Forum » Omrežja in internet » Prekinjanje povezave zaradi T-2?
Prekinjanje povezave zaradi T-2?
ekonom ::
Odkar sem šel na T-2, se dogaja, da se na vsake toliko časa prekine WLAN povezava. Včasih drži cel dan, včasih kake pol ure. Prekinjena pa zna biti tudi po pol dneva, lahko pa tudi samo kakšno minuto. Imam router Level-One. Na ADSL nisem imel nikoli tega problema, tukaj pa več ali manj vsak dan. Je problem v T-2 ali routerju oz. mojih nastavitvah? Imam dinamični IP in pogosto je vklopljen torrent zadeva ali pa emula.
Hvala za odgovor in lp!
Hvala za odgovor in lp!
TRIROG ::
mn je modem padal vsake 30sec .... pol so mi pa profil spremenil ... da ni mogoce to krivo in ne wlan ...
zee ::
kar je napisal PicNiK se je nam dogajalo na adslu dokler nismo omejili dl/ul.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | [Router] Kako forwardirat oz. odpret porte (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Omrežja in internet | 340495 (40951) | ignats |
» | Novi SIOL-ovi "komunikacijski prehodi" (gateway-i) SAGEM F@st™3344 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Omrežja in internet | 44050 (19590) | imallears |
» | t2 in azureus preko routerjaOddelek: Pomoč in nasveti | 1356 (1105) | velchett |
» | Asus WL-500gP OpenWRT konfiguracijaOddelek: Omrežja in internet | 3830 (2748) | Bakunin |
» | Kateri firmware uporabiti za router LinkSys WRT54G (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 6973 (5046) | plavko61 |