Forum » Pomoč in nasveti » HUDE težave z office XP
HUDE težave z office XP
maticm ::
Imam hude težave z office XP. Ko sem šel pretvarjat z Adobe Acrbatom po bližnjici .doc dokument v PDF je kar naenkrat WORD zablokiral in javil neko težko napako in ga lahko zaženem le v varnem načinu! Ko sem odstranil celotno zbirko OFFICE se je pojavila identična zadeva!
kaj sedaj?
kaj sedaj?
Matev ::
Ko sem odstranil celotno zbirko OFFICE se je pojavila identična zadeva!
Kako se lahko ponovno pojavi težava z wordom, če si ga že odinstaliral?
Lith ::
sicer ne vem za office, ampak jaz delam PDFje z programom primo PDF, ki je zastonjski in ne dela nobenih reklam v PDF dokument (dela kot tiskalnik v tvojem računalniku, samo da 'tiskanje' poteka v datoteko PDF na tvojem disku)
¤ black holes rule; I like the speed, speed kills ¤
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Word vs. Latex (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 13813 (10699) | GnuceLee |
» | Britanska vlada razmišlja o prehodu na OpenOffice (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Pisarniški paketi | 25839 (22754) | KoKi |
» | Politika odprte kode na univerzahOddelek: Problemi človeštva | 2162 (1444) | Gandalfar |
» | Je OpenOffice.org za slovensko državno upravo predrag? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Novice / Pisarniški paketi | 41356 (32819) | jype |
» | Zakaj je Microsoft Office boljši kot OpenOffice.org (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Pisarniški paketi | 9140 (9140) | WhiteAngel |