Forum » Strojna oprema » DVD-R ne dela
DVD-R ne dela
stonecold ::
Pozdravljeni!
Ker sam ne najdem rešitve bi prosil za pomoč. Imam namreč problem, ker mi DVD-R ne bere več zapečenih DVD-jev. Opazil sem da mi jih ne bere več od takrat, ko sem gledal enih par originalnih DVD-jev, kupljenih v Big Bangu. Pred tem nisem imel nobenega problema z zagonom in gledanjem zapečenih DVD-jev. Kljub temu pa še mi vedno prepozna in bere zapečene glasbene CD-je.
Zapečeni DVD-ji niso pokvarjeni, ker mi jih DVD-RW, ki ga tud imam, normalno bere in jih lahko normalno odpiram. Ko vstavim zapečeni DVD v DVD-R in hočem odpreti vsebino, traja približno dobro minuto, preden mi sistem javi sledečo napako:
Disk is not formatted
Windows cannot read from the disk. The disk might be corrupted, or it could be using a format that is not compatible with Windows.
Lepo bi prosil za vašo pomoč in obenem vam želim srečno ter veselo novo leto.
Ker sam ne najdem rešitve bi prosil za pomoč. Imam namreč problem, ker mi DVD-R ne bere več zapečenih DVD-jev. Opazil sem da mi jih ne bere več od takrat, ko sem gledal enih par originalnih DVD-jev, kupljenih v Big Bangu. Pred tem nisem imel nobenega problema z zagonom in gledanjem zapečenih DVD-jev. Kljub temu pa še mi vedno prepozna in bere zapečene glasbene CD-je.
Zapečeni DVD-ji niso pokvarjeni, ker mi jih DVD-RW, ki ga tud imam, normalno bere in jih lahko normalno odpiram. Ko vstavim zapečeni DVD v DVD-R in hočem odpreti vsebino, traja približno dobro minuto, preden mi sistem javi sledečo napako:
Disk is not formatted
Windows cannot read from the disk. The disk might be corrupted, or it could be using a format that is not compatible with Windows.
Lepo bi prosil za vašo pomoč in obenem vam želim srečno ter veselo novo leto.
Dejancek ::
Čas je za menjavo dvd-ja, meni je naprimer zdržal 1 mesec in naslednje leto ga dam nazaj, da dobim novega
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dvd pekač (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Kaj kupiti | 28383 (14142) | GrimReaper |
» | NEC dvd-rw 3500/3520/3540 (strani: 1 2 3 4 … 27 28 29 30 )Oddelek: Strojna oprema | 103401 (27910) | nuclear |
» | LiteOn ali LG DVD pekač ? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5621 (4959) | YenLoWang |
» | Pionner DVD-117Oddelek: Strojna oprema | 984 (879) | Crimson_Shadow |
» | DVD-R mediji, njihova kvaliteta z NEC 2500a in TEAC DV-W50D (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 10525 (7678) | reber |