» »

chapci in obramba pred njimi

chapci in obramba pred njimi

«
1
2

burekar ::

Torej, kakšen je vaš odnos do teh malih bastardov, kak se jih znebite, izkušnje z njimi, a jih tud polomte? Jst jih ponavad steram nekam, če jih je prevč pa raj grem.
Zna kdo kej albanskih besed, ki bi pomenle mrš stran, budala mala al pa kej takga(tisti ki men težijo so ponavad albanskega porekla)?







  • zaklenil: Primoz ()

ahac ::

A ker oni nočejo razumeti tvojega jezika se boš ti učil njihovega?

ABX ::

Bad ass motherfucker izgled pomaga.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

Elemen_T ::

Greš...Straight aheah and forgot it >:D

Če ti zateži, imaš pa mnogo možnosti, lepo, mirno se pogovarjaš, ...nikakor pa ne vračat s silo. To imaš lahko hude težave, kajti obstajajo verige hudo agresivnih tipov.

Sam sem imel že par maloh aferic, a sem se lepo izmazal (Colour of speech ;-)

Sicer pa...dol z Albanci. Nočem diskrimirati, a v večini primerov so le ti agresivni in egoistični kmetavzi. So pa izjeme. 100%.

ns-miha ::

Dr. Martens nabav. preverjeno deluje.Drugače pa pomaga če maš kak solzivec s seboj.
sovrazim niggerje, zide

Binji ::

Kr lepu po slovensku se pomeni. Drgac pa je tabuljs metoda eno srotarco v roke pa na juris v Max Payne style.
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!

Ram_z ::

Ves ku je CE NE ISCES JIH NE DOBIS!
Sej vecina je ta folk egoisticen in pretepaski,ampak ku je reku uni malo prej so tudi izjeme ostale pa ku jih vidis proc, ce pa prevec tezi in ves da bos zmogel zlomit bando kar po njemu!

sketch ::

Hmm... 193 cm in 94 kg ponavadi zadostuje :D
drgac pa ne pomaga zglj ne-iskanje tezav... pomaga pa ce si malo trcen in se ne bojis jih fasat... poznam primer ko je frend cist znoru in presral 4 izsiljevalce...
Adapt and overcome.

IR Babun ::

vsakga posebej zlomš, sam poj bod zmerj prpravlen na šprint, k te jih bo 30 na enkrat poj lovil
SCREW THE GOVERNMENT

kn3z007 ::

Joj, pa res čapci. Hitro zbežimo. :( Najprej si sami razčistite kdo so čapci. Albanci ali Srb, ki so kao čapci. Kaj pa imate toliko proti njim. Aja, saj res: trenerke, pa Yellow Cab, zlate verižice,... So fucking what. Jaz poznam dosti slovencev, ki se delajo čapce (tako kot Srbi in ne Albanci), tako da ne zdaj tukaj nekaj govoriti, sploh ti ns-miha. Tiste martinčke dej ti kar lepo v omaro. In ne trosi bedarij, ker bi tudi jaz za skine lahko napisal, da bom ustrelil vsakega, ki mi pride na pot.;((

Aja še za konec, da ne bo kdo mislim, da sem albanec, ker jih tudi jaz ne maram, ampak ni važno. Dokler noben meni nič noče tudi jaz njemu ne.
Lp
kn3z007

www.geneza.com

asPeteR ::

Ej si pa car, da moraš takoj napisati: "..., da ne bo kdo mislil, da sem albanec,..."

Pa kaj pol če bi bil, a si zato manj vreden?
Tega razisma maš pa že res dost!

Zelo se strinjam z JCT, ko pravijo, da nisi čapac po narodnosti temvež po stanju duha. Res je.

:)

kn3z007 ::

AsPeter: jaz imam svoje osebne razloge zakaj jih ne maram, kar pa ne pomeni, da na cesti rečem "glej tega šipca, takoj ga je treba ubiti." Kot sem tudi spodaj napisal: Dokler noben meni nič noče tudi jaz njemu ne.
No ampak saj je važno le to, da si ti prebral samo tisto. Ostalo pač ni pomembno kaj piše....;(

Lp
kn3z007

www.geneza.com

jakinj ::

En šnel kurz albanščine:
[treze bafe] - rit od tete
[haj špija] - bejž domov

Če se spomnem še kakšno vam povem.
[ ]-izgovorjava
To live whitin the circle of life only one thing is asked in return. Everyone pays the ultimate price. Make every moment count.

McHregec ::

Jst skejtam tm pred njihovim blokom pa smo sošoci pa ne pridejo nč morit. Će ma pa kaki drugi čapči morijo jih pa moji prjatlji čapci razbijejo. :D
Destroyer Of The Worlds.

omejc ::

Čefurji raus - pravim jaz, White Power pravi moj kolega skin!!!

>:D>:D>:D

ABX ::

Kdo pa bo potem kopal jarke? Boš ti?
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

Daedalus ::

omejc-take kretene kot si ti bi blo treba prvo zbutat...
Kar se pa tiče čapcev po duši-ignoriraj, če so pa preveč tečni, jih pa zbutaš. Jaz sem enkrat tri sesul, pol je pa bil mir.

ABX-kaj pa veš, pri takem razmišljanju (omejca) mu ziher ne bo uspelo dokončak kake pametne šole:D
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

omejc ::

Pač ne maram ji, vsa familija vsi sosedje se jih ogibami ko hudič križa. Z izrazom "čefurji" mislim tiste ki nikakor nočejo govoriti slovensko, nosijo prekomerne količine želeja na svoji glavi in na ves glas navijajo njihovo tulečo-zavijajočo-oglušujočo muziko.

Proti tistim, ki živijo po našem načinu življenja pa nimam popolnoma nič.

:D:D:D

Binji ::

Ma sam nej si grejo ke v Jugo nazaj ce ne morjo tle zivt. Jst sm se srecal ze punkrat z njimi pa so me sam ene 2 pstili, drgaci pa zmerej tezili (sou sm pa samu mimu). In zakaj so tezili? Ker sem bil sam, drugace se ne bi upali.
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!

burekar ::

Ponavad je tak, da jih je več skupi, a idejo za teženja pa da sam eden. Počas mi grejo že fejst na k, a vseen jih nočem preveč tepst. Še skorde vsak ki je bil preveč pogumn do njih je dobu nož v hrbet al pa kam drugam.
Rešitvi so dve:
1) Steramo jih nazaj do tja od koder so prišli al pa jih vse polommo ko prasce
2) Steramo jih v šole in jim določimo kak pogoj, da ne bodo šli iz šole
Druga rešitev je še najboljša, a kaj ko skorde nikol ne ostanejo v šolah.
Velik problem je tud v njihovih starših, ne naučijo jih nobenih manir in kulture. In večina jih je muslimanov- mislim no, to naj bi bla vera ki se poteguje za mir in sožitje na svetu.

Vanich ::

Hmm...da odgovorim na originalno vprašanje:

Tkole je....Najbolj krucialnega pomena je ugotoviti pravilno identiteto (beri nacionalnost) napadalca. Kajti samo z pravilno identifikacijo napadalca lahko reagiramo tudi na pravilen način. Ker pa za to ponavadi nimamo zadosti časa, se je med poznavalci te problematike razvila posebna tehnika razkrivanja identitete napadalca, ki sloni na hitri dedukciji zunanjih znakov, mimike in pa fonetičnih značilnosti le-tega. Da pa bi pravilno obvladovali to tehniko, se moramo naučiti kaj ti znaki sploh pomenijo in zato je bila, pod posebno strokovno komisijo, ustvarjena naslednja tabela z pripadajočimi napotki:

Uvod:
Navkljub splošnemu prepričanju, da takoimenovane "čefurje" alias "čapce" sestavlja prava mavrica različnih nacionalnosti, je praksa pokazala, da jih v resnici lahko delimo le na 2 glavni skupini in pa eno podskupino.(Ki pa je tako ali tako avtohtona, vendar jo zaradi nekaterih skupnih značilnosti z "čefurji" in pa "čapci" tlačimo v isti koš.)

1.skupina: Takoimenovani "čefurji" in "čapci", v nekaterih krajih te dežele imenovani tudi "švedi".
(tukaj bi se radi izognili nesporazumu in povedali, da se v strokovnih krogih uporablja spodaj navedena definicija teh imen, kar pomeni, da skupina 2. NE SPADA pod skupino 1., ki je povsem ločena entiteta.)

Zunanji znaki:
Oblačila: Navkljub različnim stilom oblačenja, ki nepoznavalca lahko zavedejo, obstajajo skupni imenovalci, ki so lahko berljivi in so lastni samo tej skupini. In to so: Draga (čimbolj priznanih znamk) "svilena" trenerka, enobarvna, na zadrgo, po možnosti z belimi štrajfnami na hlačnicah in rokavih.Zgornji del je, če ne že popolnoma odpet, pa vsaj na pol, pod njim se pa skriva majica brez rokav (v Ameriki tako popularna wifebeat-erca), ki jo pa zopet komaj opazimo zaradi blešča 72-ih debelih zlatih verižic, ki bi zopet pod podrobnejšim ogledom razkrile oznako 333 (8 karatov), če pa je oseba že malo starejša, in s tem malo višje v položajni lestvici, pa mogoče še celo oznako 585 (14 karatov). Med verižicami se obvezno prepletajo črne dlake – čim več – tem bolje.
Obutev: Čeprav so osebe iz klacifikacije 1. v preteklosti pokazale, da se ne sramujejo zmešati najbolj nemogoče in nezdružljive modne trende, v tem primeru (v kombinaciji z trenerko) velja: najdražji športni copati znamke " NIKE", vendar samo v beli barvi.
Frizura in oglavni dodatki: Frizura oseb pod točko 1., se je izkazala kot vestna spremljevalka modnih trendov, in kot taka prepotovala pot od zelo znane in priljubljene "Bundes-lige" frizure, do današnje: črno poblajhana, ob strani pobrita, namazana z eno kilo želeja, v laseh pa še obvezno tičijo zataknjena "Ray-ban" očala, ki v nekateri ekstremnih primerih služijo tudi kot ženska španga.
Fonetične značilnosti, mimika in pa background: Če oseba govori Slovensko, (zelo zelo redko, vendar je bilo evidentiranih kar nekaj primerov, ki so bili ustrezno dokumentirani, zato te možnosti ne izključujemo popolnoma) že po en besedi vemo da je to oseba pod točko 1., kajti izdal ga bo mehki " L " in pa nekatere besede, ki se resda slišijo kot Slovenske, vendar vi za njih niste še nikoli slišali.Če pa oseba ne govori Slovensko, govori sigurno čapščino, ki je zelo hitro razločljiva. Mimiko, hojo in pojavo, pa lahko povzamemo z eno besedo: Showoff. Kar se tiče backgrounda, smo tukaj dolžni pojasniti da, čeprav so osebe pod točko 1. lahko popolnoma različnih nacionalnosti (beri Srbi, Hrvati, Muslimani), jih združuje patološko nagnjenje k zgoraj opisanim stvarem, skupni jezik in pa dejstvo da so vsi prišli iz Bosne.

2.skupina: Takoimenovani šipci alias šiptarji
Zaradi naših neuspelih poizkusov infiltracije in pa neznanja govorice šipcev (razvozlali smo samo besedi "čiuša "in pa "motra", ki se izgleda vedno pojavljata samo v paru) ne moremo postreči z 100% zanesljivimi podatki, tako da bomo govorili o njih samo površno.
Oblačila: Šipci se trudijo slediti modnim tokovom, ki jih postavljajo čapci, vendar z reduciranim uspehom; napr.zadeli bodo vse podrobnosti oprave tipičnega čapca, vendar jim bo ušla neka malenkost, kot recimo: zamenjava športnih copat NIKE z takoimenovanimi "špičoki".
Vendar smo bili ob dolgih urah opazovanja šipcev iz varne razdalje kar naenkrat prijetno presenečeni, kajti pridobili smo sposobnost prepoznavanja šipcev že na osnovi obraznih karakteristik, tako da lahko z gotovostjo trdimo, da se lahko ob tem početju (opazovanju šipcev) v kratkem času skoraj vsak Slovenec nauči prepoznavanja šipcev samo na osnovi obraznih karakteristik in potem lahko brezdelne popoldneve preživi sprehajajoč se po mestu in z 100% sigurnostjo pokaže in reče:" Tale je pa šipec."

Avtohtona podskupina: To skupino je najlaže definirati, saj govorijo Slovensko (no ja, skoraj…) in v nadaljnjem besedilo bomo videli, da so nam tudi drugače zelo blizu. Postopek, kako izbezati to skupino je popolnoma enostaven, in sicer: Vzamemo gajbo piva in pa vsaj ½ litra domačega Slovenskega žganja. Vsebino vseh steklenic popijemo v čim krajšem času, potem poiščemo najbližje ogledalo in se gledamo. Glasno dretje Slovenskih narodnih pripomore k še boljši sliki. Če ogledala nimamo, ta postopek izvedemo z enim ali več Slovenskimi prijatelji, ter z zanimanjem opazujemo drug drugega.

Strategija osebne obrambe pred skupino 1., 2. in pa avtohtone podskupine.:

Za vse točke velja: če misliš da si močnejši ga razbij. Če misliš da nisi, laufej, laufej !!!!!!



Dežurna enota za moderno urbano antropologijo

Sfinga ::

:D:D:D:D

Dexxx ::

ROTFL!!!:D
....jebi, jebi,jebi....cenzorja....

||_^_|| ::

pepca, kako se ti da?

če si se zajebavu: LOL
če si pa resno mislu: ROTFL

Jolando ::

[čipše madre] pa mende pumeni j*b*m ti mater
sm se navadu u enmi filmi
bluz za saro mende je blu:))
God save the Queen, she ain't no human being...

Vanich ::

Naša spoznanja temeljijo na podlagi resnih znanstvenih raziskav, in so kot taka mišljena smrtno resno.


Dežurna enota za moderno urbano antropologijo

kn3z007 ::

Eni tukaj pa res pretiravate. Prestrašil izterjevalce, pretep tri na enkrat (po možnosti 14 letnike), pejte nazaj v Jugo,... Malo se poglejte. Kake bedarije govorite. Sami nacionalisti. Še slabši ste kot kaki skini. Jaz seml srb in ne nosim kilo želeja, niti svilenih trenerk,... Imam pač zlato verižico, včasih poslušam narodnjake,...Pa kaj. Pejte v Srbijo in povejte, da ste iz Slovenije. Sigurno vas ne bojo nabutali in rekli da se poberete nazaj.

Aja pa še nekaj o agresivnosti. Enkrat sem bil v enemu bifeju, pa so uleteli skini noter in razbili pol lokala. Potem so bili tepeni, poleg tega pa je en utrpel močan udarec v glavo z kopitom pištole. So si zapomnili in jih ni bilo nikoli več tja. Aja, pa to da vedno tepejo takoimenovani čapci ni vedno res. Tudi nekateri Slovenci!!! se oblačijo tako kot čapci. Punce imajo pač rajši "čapce". Imajo okus za oblačenje (s tem ne mislim na14 letnike), poslušajo dobro muziko (ne samo narodnjake), se znajo kulturno obnašati. V glavnem kot bi pepca*kardelj prišel do spoznanja po dolgoletnih raziskavah: so "jebaći".

To je vse kar sem hotel povedati, zdaj se pa zgražajte in pljuvajte, da se bo videlo kaki v resnici ste.
Nič boljši od ostalih.
Lp
kn3z007

www.geneza.com

Vanich ::

Knežević-u:

V imenu Znanosti, ki nas na daljši rok edina lahko pripelje v Splošni Blagor, vas naproščamo, da nam izdate številko na žigu vaše zlate verižice. Ta podatek nam je nujno potreben zaradi statističnih evidenc, ki seveda samo potrjujejo naše, za človeštvo esencionalne, raziskave.

Jeronimo ::

Z južnimi brati imam samo dobre odnose in nisem bil nič več v konfliktu z njimi, kot s slovenskimi brati. Poznam veliko južnih in moram reči, da smo se vedno odlično zabavali. Sicer je res, da ne govorijo dobro slovensko, ampak me ne moti, sem Titov pionir, tako da nimam problema s srbohrvaščino.
JURIŠ !!!
Preko vode do slobode!

ABX ::

kn3z007: to da ti poslušaš narodnjake nima nobeden nič proti. Vendar obstaja način in način. Eno je če ti poslušaš to doma/bar-u in pri tem se muzika ne sliši ven, druga pa je če se ta muzika sliši čez celo mesto.

Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

gkovac ::

LOL!! :D ROTFL!! :\ LMAO!! :\:\

Pepca... tole je bil najboljši primer in text kar sem ga zadnje čase prebral... a te lahko citiram?? oz. povzamem ta text?

kar se pa tiče čapcev in šipcev... fantje ... vsi smo imel probleme z njimi in po moje je najboljš da se jim na delč ogniš... so pa vsi isti ... pa nima veze al je Srb, Bosanc, Hrvat al pa celo Slovenc k misle da ja Srb, Hrvat, Bosanc (te so tut najhujše sorte)

po moji definiciji je čapac/šipac tisti, ki je pretirano zaverovan v svoj narod (pa to ni slovenski narod) in se obnaša kot bi bila cela Slovenija njegova... sevede je pa modne dodatke že prej opisal Pepca*Kardelj

lp,SuLc
lp,
____________________________________________
"Left to themselves, things tend to go from bad to worse."

Dexxx ::

kn3z007: Problem je v tem, da so po mojih izkušnjah južnjaki tisti, ki ne prenašajo drugačnih mnenj. Drugače me pa boli kurac za njih, dokler mi na lica ne prislanjajo bokserjev. Naj poslušajo kar hočejo, samo da je mir. Aja, pa še to. Čifurstvo je stanje duha ne narodnost. Poznam precej ˝čistokrvnih˝ slovencev, ki so ponosni na to, da spadajo med čifurje. Za to je najbrž kriva situacija v mojem rodnem mestu, kjer ima 70% mladeži korenine onkraj kolpe.

P.S.
sorry, če se ti zdi čifur žaljivka. V mojem kraju ni:\ Še celo magnifico si je izbral moje malo mesto za snemanje videospota Kdo je čifur?.:D
....jebi, jebi,jebi....cenzorja....

Gh0st ::

Joj ej ta stari kok jest sovrazim ENE JUZNAKE in SLOVENCE!
Jest sm mel 8 let za sosolce ene par "cefurjev" ki so "rulal" celi soli. Cez slovence so govoril, kok smo eni idioti, bedni, se ne upamo tepst, kok smo gnili pa nevemkajse. Pol pa se je najdu en fejst nabit model in reku:
"cuj ti polizana krava; ce ti kej ni vsec gres lahko v tisto tvojo podrtijo an jugu in tam preklinjas zarad mene kukr ces. Samo ti ne bos men vsiljeval tega lajanja (njihove narodne)."
OK tip je mel jajca za take zadeve in cefurcek je zacel z uno "ustrahovalno" (napni prsa, stop na prste, zacni govort po juzno, prekljinjaj, grozi in bodi pametan) in jih dobil po gobci.
pol je preklinjajoc odsel.
cez dva dni on lepo poklice Fuzine, Dravlje in Stepce in kle pridejo 4 stoenke, pa dva kombija zdolgocasenih cefurckov, s ketnami in palcami pod bundami in ga zbutal do nezavesti.
Cemu? Ker je povedal resnico? In zarad tega jihje dobil od celega naselja cefurjev?

in to jest najbol sovrazim. jest nimam nic proti juznakom, samo ce so na javnem mestu nej govorijo po nase, nej ne vsuljujejo tiste bozjastne muske.... mam neki kolegov in frenda, ki je iz crne gore in je res ful faca clovek. velik boljsi kakor keri koli moj slovenski prijatelj.
pol pa se najdejo taki kreteni ki nase picke "pocefurjajo".
in potem postanejo "pocefurjene" slovenke, ki padejo samo na tiste njihove fore, in slovenci jih sploh ne zanimajo.
in valda nasi slovencki vidijo pa picke padajo na Briljantina, yellow cab, nike pa take fore in se zacnejo se sami oblacit in govorit une [L-je]. take ful sovrazim, ker pol pa rece:
"E model gremo BEZ? Mamo da gremo do sole ker ma da je pouk zdele kmal zlo!"
ali pa
"Ej grem domu kosilat, pol pa se spavat"
in slovenc FAAQ!!!!!

---Proti ukrepi:------
okoli hodi s Uzijem, MP5-PDW ali pa odzagano sibrovko pod plascem, pa ti pride ena skupina "jebacev" in mori.
ti se lapo smejis in jih posles v kurac in:
KLAK-KLAK-KLAK-
RATATATATATATATATATATATATATATATATATATATATATATATATATATATATATA!!!!!!!!!!!!
Huhaaaaaaaaa!!!!
you might start believe in Gh0st stories. you're in one. :)

||_^_|| ::

Punce padajo na briljantino pa yellow cab??HAHAHA LOL!!!!!
dej zresnte se ej....eni ste tolk pametni pa nimate najmanjšega pojma o pojmu. Enkrat ste prebral tisto stran (btw a še obstaja?) od unga modela k je naredu duke nuke'm anticefur in ste zdej ful brihtni...oooou paaaaliiiiizzzzzz....

Tzar ::

Fantje kaj pa demokracija pa to?Zakaj pa ne bi smu govor kokr on hoče?Še na sodišču se lahko zagovarja v maternem jeziku če hoče. Zej si pa predstavljajte da bi hoteli še uradni jezik met. Ja saj bi se vam zmešal8-)
Pa to da so glupi, pa ne vem kaj, pa da nimajo stila, Ja mal ste fouš pa še kak manjvrednosten komplex mate,pa ne zaradi narodnosti,ampak zaradi popularnosti.Če vaz punce ne obrajtajo ste za to krivi sami (velja za vse ki druge sovražijo zgolj zaradi pripadnosti)
Osebno mi gre na živce naduvan, domišljav folk, pa ni važn a se klanja, a se križa, a se polet sonča s faktorjem 18 ali 3, na živce mi gre pač le ta sorta ljudi, ne pa po tem al je Hrvoje, Ibrahim, Joža al pa Miloje.
Pa ne se bat južnjakov,saj osebno ne verjamem v stereotipe, razen izjeme ICE Creamerjev:D
PIS
Življenje je lepo!

Vanich ::

g.SuLc:

Kot sem že omenil, je naš namen vodenje človeštva v Splošni Blagor, zato so izsledki naših raziskav "open sorce". Eventualne zlorabe naših raziskav (Statut in Pravilnik kjer so vse možne zlorabe opisane, je v pripravi, trenutno se pa zapisuje zadnji volumen št.14 in bo kmalu dostopen širši javnosti) bomo rigorozno kaznovali.

burekar ::

Mal smo zašli z debate. Btw, jst nisem nacionalist al pa kej takga.
Čudn se mi zdi, ko berem kake pravte. Vidim, da se še niste znašli v nevarnih situacijah ko je treba gledat okol sebe 10 ljudi, vsak od njih 160centi, žele in seveda stvar ki je ne morejo skriti-ukrivljen nos, grd pogled in pripravljeni na pretep. Takrat si lahk tih, lahk maš smileya na frisu, a kakorkoli boš zgledu, hotl te bodo tepst pa če hočeš al če nočeš.
Problem je v tem, da je Slovenija premlada in ima v zakonodaji še dosti lukenj+to, da se našim sodnikom pač ne ljubi dat kriminalcem kakšne kazni.
Primer: Tipo(narodnost ni važna) zakolje enga drugga tipa v trebuh- poskus uboja. Gre na policijo, pridržan en dan, izpuščen do sodbe. Sodniku se ta oseba ne zdi nevarnada bi storila daljne zločine, in ga spusti. POSKUS UBOJA in IZPUST??? God damn it, vsaj 5 let bi mogu dobit. In ta osebek se še naprej igra kriminalca, od časa do časa gre za par mesecev v zapor in je za zgled mlajšim, ki so na poti da postanejo kriminalci. Edine osebe, ki se jih ti bojijo so policaji, ki znajo pravilno ravnati z njimi A kaj ko policaj ne more določit kazni za kriminalca.
To je naš problem. V kaki bolj strogi državi si ne upajo nič delat, ker vedo da jih bodo za vsako malo bedarijo dobil s pendrekom po glavi+zapor.

sketch ::

Kn3z: Namenoma sem uporabil besedo izterjevalci, ker to so tudi bli; hotli so denar. Lahko da so bili Albanci, Bosanci ali pa francozi - vseeno; bili so izterjevalci.
Nimam nič proti pripadnikom južnih narodnosti (sam sem na četrt Srb - babica je iz Zrenjanina); rad jem sarmo, berem čirilico in znam srbohrvaško, ker je to pač del moje kulturne dediščine.
Sem pa politično izredno levičarski; imam veliko proti izsiljevanju, pretepanju in ostalim stvarem. Trdim, da je vsem, ki takega početja ne odobravajo (pozor, nisem uporabil besedo Slovencem) najbolj v napoto to, da ne znamo stopit skupaj.
Slišal sem zgodbo, kako je do horsa pri Tivoliju prišel nke albanec in na ubil boga v enem izmed ljudi tam. Nato se je spravil na naslednjega; pa je ena ženska popizdila in ga nadrla, pa jo je tako mahnil da jo je zavrtelo. Med tem pa je ostalih 15 strank (po tekmi je bilo) samo gledalo. Matr, če bi stopil skupaj bi od unga ostal samo se prah.
Ok, malo sem zašel.
Da končam; JCT so to lepo povedali - čefurskost ni povezana z narodnostjo, ampak s stanjem duha. Zagotovo pa pomaga, da si jih pripravljen fasat, oz. te ni strah se malo pomerit s pestmi.

lp
s.
Adapt and overcome.

Koci ::

čus v koleno, če ne pomaga pa v glavo
Panta rei!!

Binji ::

sketchWe are with you!
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!

Thomas ::

Pepca je dobro analiziral 3 vrste čapcev.

Edino kar se z njim ne strinjam, je "obveznost" številke 3. Tretja skupina naprimer - zlahka razpade na dve ali več takih, ki se med sabo ne morjo.

Da o prvi ne govorim.

Ampak to niti malo ne zmanjšuje veličine njegovega prispevka.

:)
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Binji ::

Ja v tem se nekoliko strinjam s Thomasom. V tisto tretjo skupino (z razliko da jst govorim narecno slovensko tud ce ne prov knjiznu) bi lahko spadal tudi jaz - se ga vsake tolko napijem, slovenske pesmi pa tudi rad pojem ker sm bolj iz vasi, ceprav seveda poslusam tud se kej.
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!

krucymucy ::

Ni se za bat!!!
Poznam par modelov - kul pobci!!! Ce je blo treba sem jih pa tud jest sklicu skupi!!!
Sploh pa majo najvec problemov sami s seboj!!! Muslimani vs. Srbi in ostali...

SmiLe_ ::

Pa od kod ste vi folk ? Iz LJ ? Ker kolko se mi zdi imate vi edini ta BIG problem s "chapchi"...SmiLe

omejc ::

Jest sm doma iz Tržiča, točneje iz Bistrice pri Tržiču.
V Bistrici je dokaj normalno, ko pa prideš v Tržič - to je pravi ČEFURLAND. Vsi se pogovarjajo v bog ve katerih južnih jezikih, vsi nosijo trenerke adidas, obvezno 3 črte na glavi pa nosijo kilo želeja.
Na srečo pa ne predvajajo tiste tečne cvileče muzike.

Slovenija MOJA dežela!

Binji ::

Okolica Postojne - ene 80% folka je cefurjev (Postojna to seveda:D), pr nas smo normalni, drugi pa so nevarno blizu.
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!

Enzo77 ::

V Celju je tud dost cefurjev. Itaq so pa povsod, nekaksna invazija;((....8-O.....|O
With a license to gib :)

burekar ::

Jup, Enzo, prav maš. Zdej je celo nek nov val iz Albanije pršu(jim je že kdo kako kartico po pošti poslal, kak je fajn v Sloveniji na tuj račun živet).

Tolip ::

Zdaj še ni tako hudo, počakajte da vsak naštepa petnajst otrok in lahko čez dvajset let zahtevajo enakopravnost, kot v makedoniji8-O

Nemelk ::

tale oseba pred mano ma POINT!
Nemelk ™
«
1
2


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Izkušnje s cigani? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
19423428 (2649) Mipe
»

slovenci (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Problemi človeštva
1368114 (6015) nevone
»

Zgodovina

Oddelek: Problemi človeštva
462552 (1946) Barakuda1
»

Narodna zavest: DA ali ne? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
694567 (3683) MadMicka
»

Piflar (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
776193 (5337) DarkHand

Več podobnih tem