Forum » Pomoč in nasveti » kiss1500+tvtuner
kiss1500+tvtuner
koya ::
Vem da ni računalniška tema, a ne vem kam naj se obrnem, pa se mi zdi, da je tu veliko ljudi ki "kaj" ve.
Imam dvx predvajalnik kiss 1500, kateri ima pcmca režo. Dvx nima vgrajenega tunerja, bi pa rad imel to možnost, saj bi ga rad imel tudi kot izvor tv signala...
Tako da, če se komu sanja... kaj pa kako....
So mi rekli da je koda odprta, tako da, če kdo pozna kšnga freaka ki ve kaj pomenjo uni heroglifi, pa bi loh kej dopisu da bi to delal naj mi prosim sporoči!
Za odgovore se vam najlepše zahvaljujem!!!!!!
Imam dvx predvajalnik kiss 1500, kateri ima pcmca režo. Dvx nima vgrajenega tunerja, bi pa rad imel to možnost, saj bi ga rad imel tudi kot izvor tv signala...
Tako da, če se komu sanja... kaj pa kako....
So mi rekli da je koda odprta, tako da, če kdo pozna kšnga freaka ki ve kaj pomenjo uni heroglifi, pa bi loh kej dopisu da bi to delal naj mi prosim sporoči!
Za odgovore se vam najlepše zahvaljujem!!!!!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [divxvid] United predvajalnikiOddelek: Zvok in slika | 8288 (1360) | markozlak |
» | [divxvid] LG predvajalniki (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 35466 (10286) | kekpek |
» | [divXvid] Hyundai predvajalniki (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 39529 (11578) | JanezC |
» | [DivXviD] Evertone predvajalnikiOddelek: Zvok in slika | 14153 (5465) | Jedi Master Yoda |
» | [divXvid] Scott predvajalniki (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 21814 (9430) | Heavy |