Forum » Pomoč in nasveti » Težave s upravljiteljem naprav!
Težave s upravljiteljem naprav!
guererro ::
Kot je že iz naslova vidno imam težave s s upravljiteljem naprav.
Težave se pojavijo ko pritisnem tipke alt+ctrl+del. Takrat mi napiše tole: Vaš skrbnik je onemogočil upravljiteljem naprav!
Težava se je začelo ko sem hotel inštalirati neki crack. Ob instalaciji mi je napisalo poročilo o napaki in če sem pritisnil tipko OK, se mi je znova prikazalo, tako da ga na noben način nisem mogel odstraniti. Takrat sem pritisnil alt+ctrl+del in opazil to napako.
Kaj naj naredim?
LP
Težave se pojavijo ko pritisnem tipke alt+ctrl+del. Takrat mi napiše tole: Vaš skrbnik je onemogočil upravljiteljem naprav!
Težava se je začelo ko sem hotel inštalirati neki crack. Ob instalaciji mi je napisalo poročilo o napaki in če sem pritisnil tipko OK, se mi je znova prikazalo, tako da ga na noben način nisem mogel odstraniti. Takrat sem pritisnil alt+ctrl+del in opazil to napako.
Kaj naj naredim?
LP
zee ::
lahko še enkrat inštaliraš Windowse in uporabljaš pametne verzije programov-
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | izginil uporabniški računOddelek: Programska oprema | 1344 (1109) | lepi joker |
» | NTLDR pritisni alt+clrl+del.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1244 (1097) | OChack |
» | Fly video Life vievOddelek: Zvok in slika | 1155 (1026) | PhotoBlaz |
» | win xp - zaklepanje rčunalnikaOddelek: Operacijski sistemi | 1779 (1545) | ToniT |
» | Hibernate namesto Stand-by v Win XPOddelek: Operacijski sistemi | 1431 (1188) | andrej |