Forum » Strojna oprema » Tv-OUT na Grafični !
Tv-OUT na Grafični !
m16si ::
Nerodna stvar se mi je nardila, če kdo kej ve o tem...
Namreč ne dela mi tv-out na grafi, prej je dobr delu sicer grafa dobr deluje sam tvout ne dela.
Imam Radeona 9600xt.....
Ce dam v control panel Force Tv Detection pa tvout deluje toda slika je zelo temna in v slabih barvah.
Ali se je ze kateremu od vas ze to nardilo ?
Aja drgac so kabli dobri sm probu 3 razlicne kable pa ni fora v kablih, pa tud v TV ne ker scart za VHS dela .....
Prosim če se kermo kej sajna ?
Hvala
Namreč ne dela mi tv-out na grafi, prej je dobr delu sicer grafa dobr deluje sam tvout ne dela.
Imam Radeona 9600xt.....
Ce dam v control panel Force Tv Detection pa tvout deluje toda slika je zelo temna in v slabih barvah.
Ali se je ze kateremu od vas ze to nardilo ?
Aja drgac so kabli dobri sm probu 3 razlicne kable pa ni fora v kablih, pa tud v TV ne ker scart za VHS dela .....
Prosim če se kermo kej sajna ?
Hvala
Snare ::
Meu podobne probleme, s kabli ni delal, čeprav je na prejšnji (voodoo2) delal brezhibno.
Ble so tud ene scene s črnobelim signalom itn... Nabavil sem S-video kabel, in adapter iz S-video na Scart (skupaj 5k (takrat))
Dobil čudno (slabo) sliko, katero se da dobro korigirati na TV (brightness, contrast...) in tudi na nastavitvah za grafično. Lahko bi rekel, da je zdaj slika z računalnika ostrejša od TV programov.
Ble so tud ene scene s črnobelim signalom itn... Nabavil sem S-video kabel, in adapter iz S-video na Scart (skupaj 5k (takrat))
Dobil čudno (slabo) sliko, katero se da dobro korigirati na TV (brightness, contrast...) in tudi na nastavitvah za grafično. Lahko bi rekel, da je zdaj slika z računalnika ostrejša od TV programov.
gremo neki spit; spit je car!
Heskey ::
Mev sem 3 Ati grafe pa na vseh 3h se mi je po 1 mesecu skuru TV-out?!!! Zdj jest tut ne vem zakaj, TV ni mogu bit kriv za to k signal samo sprejema od Graficne...? To je en k*l*i*n*c
m16si ::
Se strinjam s Heskeyem tle !
Mam radoen 9600XT fireblade Atlantis pro od saphirrea pa mi je TV OUT crknu brez vzroka !
Ne vem al se morbid da kupt enoto na PCI prkluck ki bi vsebovala samo TV OUT ?
Hvala
Mam radoen 9600XT fireblade Atlantis pro od saphirrea pa mi je TV OUT crknu brez vzroka !
Ne vem al se morbid da kupt enoto na PCI prkluck ki bi vsebovala samo TV OUT ?
Hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Zvok in slika | 585584 (24913) | Dominator |
» | Katero graficno za cim boljsi TV-out?Oddelek: Kaj kupiti | 1567 (1222) | killah bee |
» | Zakaj mi na GeforceFX5700 ne dela TVOUT :( ? (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4189 (3696) | KTr1sk |
» | Problem z Geforce-om Ti 4200!!!Oddelek: Zvok in slika | 1867 (1483) | partysound |
» | uporabljate tv-out na vaši grafični@NVIDIA? (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 6229 (5134) | bbobst |