» »

Kako priti do prekritih map in datotek??

Kako priti do prekritih map in datotek??

djjosh ::

No pa začnimo...

Danes sem si zardi problemov z mrežno kartico na prenosnika naložil nove winse. Prej sem uporabljal Win XP Home nemške (prenosnik kupljen v Nemčiji) z licenco, zdaj pa sem zaradi tega, ker ko sem on cd not dal za ponovno ištalacijo, je pač zahtevalo da se disk v celem formatira. Tako sem zdaj naložil Win Xp Professional angleška verzija! Naredil sem tako, da se je stari deinštaliral in da se je novi naložil potem gor. Vse lepo in prav in vredu mi delajo zdaj. Mam pa en problem. Prej sem mapo z mojimi dokumenti v keterem sem bil prijavljen in tja shranil veliko podatkov (preko 6 Giga slik iz potovanj, ..mp3...messender podatki, msn zapisi...). In zdaj obstaj ta mapa ki se na c disku isto imenuje kot prej in so vse začetne mape tako. Tu pa nastopi en velik problem. Ne morem sploh odperti nobene datoteke pod tem. Ker ma napiše isto kot da bi bil prijavljen kot gost in bi želel dostopiti do arhiva uporabnikov (userov)...to pa je Access denied! Pa moral sem se na novo prijaviti (sej novi windows) nevem zakaj mi zdaj tiste stare podatke zakriva??!!

Kaj naj naredim, če imam življeske podatke not v teh mapah. Slike, ki jih nebom moral nikoli več dobiti (vseh), še nekaj iz študija v tujini...

:O

Je tu pomoč. Podatki so pa vsi na disku, ker se ni nič druga izbrisalo kot prejšnji windows?? To pa vidim, da je disk isto zaseden kot prej!!

Pomoč!!

LP
  • spremenil: djjosh ()

Serviser ::

Rešitev je popolnoma preprosta. Vse kar moraš nardit je, da v DOS-U prekopiraš mape, slike.... iz map v katerih se trenutno nahajajo na namizje (tako jih je najbolj preprosto najti). Najlažje pa je to storiti če uporabljaš Program BartPe (BOOT CD) v katerem izbereš Total Comanderja, saj deluje podobno kot Windows in neboš imel težav z kopiranjem.

Opkow ::

Na tist direktorij kjer te ne pusti notri, klikni z desnim klikom in pojdi na properties. V zvihku security spremeni pravice dostopa. V tvojem primeru dodas sebe notri.
Zraven bos videl enega ali vec "uporabnikov", ki majo cel kup enih cifer in ikonca ima vprasaj narisan. Te odstranis.
In to bi ti mogel delat.

djjosh ::

Tak je šlo z onim programom. Hvala za nasvet.

Uživajte...
Serviser, zdaj vsaj nisem rabil računalnik na servis peljat....

hheheh

LP


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

[(K)Ubuntu] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 419 20 21 22 )

Oddelek: Operacijski sistemi
1074330679 (759) BCSman
»

Windows 7, težava

Oddelek: Pomoč in nasveti
281722 (1267) solatko
»

Windows XP SP2 (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Operacijski sistemi
49247100 (20777) R33D3M33R
»

Windows 2000 server--->Win XP prijava v domeno

Oddelek: Operacijski sistemi
201803 (1595) demokedes

Več podobnih tem