Forum » Pomoč in nasveti » peka dvd-ja - problem!
peka dvd-ja - problem!
urban27 ::
Imam prenosnik Compaq z DVD+RW pekačem Toshiba ODD-DVD SD R6252.Ko vstavim prazen DVD+R medij, mi ga za hip prepozna (the disc type in the recorder: DVD+R), nakar ga čez par sekund "izgubi"( type in the recorder: Empty) in ga vrže ven iz pekeča. Pojavi se opozorilo: the disc is not wrtitable. Please insert a writable disc. Proval sem že več različnih DVD-jev. CD-je mi snema brez problemov. Uporabljam program Nero.Kje bi lahko bila napaka? Prosim vas za pomoč.
urban27 ::
še nekaj... sem preveril DVD medij z Nero Info Tool , mi napiše disc status: closed, finalized, kljub temu da je DVD nov in ga še nisem zapekel.
Han ::
Povsem možno je, da DVD+R določenega proizvajalca tale Toshiba ne prebavi (nima informacije v firmwaru). Ali posodobi firmware (če je na voljo, ga dobiš na Toshibini ali firmware strani), ali uporabi drugo znamko DVD+R plošče...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Han ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kje pa vi kupujete DVDR/DVDRW medije? (strani: 1 2 3 4 … 31 32 33 34 )Oddelek: Kaj kupiti | 99951 (29053) | pingo76 |
» | NEC ND-3540A problem...Oddelek: Pomoč in nasveti | 2403 (1694) | dean444 |
» | [DVD9 peka] triki & nasvetiOddelek: Zvok in slika | 3236 (2725) | largie |
» | Kompatibilnost standardov HD DVD in Blu-ray?Oddelek: Novice / Optične enote / mediji | 4502 (3655) | Quikee |
» | problem pri čitanju DVD-jaOddelek: Pomoč in nasveti | 1211 (1046) | xxx-man |