Forum » Pomoč in nasveti » Podatki na DVD niso dosegljivi
Podatki na DVD niso dosegljivi
mp218 ::
PRed časom (3 mesece nazaj) sem si posnel arhiv na DVD medij. Danes pa, ko bi rabil podatke, pa do njih ne pridem več. Raziskovalec in nerotov explorer mi javita kot , da je DVD prazen. Nerotov "Disc information" pa mi pravilno pokaže sejo "Session" in velikost.
zanima me, če je obstaja kakšen program ali trik, da bi zopet dobil podatke nazaj.
_NEC DVD_RW ND-3540A [CD-ROM drive]
dvd medij: dvd + r, memorex, 8x
zanima me, če je obstaja kakšen program ali trik, da bi zopet dobil podatke nazaj.
_NEC DVD_RW ND-3540A [CD-ROM drive]
dvd medij: dvd + r, memorex, 8x
m.i.h.a. ::
Enako se je zgodilo meni. Vzrok pa je bil prezgodnja verzija Nera 7. Pač sem jo odstranil in dal gor verzijo 6 in stvar je potem delovala. No sedaj imam pa spet v7 inštalirano (zadnja verzija katera je zunaj) in dela OK.
Sicer pa ni nujno, da je pri tebi enak problem.
Je pa zanimivo, kako je nero sposoben blokirat tudi explorer.
Sicer pa ni nujno, da je pri tebi enak problem.
Je pa zanimivo, kako je nero sposoben blokirat tudi explorer.
mp218 ::
hja. hvala za odgovor.
Jaz mam nero 6.6.0.8 Enterprise edition.
Ne spomnim pa se, kaj sem prej imel gor. Sigurno pa ne tega!
Bom probal dat gor eno starejšo verzijo, potem pa novejšo in vmes bom še pogledal kako bo raziskovalec reagiral, ko nera ne bo gor...
:)
Jaz mam nero 6.6.0.8 Enterprise edition.
Ne spomnim pa se, kaj sem prej imel gor. Sigurno pa ne tega!
Bom probal dat gor eno starejšo verzijo, potem pa novejšo in vmes bom še pogledal kako bo raziskovalec reagiral, ko nera ne bo gor...
:)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NEC dvd-rw 3500/3520/3540 (strani: 1 2 3 4 … 27 28 29 30 )Oddelek: Strojna oprema | 103006 (27515) | nuclear |
» | Nec DVD rekorderji in LabelFlash (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 28556 (18873) | Mitko_R |
» | Label flashOddelek: Pomoč in nasveti | 8333 (5603) | shany |
» | [DVD9 peka] triki & nasvetiOddelek: Zvok in slika | 3218 (2707) | largie |
» | NEC 2500 visje hitrosti pisanja in bitsetting (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 10702 (6941) | delfinus |