Forum » Pomoč in nasveti » Ati Catalyst samodejno spreminja resolucijo!?
Ati Catalyst samodejno spreminja resolucijo!?
Pro2Type ::
Zadeva je sledeča. Probal sm že veliko gonilnikov ati catalyst in pa veliko vrst control panel. Fora je v tem da ko imam jaz povezan računalnik z tv-jem, in ko stisnem a+F5 (ko mam naštiman da mi izklopi monitor in prestavi sliko na tv) je še ok, ko pa hočem prižgati monitor z istim ukazom, da vrne signal na monitor in ugasne tv, mi pa vrže resolucijo v 640*480. V osnovi je pa 1024*768.
Ima kdo kaj pojma zakaj mi to nagaja. Grafična je pa ATI RADEON 9600 PRO od sapphiretech-a. Poj morm pa skoz ročno popravlat resolucijo, in to mi že nagaja dolgo, pa sm probaval nalagat novejše, starejše gonilnike, ati control panel..... pa je isti drek, razn z čisto starim control panel ki je pripadal ati catalyst 2.9 mi normalno dela, sam je pa prestara tko da je dost manj nastavitev not!
ANY IDIA?
Ima kdo kaj pojma zakaj mi to nagaja. Grafična je pa ATI RADEON 9600 PRO od sapphiretech-a. Poj morm pa skoz ročno popravlat resolucijo, in to mi že nagaja dolgo, pa sm probaval nalagat novejše, starejše gonilnike, ati control panel..... pa je isti drek, razn z čisto starim control panel ki je pripadal ati catalyst 2.9 mi normalno dela, sam je pa prestara tko da je dost manj nastavitev not!
ANY IDIA?
- spremenil: Pro2Type ()
AndrejS ::
Imam Redeona 9600 in catalyste. Naštimano pa imam tako da mi skoz prikazuje sliko na TV & monitorju. Tako da ne rabim preklapljat. Na TV gledam filme medtem ko lahko na monitorju programiram
To foro vem. Sam jaz mam tv drugje kot pc, pa grem v dnevno gledat FILM, računalnik je v sobi, imam remote wonder tko da lahko upravljam računalnik iz dnevne. Nimam pa skoz povezan ker morm kablsko vn dajat, k moti sliko. Pa tud potrebe nimam met skoz povezan, zato me pa zanima, zakaj mi meče resolucojo. K mi gre to res na jetra!
Je pa ta fora pr tej zadevi če maš tko narejen da gledaš film, vmes pa lahko delaš na računalniku kar kol, da mi podnapise ne kaže na tv. predvajam pa z bs-playerjem!
Any help?
Any help?
AndrejS kle se gre zdej, če maš ti overlay naštiman, da ti avotmatsko na tv rukne film na full screen poj ti ne predvaja podnapisov, drugač pa delajo podnapisi normalno!!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Zvok in slika | 592879 (32208) | Dominator |
» | FulHD TV kot monitorOddelek: Strojna oprema | 4036 (1786) | Silck |
» | ATi Catalyst 6.9Oddelek: Novice / Grafične kartice | 4466 (4046) | Stajerc |
» | [DivXviD] Predvajanje filmov iz PC na TVOddelek: Zvok in slika | 5448 (4168) | H_man |
» | res. na TV 800X600 = radeon 8500 = ?Oddelek: Zvok in slika | 1669 (1381) | Lucio |