» »

Office, disk, messenger

Office, disk, messenger

davidc ::

Imam 4 vprašanja:

1. Mam nov računalnik, kjer sem ga kupil so mi že naložili software, vendar mam Xp-je service pack 1, ne 2. Mi lahko en po kmečko razloži zakaj bi mogu met 2?

2. Ko hočem it v Word, mi odpre Čarovnika za aktiviranje programa Microsoft Office. ko ga želim aktivirat, mi napiše, da je ta kopija Officea že bila uporabljena na drugem računalniku. Kaj to pomeni?

3. Pa še neki, trdi disk so mi razdelili na C in D, s tem, da je na C disku kar 73 GB, na D pa torej 80 GB. Ali je to smiselno, ali ga na C dejansko tok rabim?

4. Vsake tok mi napiše sledeče:
Storitev Messenger
Sporočilo od Microsoft za inform you about a virus detection na datum ta in ta
Windows requiers immediate attention
Windows has found critical system errors
To fix the errors, please do the folllowing:
1. download RegistryRepair from www.pcregistry32. com
Install, run, reboot your computer
Kaj to pomeni in kako naj to popravim?

Hvala za pomoč.

gkovac ::

Torej.. odgovori kakor se meni vse skupaj dozdeva:

1. SP2 rabiš zato, ker vsebuje v sebi ogromno varnostnih popravkov za windows,poleg vseh ostalih popravkov, ki jih boš imelomogočene (za downloadanje) po tem, ko boš SP2 nainštaliral. Brez kakršne koli slabe volje naloži SP2. Zalo uporabna zadeva!

2. Kjerkoli si že kupil računalnik so ti nanj naložili piratsko verzijo Office. Če si office slučajno kupil pokliči na firmo in povej kaj in kako, drugače pa office odstrani in kupi original.

3. Težko vprašanje, ker dejansko ne vem kaj rabiš. JAz imam tudi tako razdeljen disk, pa mi nič ne manjka. MOgoče bi bilo bolje, da bi imel C diska samo 20 Gb in ostalo kot D, ampak se ne ukvarjam s tem pretirano. Če boš opazil, da ti na D disku zmanjkuje prostora, naslednjič ko boš formatiral disk za D nameni malce več prostora.

4. Vse ti pove že tale sporočilo.. pojdi na sajt, potegni dol ta programček in poskusi popraviti register. Nisem pa najbolj prepričan če je to res dobro. Počakaj še na kakšen odgovor od mojstrov na forumu.
lp,

veteran ::

4. je messenger spam, izklopi messenger servis
(start - run - services.msc, pol ga pa tam poiščeš, ustaviš in onemogočiš)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Napaka v wordu

Oddelek: Programska oprema
121366 (992) sallchy
»

Poln C disk

Oddelek: Pomoč in nasveti
273989 (3263) Invictus
»

[ Windows Vista ] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 476 77 78 79 )

Oddelek: Operacijski sistemi
3942268345 (67937) Seljak
»

Program files iz C: na D:

Oddelek: Programska oprema
221431 (1154) lei
»

Windows XP SP2 (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Operacijski sistemi
49247845 (21522) R33D3M33R

Več podobnih tem