Forum » Loža » PAINTBALL??
PAINTBALL??
orkan ::
Zanima me če pozna kdo koga pri kom lahko to preizkušiš in kje je to? In ali če lahko kje naročiš da oni pridejo k tebi in strelaš v domačem kraju?
Lp Orkan!!
Tomi ::
Ponavadi je tako, da ima ponudnik nekaj lokacij, kjer se streljaš, po dogovoru pa pride tudi domov.
Jaz poznam enega iz Griž, če te zanima..
Jaz poznam enega iz Griž, če te zanima..
metrodusa.blogspot.com
Tomi ::
Ta človek, ki ima paintaball ima dve lokaciji, in sicer eno v Grižah in drugo v Škofji vasi, prva je gozd, druga pa ena hala+neke hiške. Cena je nekje 4000/osebo, kjer je vključen en šaržer nabojev ( nekje 150 nabojev, če zmerno igraš, je to dovolj za dve uri ).
Če pa bi rad še več, pa napiši..
Če pa bi rad še več, pa napiši..
metrodusa.blogspot.com
krucymucy ::
Bom ti napisu cifro od enga modela ki ma to cez - pride na kraj kjer bi vi to radi izvajal - k nam je prsu ze dvakrat!!!
Je pa najbolj, da se vas zbere enih 20 - vsaj nas je blo tolk!!!
Aja zdej ne vem cifre - bom pa poskusu najdit oz. izvedet!!!
Je pa najbolj, da se vas zbere enih 20 - vsaj nas je blo tolk!!!
Aja zdej ne vem cifre - bom pa poskusu najdit oz. izvedet!!!
orkan ::
kruvymucy: in kolko vam je zaračunal po osebi??
Skratka kolko so bli stroški in kakšno opremo je mel....
Skratka kolko so bli stroški in kakšno opremo je mel....
Lp Orkan!!
krucymucy ::
5000/osebo!!! Sicer pa smo sli dve rundi je blo pa to streljanje vsepovprek - trajalo pa je ene 3ure vse skup!
Se nisem uspel zvedet tel. st.
Se nisem uspel zvedet tel. st.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Imate orožje (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Loža | 212514 (27829) | gruntfürmich |
» | Vlada predlaga nižjo stopnjo DDV tudi za e-knjige in e-časopiseOddelek: Novice / Ostalo | 9428 (7322) | MrStein |
» | Prijava policiji... (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 13753 (10220) | Buggy |
» | Jeseni greva s punco v London... (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 38638 (35202) | strictom |
» | Alko+kolo (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 8143 (7070) | Izak |