Forum » Zvok in slika » 2 sistemska kretnica
2 sistemska kretnica
djsdejan ::
Lep pozdrav vsem skupaj!
Imam eno vprasanje. Pred kratkim sem za majhen denar kupil dva bassa 400w 4 ohme 18'' in me zanima sledece za gradnjo 2 sistmeske skrinje koliko mora biti mocan visokotonec in za kretnico kaksna mora bit in zanima me tudi ce ima kdo skico vezja ali kaj podobnega za taksno kretnico. Vse nasvete in skice vezij lahko posljete na moj mail dejan.dietner@guest.arnes.si
Hvala in lep pozdrav
Imam eno vprasanje. Pred kratkim sem za majhen denar kupil dva bassa 400w 4 ohme 18'' in me zanima sledece za gradnjo 2 sistmeske skrinje koliko mora biti mocan visokotonec in za kretnico kaksna mora bit in zanima me tudi ce ima kdo skico vezja ali kaj podobnega za taksno kretnico. Vse nasvete in skice vezij lahko posljete na moj mail dejan.dietner@guest.arnes.si
Hvala in lep pozdrav
- zaklenilo: Stepni Volk ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kako narediti ojačevalec (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 29800 (12793) | N4m31355 |
» | Aktivni zvočniki in subwooferOddelek: Zvok in slika | 2567 (2408) | JurcaG |
» | Združitev Avdio Kanalov (Stereo na Mono)Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3279 (2448) | ingange |
» | Zvočna kretnicaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 7784 (6852) | vlado1 |
» | TV/Sat zidne vtičniceOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3443 (3010) | mirch |