Forum » Zvok in slika » POMOC!!! - TV OUT Z ATI RADEON XPRESS 200M
POMOC!!! - TV OUT Z ATI RADEON XPRESS 200M
Engineer ::
Pozdravljeni,
imam prenosnika z omenjeno graficno kartico in problem z S-VIDEO izhodom. Slike nikakor ne morem dobiti na TV.
Na S-Video racunalnika prioklopim konektor, ki ima na drugi strani video cinc in le tega z ustreznim podaljskom priklopim na cinc TV-ja.
Nato na TV nastavim na ustrezen input kanal in resetiram masino. Pod DISPLAY | OPTIONS bi naj nato prepoznal TV, vendar je zmeraj statusd NOT CONNECTED.
Res je, da nisem dobil zraven racunalnika original S-VIDEO kabla in sem si zadevo sposodil. Je mozno, da kabel ne odgovarja? Kaj svetujete? Nimam vec idej...
Najlepsa hvala za vsak post.
LP
imam prenosnika z omenjeno graficno kartico in problem z S-VIDEO izhodom. Slike nikakor ne morem dobiti na TV.
Na S-Video racunalnika prioklopim konektor, ki ima na drugi strani video cinc in le tega z ustreznim podaljskom priklopim na cinc TV-ja.
Nato na TV nastavim na ustrezen input kanal in resetiram masino. Pod DISPLAY | OPTIONS bi naj nato prepoznal TV, vendar je zmeraj statusd NOT CONNECTED.
Res je, da nisem dobil zraven racunalnika original S-VIDEO kabla in sem si zadevo sposodil. Je mozno, da kabel ne odgovarja? Kaj svetujete? Nimam vec idej...
Najlepsa hvala za vsak post.
LP
- zaklenilo: Stepni Volk ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Zvok in slika | 586384 (25713) | Dominator |
» | DVI + AUDIO -> HDMIOddelek: Zvok in slika | 7301 (5488) | Okapi |
» | brezžičen prenos A/VOddelek: Zvok in slika | 1367 (1163) | davorkat |
» | Prenosni in TV-out težave ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1036 (965) | pviran3 |
» | zakaj imam crno-belo sliko na tvju?Oddelek: Zvok in slika | 2340 (2195) | Gadjit |