Forum » Zvok in slika » Težave z grafično kartico Radeon 9800 PRO
Težave z grafično kartico Radeon 9800 PRO
peter77 ::
Včeraj sem kupil grafično kartico Radeon 9800 PRO Atlantis. Sama instalacija softwera je potekala normalno. Vse sem nastavil in preizkusil. Problem se mi pa pojavi, ko hočem uporabiti TV-out. Nikakor ne dobim slike na TV. Ali mi lahko kdo kaj svetuje?
Hvala
Hvala
- premaknil iz Pomoč in nasveti: ToniT ()
Good Guy ::
desni kliki na namizju> properties> settings> advanced> displays> tle maš rdeč un knof pr tv> klikn gor da rata zelen > na tv-ju naštimi s-video in
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^
Jaz imam povezavo PC->TV prek SCART kabla. A misliš da je problem v tem? Prej sem imel GeForce2 in je to normalno delal.
GSM: 031/394-999 Peter
Aja, še to. "desni kliki na namizju> properties> settings> advanced>.." do tu še gre, naprej pa nimam več možnosti displays, software od grafične kartice mi je naredil le opcijo "ATI Catalyst Control Center". Tam pa na noben način ni mogoče vklopiti TV. A če je povezan prek "s-video" računalnik zazna TV?
Good Guy ::
da zazna ga hmm probej v control panelu v catalaystih najdit displays
http://goo.gl/7ItKpU
Končno mi je uspelo spraviti sliko še na TV. Gre prek SCART kabla ali video-s kabla. To sploh ni problem. Problem se mi pa pojavi, ker ne morem klonirati slike. Rad bi imel istočasno sliko na TV in monitorju. Žal pa ne morem klonirat slike. Prosim, svetujte mi!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Zvok in slika | 584584 (23913) | Dominator |
» | Film na 2h monitorjih?Oddelek: Zvok in slika | 1730 (1400) | ..::Wacky::.. |
» | ATI RADEON 9000PRO TV OUT - CB SLIKA - STOTIC !!!Oddelek: Zvok in slika | 1381 (1131) | mitjaxp |
» | TV-out istocasnoOddelek: Kaj kupiti | 2205 (1705) | Kawl6 |
» | Hercules R8500 TV OutOddelek: Pomoč in nasveti | 1019 (907) | dela |