Forum » Zvok in slika » waitec x5 in podnapisi
waitec x5 in podnapisi
no_angel ::
Nevem, če je kaj podobnega že blo, ker sem nova na forumu...in nažalost nevešča ravnanja s takimi čudsi
Torej problem je sledeč. Imam dvix (dvd) player Waitec X5 katerega sem nadgradila v skladu z navodli za nadgradnjo SLO subtitlov (bral naj bi srt. in sub.). In zdaj pridemo do problema. Player noče predvajati podnapisov oz. jih predvaja edino pri filmu Elektra.xvid.PAŠENEKI, kjer mislim, da je verzija podnapisov enaka verziji (rilisu) filma. S to varianto sem probala tudi pri ostalih filmih (Blade, Spanglish), kjer sem release podnapisov prilagodila filmu. Na računalniku vse dela tip-top, ko hočem, da bi še player dal kej od sebe...it's a no-no
Aja, ponavadi potegnem film, kjer ima torrent največ downloaderjev oz. seedov...se pravi najpopularnejšo verzijo filma.
In zdej me zanima, kaj delam narobe? Je treba snet kake posbene verzije filmov, podnapisov, itd. al kje je problem? Če kaj ne bi delalo, pol najbrž tut Elektra ne bi delala, tko pa....getinn' frustrated HELP!
Lep dan,
petra
Torej problem je sledeč. Imam dvix (dvd) player Waitec X5 katerega sem nadgradila v skladu z navodli za nadgradnjo SLO subtitlov (bral naj bi srt. in sub.). In zdaj pridemo do problema. Player noče predvajati podnapisov oz. jih predvaja edino pri filmu Elektra.xvid.PAŠENEKI, kjer mislim, da je verzija podnapisov enaka verziji (rilisu) filma. S to varianto sem probala tudi pri ostalih filmih (Blade, Spanglish), kjer sem release podnapisov prilagodila filmu. Na računalniku vse dela tip-top, ko hočem, da bi še player dal kej od sebe...it's a no-no
Aja, ponavadi potegnem film, kjer ima torrent največ downloaderjev oz. seedov...se pravi najpopularnejšo verzijo filma.
In zdej me zanima, kaj delam narobe? Je treba snet kake posbene verzije filmov, podnapisov, itd. al kje je problem? Če kaj ne bi delalo, pol najbrž tut Elektra ne bi delala, tko pa....getinn' frustrated HELP!
Lep dan,
petra
- zaklenilo: Stepni Volk ()
Stepni Volk ::
Pravilno ugotavljate, tema že obstaja: [divxvid] Waitec predvajalniki.
Poglej si še pravila na levi. Ta forum je NoWarez, beri: ne podpira krajo avtorskih pravic...
Zaklepam.
LP, moderator
Poglej si še pravila na levi. Ta forum je NoWarez, beri: ne podpira krajo avtorskih pravic...
Zaklepam.
LP, moderator
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Stepni Volk ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izšel VLC 2.0.0 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 41464 (31764) | Icematxyz |
» | Subtitle workshop - sinhronizacijaOddelek: Programska oprema | 1941 (1810) | nejclp |
» | [divXvid] Hyundai predvajalniki (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 39749 (11798) | JanezC |
» | [DivXviD] KISS predvajalniki (strani: 1 2 3 4 … 8 9 10 11 )Oddelek: Zvok in slika | 86635 (19658) | tomko030 |
» | 2 Vprašanji.. prosim pomoč!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1006 (876) | DriLL |