» »

2 Vprašanji.. prosim pomoč!!

2 Vprašanji.. prosim pomoč!!

DriLL ::

Mene zanimajo 2 stvari, pa bom kr v eno temo dal, da en odpiram dveh .
1. zanima me če je kakšen program s katerim bi lahko podnapise naštimal (napr, če zamujajo al prehitevajo) v bs playerju se seveda da to naredit, sam če ful zamuja al prehiteva.. pol spet začne prehitevat al zamujat. ugl.. je kak program ki bi lahko naštimal podnapise.. da ubistvu sam naštimamo "hitrost"? še nekaj.. jaz za filme uporabljam bs player.. ker predvaja podnapise.. sam neki mi jebe trenutno.. pa me zanima če pozna kdo še kak drug podoben program kamor lahko djaš tudi podnapise.?
aja.. pa še nekaj.. kako pridem v safe mode? od windowsou?
ja no to so 3 vprašanja :P

Gambino ::

Subtitle Workshop

DriLL ::

najlepša hvala..
če mi kdo lahko pomaga še z ostalima vprašanjima bi bil zelo hvaležen

Gambino ::

Nalsoft Subtitle Player

Varni zagon: F8

DriLL ::

še nekaj.. kaj ko grem v ta safe mode.. kje je driver cleaner? kaj to je v control panel, al kje?
moram neke driverje zbrist da bi mi delala zvočna ter driverji od bs playerja.. ugl.. če kdo ve kkao pridem do tega driver cleanerja?

`ripper` ::

driver cleanerja winsi nimajo v osnovi, verjetno ti je kdo svetoval kaksno aplikacijo, ki je specializirana za odstranjevanje gonilnikov z racunalnika... Rocno jih pomeces ven tako, da najprej pogledas v Dodaj/Odstrani programe, ce mas slucaaaaajno moznost uninstall-a (vedno vec je takih gonilnikov, ki to majo, zato), ce pa tam ne bo srece, gres pa v upravitelja naprav (nadzorna plosca->sistem->zavihek strojna oprema->gumb upravitelj naprav) in tm vn vrži gonilnik, ki bi se ga rad znebil...

Brez zamere, samo delujes mi neizkusen precej (glede na to da ti ne dostop do safe moda neznan), zakaj bi rad driverje brisal? =))
bibl bubl babl ble
tukej sicer napišeš, kaj maš v ohišju, sam mene je mal sram... :)

aambro ::

Lažje, kot spreminjati hitrost podnapisov, je potegniti dol prave za tvoj film. Ko zaženeš film v BSplayerju, poglej koliko FPS (slik na sekundo) imajo (navadno 23,9xx ali 25 ipd.) Na podnapisi.net zraven podnapisa piše za katero verzijo filmov so narejeni (1CD, 2CDja, FPS). Poišči pravega in to te stane navadno le minutko.

DriLL ::

`ripper` . poglej nevem kaj je zate neizkušenost, pač safe moda nikoli do zdaj nisem potreboval in pač nisem vedu kako prit not, vprašal sem pa iz tega razloga ker verjamem da ste na tej strani veliko bolj izkušeni od mene, in se vam zahvaljujem za pomoč.

aambro.. sej vem tole.. iščem podnapise skoraj vsak dan, ker pač zelo rad gledam filme. se mi je pa že zodilo to da so za kakšen film bili vsi podn napačni.. mislim napačni kot al so prehitevali al zamujali.. zdaj če je to 1 sec ni problema,, ker to naredim v bs playerju, za več pa ne.. to mi je rabilo predvsem ko pečem filem s podnapisi na cd.. ki ga potem predvajam v dvd predvajalniku.. zato me je zanimalo če je kak program ki bi podnapise ročno nastavil..
hvala.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[DivXviD] Subtitle Workshop urejevalnik podnapisov

Oddelek: Zvok in slika
4212441 (1099) KiNgKoNgX
»

BS Player

Oddelek: Zvok in slika
273567 (3074) elomat
»

Dvojni podnapisi

Oddelek: Pomoč in nasveti
10915 (803) elomat
»

Power saving mode

Oddelek: Pomoč in nasveti
173175 (2824) amigo_no1
»

BS Player

Oddelek: Programska oprema
81027 (856) ali3n

Več podobnih tem