Forum » Hlajenje in modifikacije » HTV
HTV
TylerDurden ::
Gledam en večer HTV1 in opazim, da kažejo nekega mulca, ki je dobil nagrado neke univerze v evropi za patentirano PC WATERCOOLING. WTF si rečem, to mi delamo vsak dan, no da je zgodba še bolj sočna, bi jaz iz pol colskih cevi za vodovod lepše speljal vse skupi po mašini, da ne omenjam bloka (po moje voda sam čez teče, brez ovinkov) vse skupaj je pa kazal na pentiumu II 266, like that's gonna need cooling. Kaj čmo, pob se je znajdu. Dobil štipendijo, pa še vsi svojci so bili na TV"Naš Štefek uvijek bio je talentiran, šteta što nije Franjo tu da bi ga vidio..." SUX
Let\'s make some soap ...
msmiha ::
Eh brez veze. Mislilm pol si pa itak lahko vsak zasluži štipendijo. Eh sploh najrajši ne bi komentiral.
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
TESKAn ::
heh, kaj bi pol mogu jst dobit...maljone + nov kompjutr + vilo na obali + mesecno rento veliko$$$....
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Delo...Oddelek: Loža | 8190 (6179) | Meizu |
» | Varčevanje in visoko šolstvo (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 14772 (13166) | Mr.B |
» | Kozmus in njegove želje/zahteve (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 17927 (12332) | lurker |
» | Popolna ukinitev študentskega dela: DA/NE (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 22767 (17979) | bluefish |
» | Zoisova štipendija (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 13133 (11285) | alum |