Forum » Zvok in slika » DivX snemalniki z HDD in USB
DivX snemalniki z HDD in USB
Horuk ::
Pozdravljeni!
Potrebujem čimveč koristnih informacij o vse bolj popularnih DivX snemalnikih z vgrajenim trdim diskom in USB vhodom.
Zanima me predusem, kako je z prenosom DVD, DivX, MP3,... iz vgrajenega HDD na npr. zunanji HDD prek USB-ja. V obe smeri seveda. Vsi, ki imate izkušnje s takimi zverincami vas lepo prosim za vaše mnenje o funkcionalnosti teh naprav. Katere modele priporočate? Cene občutno padajo, zato bi si tudi jaz privoščil kaj podobnega.
Ali ima že kdo izkušnjo z Xoro HVR 5500?
Hvala.
Potrebujem čimveč koristnih informacij o vse bolj popularnih DivX snemalnikih z vgrajenim trdim diskom in USB vhodom.
Zanima me predusem, kako je z prenosom DVD, DivX, MP3,... iz vgrajenega HDD na npr. zunanji HDD prek USB-ja. V obe smeri seveda. Vsi, ki imate izkušnje s takimi zverincami vas lepo prosim za vaše mnenje o funkcionalnosti teh naprav. Katere modele priporočate? Cene občutno padajo, zato bi si tudi jaz privoščil kaj podobnega.
Ali ima že kdo izkušnjo z Xoro HVR 5500?
Hvala.
- zaklenil: podtalje ()
ninbus ::
tud mene zanima. če ma šumnike in normalno velikost podnapisov je že moj.
dejmo no, kakšno uporabno info.
dejmo no, kakšno uporabno info.
podtalje ::
Tema o predvjalnikih s trdim diskom že obstaja.
Povezavo najdeš v mini KAZALO oddelka Zvok in Slika.
Zaklepam.
Povezavo najdeš v mini KAZALO oddelka Zvok in Slika.
Zaklepam.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: podtalje ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [DVDR/divx] snemalnik in Divx predvajalnik (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Zvok in slika | 63380 (15870) | Buffy |
» | Kateri DVD predvajalnik, ki predvaja filme iz zunjanjega HDD-ja?Oddelek: Kaj kupiti | 1364 (1199) | jerriho |
» | DVD snemalniki s trdim diskom in DVB-C (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 22998 (10213) | Yossarian |
» | TV tuner - sočasno gledanje enega in snemanje drugega kanalaOddelek: Kaj kupiti | 4655 (3576) | sokel |
» | DVD z LAN ?Oddelek: Zvok in slika | 1378 (1237) | martinsm3 |