Forum » Znanost in tehnologija » Napovedovanje potresov
Napovedovanje potresov
.:noir:. ::
Danes mi je nekdo rekel da naj bi bil ponoci potres, kar pa seveda ni mogoce dokazati..ali pac?
Ponovno sem zacel razmisljato o tej zadevi, seveda govorim o napovedovanju potresov. Pred kratkim naj bi neki ruski znanstvenik napovedal, da naj bi imeli v blizni prohodnosti mocan potres na nasih tleh...bucke ali je vmes kaj bolj resnega?
Glavni razlog, da sem odprl to temo pa je ker me zanimata odgovora na sledeca vprasanja...Mislite da bo mozno v prihodnosti napovedovati potrese?
In katera tehnologija je najobetavnejsa oz. s katero tehnologijo bi si lahko kako pomagali?
Kaj moznosti v BEC-u?? (Bose-Einstein Condensat)
Kaj mislite vi?
Ponovno sem zacel razmisljato o tej zadevi, seveda govorim o napovedovanju potresov. Pred kratkim naj bi neki ruski znanstvenik napovedal, da naj bi imeli v blizni prohodnosti mocan potres na nasih tleh...bucke ali je vmes kaj bolj resnega?
Glavni razlog, da sem odprl to temo pa je ker me zanimata odgovora na sledeca vprasanja...Mislite da bo mozno v prihodnosti napovedovati potrese?
In katera tehnologija je najobetavnejsa oz. s katero tehnologijo bi si lahko kako pomagali?
Kaj moznosti v BEC-u?? (Bose-Einstein Condensat)
Kaj mislite vi?
- zaklenilo: Alec999 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Potres na japonskem (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Loža | 187552 (152164) | Mipe |
» | Fukušima - jedrska nesreča v teku (VII) (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Nova vsebina | 56635 (50554) | jest10 |
» | Fukušima - jedrski incident, peti dan (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Novice / Nova vsebina | 115362 (98221) | Keyser Soze |
» | Rusilni potres v Sloveniji (strani: 1 2 3 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 15366 (9601) | ABX |
» | Katastrofa v Aziji! (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Problemi človeštva | 17359 (11757) | Thomas |