» »

slaba slika

slaba slika

duke666 ::

aloha
imam pc s Radeon 9600 kartico (128mb)
TV out je preko S-video kabla. Kabel imam dolg 10m (prav tako je vzporedno potegnjen še Audio L+R in Video kabel (činči). No uglavnem slika je taka kot bi bil decembra na Tajskem - Tsunami varianta...vse skače, je črno bela....
poizkusil sem že več zadev od veliko različnih driverjev (z enim (pa ne vem kerim) je bila slika mirna in ni skakala, je pa bila ČB ;(( no takrat nisem bil srečen, danes bi pa bil...
kartica naj bi bila čist ok, ker je bil PC 1 teden nazaj pri zdravniku (beri prodajalcu) in on se je pohvalil da je v odličnem stanju :))

probal sem z kondenzatorjem v scartu...
vse je eno in isto sranje.
uporabljam zadnjo verzijo ATI Catalysta z glupimi navigacijami. probal sem ze vse mozne nastavitve....kar se pač nastavljati da.

V PCju mam še TV tuner, BT, modem, eno pest RAMa, pa takle...
kakšna ideja kwa se tepe, krega al pa kako drugače dogaja v mojem predragem PCju

aja...TV je Thomson 82cm 16/9 ima tri vhode in sem probal na vseh treh in na vseh treh spreminjal nastavitve (video/s-video)....

dej nej en pove kwa j za narest pa dam za pir al pa dva

CU
www.duke.g-kabel.si
  • spremenil: CaqKa ()

kozi ::

Si probal s krajšim kablom.

ne (še) ker ne morm tv bliži spravt, tko da moram drugo TV dobit....

frend ma baje 20m kabla pa dela tip top... :)) blagor nemu
www.duke.g-kabel.si

IČA ::

pine na vtiču in kablu si preveril

PS probaj si sposoditi kabel od frenda, mogoče je tu problem
Če gre vse v redu, si očitno nekaj prezrl.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: IČA ()

kozi ::

Prvo probaj kabl skrajšat da vidiš če kabl zeza.
Uporabljaš dvožilni kabl (rumeni činč v tv) če ga še maš možnost sprobat original S-video kabl.

bosstjann ::

jap če je kabel slabe kvalitete pol je problem v več metrih

tko d a probaj in poročaj

BladE_ ::

probi tole -> desni klik ->lastnosti -> jsziček nastavitve(setings) -> advanced(spodi v desnem kotu -> jeziček displays -> TV -> no zdej si pa tm zdej pa pod jezickom advaanced pa format mal nastavitve spreminji !! ker ene je*e to da morjo tm neki nastelat!!

Ce pa ne dela pol pa ti bom se neki povedu sam je bedno :D
Akcija - Reakcija

BladE_ ::

Upostevi nasvet od kozi :D to ja ta bedna stvar k sm ti jo hotu povedat :D ! men se bedno zdi zakaj je vazno ker činč uporabs ker gresta obadva na isti činč pr TVju !! ker mene je isto je*al zdej pa dela ko sm dau na rumen činč pr S-video pa je crno bela slika :D
Akcija - Reakcija

nosk8fx ::

v nastavitvah na pcju od grafične, tam ko štimaš al hočeš na drugem zaslonu (tv-ju) kopijo, raztezanje, en zaslon ..., pa ločljivosti obeh monitorjev, itd. moraš v nastavitvah za tv nastaviti na format PAL-B. če je to že, pol pa res kabl preveri, vendar dolžina nebi smela biti problem, ker mam jaz 15m pa dela ok.

helow
bil sem na službenmu potvanju, tko d nism čekiru tukilele....
no dons sm pa sprobu še sliko z eno staro mejhno komi barvno TV - dela k šus...brez problema na S-video kabl pa na scart connector....
ne morm vrjet da je tv (ta velka k je ful nobl) u kurcu.... a ma kakšn ksno idejo kako tv zrihtat oz. kwa j s tv narobe??
www.duke.g-kabel.si

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 437 38 39 40 )

Oddelek: Zvok in slika
1962583820 (23149) Dominator
»

PC NA TV

Oddelek: Strojna oprema
458515 (7910) opeter
»

Problem z Ati 9800pro v povezavi s TV!

Oddelek: Pomoč in nasveti
121141 (912) Valvoline
»

Zakaj mi na GeforceFX5700 ne dela TVOUT :( ? (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
514158 (3665) KTr1sk
»

zakaj imam crno-belo sliko na tvju?

Oddelek: Zvok in slika
102337 (2192) Gadjit

Več podobnih tem