Forum » Strojna oprema » 6600 GT Tv-out
6600 GT Tv-out
AndrejS ::
Staro dobro grafično kartico ATI Redeon 9600 sem zamenjal za novejšo G-Force 6600 GT.
Problem je nastal ko sem zadevo spet povezal na TV. Dobil sem namreč ČB sliko.
Z ATIjem je bila pa slika v barvah.
Ali so kakšne nastavitve. Kabel je S-video in na koncu imam S-video - Scart Adapter.
Kako dobiti barve ?
Problem je nastal ko sem zadevo spet povezal na TV. Dobil sem namreč ČB sliko.
Z ATIjem je bila pa slika v barvah.
Ali so kakšne nastavitve. Kabel je S-video in na koncu imam S-video - Scart Adapter.
Kako dobiti barve ?
AndrejS ::
Probal nastavit vse žive PAL formate in še vedno ČB
Zanimivo pa je če prestavim iz S-video na composite OUT... se za trenutek prikažejo barve, nato pa slika zgine ??? Sux
Zanimivo pa je če prestavim iz S-video na composite OUT... se za trenutek prikažejo barve, nato pa slika zgine ??? Sux
Zgodovina sprememb…
- spremenil: AndrejS ()
MortalL ::
Probaj poiskat pa instalirat TVTool, mislim pa da lahko dobis samo 15min gledanje brez licence, ampak dovolj dolgo, da drugo izločiš. Meni je doslej vse od Nvidie prebavlo.
mikkenni ::
a lohka sam neki vprašam glede Geforce 6600GT. Če bi kupu GF 6600 bi mi delale večina iger?
lp
lp
Poldy ::
Ne vem, ampak finta je v kablu. Glede na grafično kartico eni kažejo barvno, eni pa črnobelo sliko. Nič jasno.
teomonk ::
Fora je v konverterju iz S-video v Composite. Ce se prav spomem mora imeti pretvornik v sebi kondenzator, da barve delajo.
Ce najdem link ga bom postal...
Ce najdem link ga bom postal...
AngelOfDeath ::
lahko priklopiš tudi preko composite izhoda (modr cinch - v mojem primeru) in dalje na videorekorder.
drugač pa najti drugi s-vhs kabl :)
drugač pa najti drugi s-vhs kabl :)
edit: Slovnica
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | TV-out na FX5200Oddelek: Pomoč in nasveti | 910 (874) | Bobb |
» | tv out= čb slikaOddelek: Zvok in slika | 3305 (2838) | romario |
» | TV-out, S-Video --> scart slikaOddelek: Zvok in slika | 1874 (1643) | speedy |
» | Črnobela slika na TV-OUTOddelek: Zvok in slika | 2126 (1789) | Hevidi |
» | Zakaj imam na TV črno-belo sliko *Oddelek: Zvok in slika | 1139 (988) | Shadowman-x |