Forum » Omrežja in internet » Tripleplay
Tripleplay
bigk ::
Ravnokar v novem stanovanju vlečem cevi/kable za internet/TV/telefon. Trenutno se najbolj ogrevam za tripleplay od Siola in me zanima kako zadeva deluje v praksi? Mi lahko kakšen imetnik (le-tega) napiše svoje mnenje?
Zanima me še tole. V enem članku v Delu sem zasledil, da bo neko Mariborsko podjetje (T2?) v jeseni ponudilo eno super ponudbo (vsaj za internet). Mogoče kdo ve kaj več o tem? Namreč za nekaj bi se moral odločiti nekje do konca septembra/začetek oktobra?
Hvala.
Zanima me še tole. V enem članku v Delu sem zasledil, da bo neko Mariborsko podjetje (T2?) v jeseni ponudilo eno super ponudbo (vsaj za internet). Mogoče kdo ve kaj več o tem? Namreč za nekaj bi se moral odločiti nekje do konca septembra/začetek oktobra?
Hvala.
l.p.
//bigk K
//bigk K
- premaknil iz Kaj kupiti: boštjan ()
Hux ::
T2 kaj te to je nikol se cu? In ce cejo VDSL ponujat morajo optiko polozit prvo sej VDSL nenese ravno dalec da bi se splacalo. Kolko vem se ni optike v MBju nikjer razen ce mislijo kjer drugje ponujat kot je ze praksa. Najbolse da letijo vsi v ljublano da bo tam cena neta 1000sit v MB pa se vedno 11k lol.
bigk ::
Danes je bil v Delu (stran 13) članek z naslovom "V Ljubljani do leta 2008 nova optika". Tole je uvodna beseda:
"Podjetje Gratel, ki je do leta 2002 gradilo telekomunikacijsko omrežje za Telekom, pozneje se je odločil za lastne projekte, je z Mestno občino Ljubljana (MOL) podpisalo pogodbo za postavitev telekomunikacijskega omrežja. Dela v Šentvidu se bodo začela prihodnji teden, Gratel pa je MOL za služnostne pravice postavitve omrežja v občini Šiška že plačal 18,3 milijona tolarjev. Medtem v Kranju Gratel že spaja kable, storitve po njegovem omrežju pa bo ponujal telekomunikacijski operater T-2. Matevž Turk, direktor podjetja T-2, ni hotel niti potrditi niti zanikati neuradnih informacij Dela o naročnini 5000 tolarjev na mesec za osnovni paket (1mb/s)."
"Podjetje Gratel, ki je do leta 2002 gradilo telekomunikacijsko omrežje za Telekom, pozneje se je odločil za lastne projekte, je z Mestno občino Ljubljana (MOL) podpisalo pogodbo za postavitev telekomunikacijskega omrežja. Dela v Šentvidu se bodo začela prihodnji teden, Gratel pa je MOL za služnostne pravice postavitve omrežja v občini Šiška že plačal 18,3 milijona tolarjev. Medtem v Kranju Gratel že spaja kable, storitve po njegovem omrežju pa bo ponujal telekomunikacijski operater T-2. Matevž Turk, direktor podjetja T-2, ni hotel niti potrditi niti zanikati neuradnih informacij Dela o naročnini 5000 tolarjev na mesec za osnovni paket (1mb/s)."
l.p.
//bigk K
//bigk K
Tiger ::
Gratel bo šele čez 2 leti dokončal omrežje v LJ, v Kranju so pa pri koncu, menda naj bi do konca letošnjega leta že imeli ponudnike IPTV, IPtelefonije in neomejenega dostopa do interneta.
Vir: Gratel
Vir: Gratel
Hux ::
Ce bo sele v 2 letih koncal v Lj te bo komaj zacel v Mb delat cez 2 leta ali se dalje? lol.
omg ok pozabimo se nato zaenrkat.
omg ok pozabimo se nato zaenrkat.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | T-2 spet v stečaj (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 36639 (30635) | roli |
» | Optika za vogalom (strani: 1 2 3 4 … 39 40 41 42 )Oddelek: Omrežja in internet | 161084 (36949) | Vanadium |
» | T-2 bo pocenil dostop do interneta preko optike (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 13814 (8630) | afneguncam |
» | Incotel in WiMaxOddelek: Omrežja in internet | 4124 (2684) | Spajky |
» | Kako dolgo bo še zamujal T-2? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 15435 (8542) | Jaffa |