» »

Y/N

Y/N

Enzo77 ::

A se vi sploh zavedate, da bo enkrat konec vsega? S tem ne mislim na to, da bo bos umrl in sel v nebesa/pekel, ampak enostavno konec vsega, isto kot, da razbijes racunalnik, da neha delat, bos tudi ti enkrat umrl, sledil bo konec vsega kar obstaja in to SAMO zate, svet se bo pa normalno vrtel naprej in obenem bos se dobival sporocila na GSM ceprav bos dEAD. Kaj bo pol pa nihce ne ve in tisto sranje da bo sla dusa v nebesa, bog-ve-kam je najvecja potegavscina, kar si jih je izmislia Vera (taprva). Edina stvar, ki nas loci od rac. je sposobnost samozavedanja in misljenja, torej umremo kot pohablen kos hardwera, ostanke porabimo za drug nepopol rac. oz. organe za cloveka.
Neznanje je res najvecja bolecina. Ko bi rad nekaj zvedel, a ti to ni mozno zaradi tega, ker se cloveska tehnologija ni dovolj razvita.
Uf to pa napise clovek, ko prevec razmislja in ko ga nato zagrabi depresija. Cudno je pa tudi to, da se mi za stvarii za katere bi sprva "ubijal" (zvecer), zjutraj pac zacne jebati, vendar vedno manj. Nekaksen Jekil 'n Hyde! Pizda me to spravlja ob zivce, ceprav se mi drugic spet jebe :)
With a license to gib :)

SkIDiver ::

Ti ne vem. Jz tega ne razmišlam. Ni cajta, sploh pa je tole men čudn razmišlat.

Nemelk ::

a si to uganu, al kr tku na blef reku???:\
Nemelk ™

billy ::

Ja res je, enkrat bomo nehali "obstajati". Pa kaj?

Marjan ::

Berte PROTOKOL pa boste prec bol optimistični!

Ane Thomas?

:)

Tomi ::

Hm, jaz se se tem sploh ne obremenjujem. Lahko me jutri na cesti zgazi tovornjak, lahko pa živim 100 let in umrem narave smrti. Ampak potem me več ne bo, razen, če bo deloval Protokol.
metrodusa.blogspot.com

Aggressor ::

A veste, da mi je popolnoma vseeno? Sem pač subjekt na tem svetu. Saj meni bo potem, ko se bo svet zame končal, popolnoma vseeno. Ne bi rad živel večno, še manj pa v PROTOKOLU.
en CRISPR na dan odžene zdravnika stran


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Vredno ubijati, vredno umreti, vredno iti v pekel (strani: 1 2 )

Oddelek: Problemi človeštva
775868 (3932) Saladin
»

Večno življenje (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
39320622 (14799) Thomas
»

Reinkarnacija, prejsnja zivljenja, all of the rest... (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
826445 (1967) Poldi112
»

SMRT - prijatelj ali sovražnik

Oddelek: Loža
371831 (1229) MadMicka

Več podobnih tem