» »

waitec x5 in podnapisi

waitec x5 in podnapisi

no_angel ::

Nevem, če je kaj podobnega že blo, ker sem nova na forumu...in nažalost nevešča ravnanja s takimi čudsi :D

Torej problem je sledeč. Imam dvix (dvd) player Waitec X5 katerega sem nadgradila v skladu z navodli za nadgradnjo SLO subtitlov (bral naj bi srt. in sub.). In zdaj pridemo do problema. Player noče predvajati podnapisov oz. jih predvaja edino pri filmu Elektra.xvid.PAŠENEKI, kjer mislim, da je verzija podnapisov enaka verziji (rilisu) filma. S to varianto sem probala tudi pri ostalih filmih (Blade, Spanglish), kjer sem release podnapisov prilagodila filmu. Na računalniku vse dela tip-top, ko hočem, da bi še player dal kej od sebe...it's a no-no ;((

Aja, ponavadi potegnem film, kjer ima torrent največ downloaderjev oz. seedov...se pravi najpopularnejšo verzijo filma.

In zdej me zanima, kaj delam narobe? Je treba snet kake posbene verzije filmov, podnapisov, itd. al kje je problem? Če kaj ne bi delalo, pol najbrž tut Elektra ne bi delala, tko pa....getinn' frustrated ;( HELP!

Lep dan,
petra

Stepni Volk ::

Pravilno ugotavljate, tema že obstaja: [divxvid] Waitec predvajalniki.
Poglej si še pravila na levi. Ta forum je NoWarez, beri: ne podpira krajo avtorskih pravic...
Zaklepam.

LP, moderator

Zgodovina sprememb…

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Izšel VLC 2.0.0 (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Ostala programska oprema
13741464 (31764) Icematxyz
»

Subtitle workshop - sinhronizacija

Oddelek: Programska oprema
111941 (1810) nejclp
»

[divXvid] Hyundai predvajalniki (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Zvok in slika
13639747 (11796) JanezC
»

[DivXviD] KISS predvajalniki (strani: 1 2 3 48 9 10 11 )

Oddelek: Zvok in slika
53886635 (19658) tomko030
»

2 Vprašanji.. prosim pomoč!!

Oddelek: Pomoč in nasveti
71006 (876) DriLL

Več podobnih tem