Forum » Pomoč in nasveti » t2 in azureus preko routerja
t2 in azureus preko routerja
velchett ::
Zivjo,
pred dnevi smo mi montirali T2 optiko. Na PC sem vezan preko routerja in s starimi nastavitvami (prej sem bil na SIol ADSL-ju) imam zdaj v torrent odjemalcu Azureusu skoz rumenga smilija, na Emuli mi javlja LOW id,... Kaj naj naredim? Pls za cim bolj dumb-proof nasvet.
Thanx in lp,
M.
pred dnevi smo mi montirali T2 optiko. Na PC sem vezan preko routerja in s starimi nastavitvami (prej sem bil na SIol ADSL-ju) imam zdaj v torrent odjemalcu Azureusu skoz rumenga smilija, na Emuli mi javlja LOW id,... Kaj naj naredim? Pls za cim bolj dumb-proof nasvet.
Thanx in lp,
M.
OmegaBlue ::
Upam da imaš nizko varnost pri T2 drugače ne bo šlo.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Ja, osebno v poslovalnico ali po faxu/pošti.
Ok, zahtevek za nizko varnost oddan po faxu, dopoldan, baje je ze spremenjeno. Kaj je treba naredit naprej?
Nič ;) oz. odpri porte če jih še nisi. (res nevem če je potreben restart modema)
Matheeew ::
Preveri še enkrat ali so ti že spremenili varnost na nizko. Router magar nastavi na tovarniške nastavitve in potem step-by-step nastavi na novo.
Ma da dela.
Ma da dela.
Se ena stvar je konfuzna: ce grem v ipconfig in preverim moj IP, mi javi XXX.XXX.XXX.102, ce pa grem na www.whatismyip.com pa mi javi XXX.XXX.XXX.30 Kateri je zdej taprav in katerega vnesem v router, da bo zadeva delovala?
robbe ::
Tisti prvi je predvidoma lokalni. Vsaj, če je kaj podobnega kot 192.168.0.102. V ruter vneseš tega prvega in port. Seveda "pravi" zunanji ip je pa tisti ki ti ga na tisti strani pokaže.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: robbe ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Omrežna vrata (porti)Oddelek: Omrežja in internet | 6861 (5290) | Daniel |
» | Več IP naslovovOddelek: Omrežja in internet | 7004 (6018) | Bakunin |
» | Povezava 3 ruterjev linksys wrt54glOddelek: Pomoč in nasveti | 1954 (1569) | Bakunin |
» | "apt-get install xy" težave (Debian)Oddelek: Operacijski sistemi | 1417 (1318) | B-D_ |
» | Clarkconnect: kako preprečiti DDoS napade iz lokalne mreže?Oddelek: Omrežja in internet | 2395 (1761) | pecorin |