» »

internet in msn ne delujeta

internet in msn ne delujeta

majales ::

imam prenosni računalnik in težava je v tem da se ne morem povezati na hitri internet.na začetku ko sem računalnik inštaliral sem lahko uporabil hitri internet sedaj pa ne gre.na navadno tel.linijo se lahko povežem in na prenosno kartico od mobitela se tudi lahko povežem.zakaj ne morem uspostaviti povezave z hitrim internetom(doma preko modema)?
drugi problem je da imam naloženi msn in sem ga prav tako lahko pred kratkim uporabljal toda mi sedaj več ne deluje.sprobaval sem vse mogoče in nisem našel vzroka zakaj ne deluje.instaliral sem tudi ostale msnje in nobeden ne dela.
prosim če mi lahko odgovorite!!!!

iskra ::

Opiši še kak operacijski sistem uporabljaš in povej nam, kaj si počel s prenosnikom, preden je prišlo do "okvare" na LAN portu. Povej kaj si inštaliral, katera okenca si obkljukal, kje si pritisnil "V redu" brez prebrati kaj te računalnik sprašuje in tako dalje.
Ajow! 5 metru drow ...
Če bi imel Ronaldinho izvenzakonskega sina, bi se klical Bastardinho.

majales ::

Uporabljam windows xp. Na internet se povezujem prek prenosne mobitelove kartice-deluje. Hotel sem se povezati tudi doma prek adsl. To je nekaj časa delovalo, potem pa mi je začelo javljati, da povezava ni uspela. Mislim da nekje isti čas se tudi prek kartice več nisem mogel prijaviti na msn. (poizkusite znova pozneje). Inštaliral sem si različne msnje (yahoo, skype,...) in noben ne dela. Prek kartice se drugače normalno povežem na internet, razen teh msn, ki nikakor nočejo delovati. Naj povem še, da mi npr. Irc pa deluje.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Linksys WRT54G In Tomato Firmware (strani: 1 2 )

Oddelek: Omrežja in internet
7418640 (11577) Hayabusa
»

[INFO] Windows Live Messenger/MSN Messenger (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Programska oprema
23676077 (16718) tilinho20
»

Povezava pc plus dva prenosnika

Oddelek: Omrežja in internet
6850 (717) m0f0x
»

Novi SIOL-ovi "komunikacijski prehodi" (gateway-i) SAGEM F@st™3344 (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Omrežja in internet
15543930 (19470) imallears
»

alternativa programa SERV-U za osebni server

Oddelek: Programska oprema
292593 (2047) XPfrik

Več podobnih tem