» »

Jeseni greva s punco v London...

Jeseni greva s punco v London...

«
1
2

Sergio ::

Zivjo.

S punco sva se odlocila, da bi sla jesni za en teden v London. Njej sem prepustil organizacijo transporta po Londonu ter to, kaj vse bova obiskala. Jaz sem pa dobil v nalogo to, da malo raziscem, kako cim ceneje priti do Londona ter kje prespati.

Takole. Gledal sem malo cene, in ugotovil, da me najceneje pride Ryanair Trst-Stansted, kjer bi povratna za oba prisla okoli 8.000 sit ceneje kot Brnik-Stansted z EasyJetom.

Slucajno kdo ve, koliko stane subway karta ter kako je najbolj optimalno potovati po Londonu? Imajo studenti kaj popusta?

Kaksne so cene prenocisc? Obstaja v Londonu kaksna podobna varjanta kot je Korotan na Dunaju? Tam so za relativno poceni denarce ponujali precej urejene sobe.

(OK, I confess. Hostlov ne maram zaradi skupnih kopalnic :))

Vsakrsna informacija oz pomoc bi bila zelo dobrodosla, hvala ze vnaprej.

Vedno vas vdani :D
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

Tic ::

Zvijo Sergio.

V Londonu sem bil nekajkrat, vendar ti o tem kar sprašuješ ne znam veliko povedat.

Iz Stasteda moraš priti še v center in tam vozi vlak (če se ne motim potrebuješ cca 40 minut). Ta je precej drag, mislim da 7 jurijev povratna za enega. Njihov underground sistem je razdeljen na regije, tako, da primerno temu kupiš tedensko ali dnevno vozovnico.

No, mogoče ti lahko kasneje postrežem s s kakimi drugimi informacijami, če ne boš odbil bolj frišnih.

Ps. punca naj te pa pelje v Camden Town ;)

zos ::

Jaz sem pred dvema letoma za potovanje v London odstel 19 tisoc (ryan air iz Celovca). Od Stansteda do mesta je karta res okoli 7 tisoc (povratna). Baje jo je pametneje kupiti na letalu, ponudili ti jo bodo med letom, sicer je malenkost drazja. Spal sem v hostlu za slabih 5 tisocakov na noc (lastna soba, skupna kopalnica), sem pa preprican da se da za kaksnega dodatnega tisocaka tudi to uredit.

hamax ::

js sm spau v londonu v slovenskm katoliskem drustvu.
ubistvu nima nobene veze z katoliskim, razn to, da je lastnik duhovnik :D
je zlo prijetno pa se kr pocen. lastna soba, skupna kopalnica(2 sobi na kopalnico) in skupna kuhna, kjer si lahk nrdis zajtrk in malco(hrana je tm).
ti napisem njihv mail in ceno, sam da najdm.

Sergio ::

Vsem ful hvala za info.

Hamax, prosim, ko prides do teh info, poslji mejl. Bi rad cim prej rezerviral.

Dobro, ajde, 7 jurjev karta, nimas kej. Bomo ze preziveli. Pomembno je da avtobus pelje.

Kam pa pripelje bus? V center Londona?
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

root987 ::

Za 15 funtov prideš do centra Londona in mislim da je v to ceno všteta tudi povratna karta - natančneje, mi smo prišli do Victoria's station - IIRC.

Kar se pa Londona tiče - underground je še vedno IMHO najcenejši in najboljši način prevoza.

Bom jutri/v ponedeljek šel skozi svoj potovalni arhiv, morda še najdem vse vozovnice in cenike...
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell

Tody ::

Mnja sej maš v londonu vse na kupu,več ali manj tako da si za eno okrožje zbereš kaj vse bi rad videl in naslednji dan spet. Drugače megalomansko mesto kr zanimivo :)

Mati ::

Slovenski dom. Mr Stanislav Cikanek. 62 Offley Road. London SW9 0LS. Great Britain. Tel: 00 44 207 735 6655.


Pokliči Stankota in se zmeni za prenočišče. Drugače pa najbolje, da kupiš vsak dan celodnevno vozovnico "for all zones", ki ti, kot ime pove velja v vseh zonah. Lahko se z njo voziš z busom, podzemno itd...

Drugače pa imaš večino muzejev zastonj, tako da Science museum, Historical museum, British museum...a must see.

hamax ::

a ti si tud pr stankotu spau :D
sergio ce bos su k njemu, mu mors nujno litr vina prnest :)

whatever55 ::

Kako pa je kaj v Londonu za dlje časa, razmišljam da bi za nekaj mesecev delal in spal tam pa je verjetno zelo drago vseskupaj? Kolikšne so najemnine navadne sobe (pač da imaš še cimre v stanovanju) in ali je težko dobiti kakšno delo na hitro?

Witboy ::

hm... kukr mam jst izkusnje z londonom, me je vse skupi za en tedn prsl cca 50k. Easyjet iz brnika do lutona, pol pa easybus do centra Tm pr baker streetu... najcenej pa je prsl spanje tko, da sm najel flat :) To na netu majo ogromo teh stvari... Sicr je to vse punca organizirala... ampak je blo full fajn... flat v katerem si mel vse pa zelo lepo urejeno, kuhinja z dnevno sobo, wireles internet, zakonska postelja, full lepa kopalnica pa se zajtrk si dubu vsak jutr. Lokacija je bla pa cca 500m od onega kraljicinega parka.
Skratka London zakon... muzeji so od neke do neke ure zastojn ogledi... vec kot prve in pa mogoce druge cone v londonu ne rabis... edin za greenwich si pac doplacas 1 funt za tja pa 1 nazaj k je nekje v 4. ce se ne motim. Madam toussot je 20 funtov... kr draga... drgac se ti pa splaca it pogledat tut kak musicle... so za studente skoraj zastojn... prids tik pred predstavo pa jo dubis za 15 funtov karto... drgac so od 30 dalje.

hamax ::

Mejl od Stankota je: cikanek@msn.com (Stanislav Cikanek), telefon: +442077356655,
Naslov: 62 Offley Road, London, SW9 OLS

Cene: dvoposteljna soba 23, štiriposteljna 18, osemposteljna - se mi zdi da 16 funtov na noč.

IceIceBaby ::

S punco greva drug teden v četrtek v London. Tja seveda z easyjetom, karta za oba nekaj čez 60k sit. Spala bova v easyhotelu za cca 7k sit na noč (za oba). Sicer je soba zelo majhna, praktično samo postelja in mini kopalnica, ampak zgleda čisto in urejeno pa zelo poceni za london.

Ostalo organizacijo ima punca čez, tako da ne vem kakšne so cene, je pa nekaj omenila da bova vsak zapravila okoli 100 funtov za razne karte za muzeje in oglede.

jurre ::

@Witboy
kok te je prislo pa sam najem flata? Pa ce mas kaksen link kjer lahko najdes za najet?

Mati ::

Še enkrat: Večina muzejev, galerij itd. je v Londonu popolnoma zastonj. To ne pomeni ob določenih urah, niti ne pomeni ob določenih dnevih ali mesecih, pač pa vedno popolnoma zastonj.

Plačaš edino kakšne manjše strokovne muzeje, kot so Faradey museum, Imperial war museum in podobno. Jamčim, da nihče ni zmožen v 1 tednu prehoditi vse muzeje in galerije, ki so zastonj, tako da se res ne splača plačevati vstopnine za muzeje!

Jaz osebno sem spal v west-Londonu in se s podzemno vozil v center. Za Stankota so mi pa povedali moji gostitelji (tudi slovenci), da je izjemno vesel, če ima rojake za goste.

Ne splača se ti kupovati celodnevnih kart za 1. ali 2. cono, ker so za drobiž ceneje od karte za vse cone. Le ta stane okoli 6 funtov = 9 EUR, tako da glede tega ni vredno komplicirat. Karta ti velja za vse javne prevoze, da ne boš tako kot jaz trotl plačeval prvi dan avtobus posebaj.

Zame je naredil v Londonu največji vtis Big Ben + Houses of Parliament, Regent street, Kings cross postaja, New Bond street pa še kaj bi se našlo.

bzp ::

Avijon, bolj vnaprej ko rezerviras, ceneje dobis ... Nazadnje so bile "normalne" cene okrog 15k z Brnika za 1 osebo ... sevede, ce rezerviras kasneje + na kaksen popularen datum, je cena lahko parkrat visja (ja, splaca se pogledat tud kaksen dan prej/kasneje, ker je razlika od dneva do dneva, glede na zasedenost) ...

Prevoz s Stansteda, IIRC je povratna za Stansted express nekje 22 funtov. Po osebi. Vlak pelje na 15/30 min in te odlozi na 2 vecjih postajah v centru mesta (imas direkt povezavo naprej na podzemno). 45min voznje. Aja pa nazajgrede pazita, ker lahko na enem peronu stoji vec vlakov eden za drugim. Pa ne gredo vsi v isto smer. Sej Stansted express so ocitno pobarvani (pa gor metrski napis) ...

Prevoz po Londonu, ni ga cez podzemno. Ce bosta tam vsaj 3, 4 dni ... se vama ze splaca vzet tedensko karto. Tocne cene imas na netu. Karta velja tudi za buse, tko da takrat ko imata prevec casa/se navelicata podzemne, gresta lahko tudi z busom po mestu se vozit (in za isto pot, kjer bi bil s podzemno v 5min, porabis pol ure). Ali pa zgolj za zabavo kdaj. Kaj vec kot zone 1&2 se ne splaca kupovat, ker s tem zajames 99% turisticnih stvari, pa tudi ce gres na mejo 2 zone, si ponekod ze v taksnem predmestju da komot vids zivljenje navadnih, lokalnih ljudi, gres na fish&chips potem pa nazaj "v civilizacijo" :)

Spanje, jaz sem vedno na Hostel World rezerviral ... pac isces sobo ki ima svojo kopalnico ... Dobis kar poceni zadeve, je pa res da te lahko caka kaksno presenecenje ... recimo kopalnica v sobi, pomeni tocno to, tus kabino sredi sobe (ok no, v kotu, ampak vseeno), wc pa kljub temu skupen ... Ampak z malo avanturisticnega duha se to vse prezivi :)

Destinacije, muzeji so kul, jih imas cel kup (vecina zastonj), Madame Tussaud je mene krepko razocaral (no sej ne vem kaj sem pricakoval, pac vidis lutke in to je to, za tistih 20 funtov pa 3 ure v vrsti cakat, je bols it na par pirov), me je pa blazno navdusil Greenwich ... S podzemne do observatorija mas en fletn sprehod po lokalnih ulicah, popolnoma druga slika kot sredi Londona ... Mirno, brez guzve, brez hitenja ...

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: bzp ()

Sergio ::

Stanko ima zasedeno... :(

Ima kdo se kaksno drugo idejo za prenocitev?
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

IceIceBaby ::

Sergio, ta vikend sva s punco prišla iz Londona, tam sva bila 1 teden. Spala sva v Easyhotelu (http://www.easyhotel.com/). Soba je sicer zelo majhna, je pa poceni, čista in na odlični lokaciji, povsem v centru v precej "posh" soseski, cca 500m od podzemne itd. Rezerviraš in plačaš lahko online. V sobi je sicer samo postelja in zelo malo prostora za prtljago, pa mini kopalnica, ampak za prespat je povsem dovolj.

Še en tip, ki sem ga odkril po napornem dnevu shopinga. V vsaki sobi je tudi TV, ki sicer stane 5 funtov na dan. Na recepciji dobiš mini daljinca za TV, ki dela 24 ur. Da ne boš kupoval novega vsak dan, ga lahko po enem dnevu razdreš in na vezju poiščeš gumb "Clear". Ko ga pritisneš bo daljinc delal naslednjih 24 ur :)

Pa še to...nevem če veš, ampak angleži imajo drugačne vtikače kot mi. Če imaš kakšno elektroniko sabo kupi na letališču adapter.

Sergio ::

Zivjo.

Evo, rezervirano. Vzel sem EasyJet, prislo je okoli 250 eur povratno za 2 osebi. Je za prezivet.

Stansted-Lon povratno sem vzel vlak, cena 45 EU za 2 osebi.

Hotel sem pa nasel na bookings.com, 3 minute od King's Crossa, kar je super, cena je pa all-together cenejsa od Stankota. Easy Hotel je sicer fajn, ampak je kar precej drazji od tega ki sem ga nasel (315 funtov za 7 nocitev).

Kam sta vse sla? Kaj sta vse videla? Je bilo zanimivo?
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

IceIceBaby ::

Hmm...midva sva plačala cca 85k sit za 6 nočitev v easyhotelu. Zgleda da je odvisno od zasedenosti, sezone itd. Sicer pa razlike ni veliko, lokacijo so pa tudi dobil dobro.

Poleg stastead - london karte boš rabil še karto za podzemno, ki v londonu očitno res dobro deluje. Tedenska karta za 2 osebi za cono 1 in 2 je bila malo manj kot 50 funtov. Sicer se pa midva nisva vozila v cono 2, če je razlika opazna se ti mogoče splača vzeti samo za cono 1. Je pa podzemna kot sem že rekel odličen način za transport po londonu, vlaki vozijo nonstop (na 2, 3 minute), sistem je zelo enostaven, zemljevide in napotke imaš na vsaki postaji in na vsakem vlaku. Na letališču lahko dobiš tudi brošure v katerih so mini zemljevidi podzemne, kar je zelo priročno, da si malo splaniraš prej na kater vlak greš. Pa kar me je najbolj presenetilo je to, da so vlaki zelo čisti, ljudje pa ful prijazni in ustrežljivi, tako potniki kot osebje na podzemni.

Pogledat sva šla precej stvari. Največje razočaranje je bil Madame Tusauds, ki res ni vreden tistih 44 funtov. Ostalo je bilo uredu, national gallery, british museum, hyde park je zakon, harrods :) itd. Preveč je vsega da bi našteval, je pa zelo lepo in zanimivo.

bzp ::

Sergio: sam da ni cist slucajn Kings Hotel? :) Tam sva bila s punco 2 leti nazaj, pa ima stavba en cuden vonj, ki ga ne pozabis ... ma je za prezivet, tisto urco na dan ko ne spis pa da si v sobi (tus kabina vdelana v steno sobe included, wc pac skupni za 2 sobi) ... Je pa Kings Cross postaja super (hej, teroristi bodo pa ze vedl), se seka ene par linij ... pa kuj cez cesto v eno smer McDonalds, v drugo pa ena fajn mejhna "restavracija" s tapravim angleskim zajtrkom. Aja, to slednje, si obvezno privoscita. Sej tistga toasta v hostlu se hitr navelicas, gres na ornk frustk, mas vsaj dost moci za cel dan okol hodt. Eh, zdej sm pa lacn ratu ...

root987 ::

Za muzeje si prej poglejta kaj najdeta v njih in kaj vaju najbolj zanima - večina je namreč tako velikih da bi lahko v njih ostal po cel dan...

Natural History Museum
Britih Museum

Ampak res pazita da ne bosta izgubila celotnega dneva v samo katerem izmed njih (pa so vredni tega!)

Pa ne pozabit it mal v hyde park se dol usest pa poslušat ptičke :)
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell

hamax ::

v london eye se splaca it.(kr drago, sam se splaca)
pa mogoce not v tower bridge.
pa sigurno v tehnicni muzej(zastojn)

NoUse4AName ::

Pa ne pozabit it v camden town (še posebej v soboto ali nedeljo).

CWIZO ::

Jest grem dele avgusta tut k punci k bo 3 teden v marangoniju tm. Ce bo se pejt gledat to razstavo cloveskih teles, baje da je res noro (jest jo grem gledat). Pol v zivalski vrt se splaca jt pa pol itq v muzej voscenih lutk pa akvarij pa razne muzeje.
Aja pa priporocam ti ogled mjuzikala We Will Rock you (narejeno po muski od Queenov, res nora zadeva, ti bo ziher všeč tut če nisi fan Queeniov), sam rezerveri karte prej on-line, ker je skoz zasedeno.

Glede kart za avijon pa tko: s punco sva šla maja z EasyJetom pa sva dala vsak 15k. Ko sem pa dele gledal bi dal pa na easyjetu za moj termin sam za eno smer skor 40k, na WizzAir-u sem pa dobu povratno za 20 za isti termin (pa gledal sem 2 meseca prej že...).

Potuj pa seveda z undergroundom, vse ostalo je bv.
hancic.info
I can't uninstall it, there seems to be some kind of "Uninstall Shield"...

STASI ::

London je precej cool. Še moji nasveti:
-en dan si vzami in pojdi z busom do Oxforda al pa do Cambridga (da vidis kako zgleda dejansko neko univerzitetno mesto)
-poceni hrana (all you can eat) je v ChinaTownu sam je precej mastna hrana
-obvezen je seveda ogled Harodsa, kake mega knjigarne (na koncu Oxfrd Streeta je ena v kateri sem bil notri kar nekaj ur), obisk gledališča kjer igrajo (mogoče ne več :D ) komedijo Compleate works of W. Shakespare al kako je že naslov (lokacija Trafalgar square al pa Picadily Circus)
-oglejta si Wimbeldon, mrbit Westminister Abby pa St. Paul, National Gallery in pa še Tate in Globe

Mogoče se še kaj spomnim in napišem.
"WAR IS PEACE, FREEDOM IS SLAVERY, IGNORANCE IS STRENGTH"

abcčdefghijklmnoprsštuvzž

Senitel ::

Sergio: Kdaj pa prideta sem gor? :)

Preseren ::

Sam sse sicer mogoče odpraljam v Manchester, ampak tudi z letalom najprej v London, in kolko gledam se wizzair narboljl splača...
Še najnovejši je, res pa je, da še nisem letel z njim, tako da newem, kako stvar izgleda, čeprav manj placa za noge kot v ostalih low budget skoraj ne more biti....

P.

[SpydeR] ::

Koliko pa znesejo takse? Če karto kupim na internetu (Wizzair/Easyjet) za npr. 15€, kolikšna je potem končna cena.

CWIZO ::

Ko izberes na sajtu iz kjet hoces kam in kdaj ti napise koncno ceno.
hancic.info
I can't uninstall it, there seems to be some kind of "Uninstall Shield"...

[SpydeR] ::

:8) Ups.. Hvala

strictom ::

London niti ni tako pretirano drag kot večina populacije misli. Subway karta za cel dan je bila en bogi funt na osebo (skupina). Prenočili smo v hostelu za male pare. Potovali smo pa z Ryanair. Letala so v kurcu ampak jebiga ... poceni je pa le.
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

CWIZO ::

Jah ni pa je.
Tja ni vec problem pridt, pa tut tm se okol prevazat ni drago.
Je pa draga hrana, pijaca, stvari itd itd.

Kok te pa hotel pride je pa odvisn kok iz centra si in ali vzames skupinsko sobo ali ne.
hancic.info
I can't uninstall it, there seems to be some kind of "Uninstall Shield"...

opeter ::

Sergio, jaz bi ti priporočal, da si nabavite OYSTER kartico, za tedensko vožnjo - stalo je natanko 11.20 ₤. Potem pa imaš 7z dni "brezplačnega" prevoza, sicer pa vljea to za cono 1 in 2. Za 3 in ostale so pa te kartice malo dražje (recimo celodnevna karta za cono 1-4 te pride - v primeru izven "gužve" - okoli 5,40 ₤.

Za prespat pa priporočam kak cenejši hostel.
Za Wizzair sem plačal 72 € z vsemi taksami, tja pa nazaj. Kartico pa smo s sestrično naročili cirka pol leta preden smo šli. Aja, ne hodit v Regent Street, ker boste gate tam pustili :D

Ko sem prišel v Hamley's, me je skor kap. Še sreča, da nismo imeli kakšne otroke zraven. :\

AJA, še ena zadeva: za brezplačni internet imate na voljo Apple Store London (celo Wireless deluje) na Regent Streetu (z zgornje strani od Oxford Street postaje peš).
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: opeter ()

CWIZO ::

U ja Hamley's sem pozabil jest omenit. Noro, tam bi loh pustil velik velik kesa. Se dobr da sem mel punco sabo, da me je nazaj drzala:)
Tm mas pa res vse te qul gadgete, k jih na netu gledas pa si reces "kok bi jest to mel"...
hancic.info
I can't uninstall it, there seems to be some kind of "Uninstall Shield"...

Opkow ::

Med Googlanjem sem nasel to... Regent Street. Mogoce bo komu koristilo.

In nasploh na glavni strani imas seznam trgovin, ce imas zeljo pustiti goro denarja pri njih. :)

Edit: Dodatek.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Opkow ()

mn ::

Kje pa lahko nabaviš karto za podzemno?

CWIZO ::

Na podzemni:)
hancic.info
I can't uninstall it, there seems to be some kind of "Uninstall Shield"...

root987 ::

En mali namig: Če me spomin ne vara moraš karto obdržati dokler ne prideš iz končne postaje na cesto, kjer jo moraš še enkrat vstaviti v za to narejen mašineraj. :) Torej, ne je takoj stran metat!
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: root987 ()

opeter ::

Ne, najbolje jo je dati kakemu črncu, ali pa indijcu. Bodo takoj bolj veseli, ti pa boš imel manj prtljage :D
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: opeter ()

Senitel ::

V bistvu se moras karte drzat, dokler ti je masineraj ne poje... >:D

Mati ::

Aja, ne hodit v Regent Street, ker boste gate tam pustili


Pizda zdaj vem zakaj so stale kavbojke za punco 150 funtov....;((

root987 ::

Mati: In ti si ji to šel kupit? Jo imaš pa rad (pa debelo denarnico, se ve) :)
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: root987 ()

[SpydeR] ::

A se splača vozovnice za podzemno kupit na netu vnaprej? Na www.ticket-on-line.com ? Cena za prvi dve coni za tedensko vozovnico je 22.20 GBP.

IceIceBaby ::

Mislim, da je cena na postaji ista.

gzibret ::

> Pa ne pozabit it mal v hyde park se dol usest pa poslušat ptičke :)

Pa na speakser's corner poslušat, kako so ženske neumne in kako pred vami stoji vsaj 5 kristusov >:D
Vse je za neki dobr!

Jan987 ::

Dobro je tudi v mozeju voščenih lutk sam je še zmeri ful drago za to kar maštko da če grem še kdaj pom prej premislil preden grem v ta muzej.

opeter ::

Ja Madamme Toussaud je kar drag... vseeno pa priporočam ogled London Dungeon-a :D 8-O
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

smilyxx ::

Madamme Tussauds je eden izmed dražjih muzejev v katerih sem bil, pa tudi ni nič posebnega (prej sem bil v Parizu in je zelo podobno).
London dungeoun je bil meni tudi všeč, tak za sprostitev :D .
Sicer pa od vseh muzejev najbolj toplo priporočam ogled Imperial war Museum. Morm rečt da je bil to eden izmed najboljših muzejev v katerem sem bil. Poleg razstavljenih tankov, letal, orožja imaš tudi WWII experience, kjer te zaprejo v sobo, se tresejo tla, potem pa te peljejo na sprehod po porušenem Londonu. Prav tako je v muzeju narejena medvojna hiša v realni velikosti. Pa će me spomin je vara je bil ogled pred parimi leti brezplačen.
Za Science museum pa si je treba rezervirati skorej cel dan, ker je preprosto ogromen.
Če pa te zanima vojno letalstvo pa si nujno oglej tudi RAF muzej v Hamdenu. Maš razstavljenih ogromno letal, od bitke za Britanijo pa do konca 20.st.
Save water.
drink beer.

Jan987 ::

ja tist je res dobr samo ko smo bli mi tist tresenje ni delal.
«
1
2


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Potovanje v London januarja

Oddelek: Loža
359604 (8702) Phantomeye
»

London.

Oddelek: Loža
215398 (3385) baltso
»

Najceneje v London

Oddelek: Loža
135117 (4605) Nejc Pintar
»

v London "na kavo"

Oddelek: Loža
154159 (3674) gazda
»

London.

Oddelek: Loža
183642 (3195) Matty

Več podobnih tem