (zdaj je verjetno kakšen NTSC).
Pri nastavitvah za TV signal daj PAL B (zdaj je verjetno kakšen NTSC).
Staropramen ::
Mam grafično ATI mobility radeon x600, in une nastavitve so nastavljene na pal b pa nič ne pomaga!! edino mogoče da je res kaj s TV, ker sm probal na dveh TV-jih na enemu je bla slika črno bela in niti zvoka ni blo....potem na drugem se je zvok kr pojavil je pa slika še vedno črnobela...boooo....ima še kdo kako idejo???
elasto_mania ::
ta problem sem imel js s kamero pa sem samo tam kjer iz s-video na scart(adaptor) premestu na neki drugega in deluje
podtalje ::
Tema o tej tematiki že obstaja: PC na TV - splošni nasveti.
Rešitev boš pa verjetno najdel kar v prvi točki prvega sporočila.
Zaklepam.
Rešitev boš pa verjetno najdel kar v prvi točki prvega sporočila.
Zaklepam.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Zvok in slika | 585493 (24822) | Dominator |
» | Črnobelo kdaj pač ni lepoOddelek: Zvok in slika | 1657 (1429) | Zeratrem |
» | Zakaj mi na GeforceFX5700 ne dela TVOUT :( ? (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4188 (3695) | KTr1sk |
» | tv out= čb slikaOddelek: Zvok in slika | 3308 (2841) | romario |
» | ATI RADEON 9000PRO TV OUT - CB SLIKA - STOTIC !!!Oddelek: Zvok in slika | 1387 (1137) | mitjaxp |