Forum » Pomoč in nasveti » Yuan GF2PRO TV-OUT: Črno-bela slika na TV
Yuan GF2PRO TV-OUT: Črno-bela slika na TV
zagarb ::
Hoj.
Pri priključitvi graf. kartice na TV imam črno-belo sliko.
Za povezavo s TV uporabljam SCART kabel. Črno belo sliko imam tako v Win2k kot v WinME. Pri obeh oper. sistemih uporabljam nvidia referenčne gonilnike 12.41 (official). Country je nastavljen na Germany PAL-G, poskusil sem tudi drugi način PAL za Germany (se ne spomnim, mislim da je PAL-B).
Pri output type sem tudi poskusil vse nastavitve (Auto-select, Composite-out, S-Video out).
Vse to brez uspeha.
Najprej sem mislil, da je izhod NTSC vendar ni bil, ker če izberem NTSC je potem slika na TV ožja.
Uporabil sem tudi program TVCC 2000 (za Chrontel čipe), ki omogoča še nekaj dodatnih nastavitev, vendar je bilo vse brez uspeha.
Ima kdo kakšno idejo/nasvet za rešitev problema?
Borut
Pri priključitvi graf. kartice na TV imam črno-belo sliko.
Za povezavo s TV uporabljam SCART kabel. Črno belo sliko imam tako v Win2k kot v WinME. Pri obeh oper. sistemih uporabljam nvidia referenčne gonilnike 12.41 (official). Country je nastavljen na Germany PAL-G, poskusil sem tudi drugi način PAL za Germany (se ne spomnim, mislim da je PAL-B).
Pri output type sem tudi poskusil vse nastavitve (Auto-select, Composite-out, S-Video out).
Vse to brez uspeha.
Najprej sem mislil, da je izhod NTSC vendar ni bil, ker če izberem NTSC je potem slika na TV ožja.
Uporabil sem tudi program TVCC 2000 (za Chrontel čipe), ki omogoča še nekaj dodatnih nastavitev, vendar je bilo vse brez uspeha.
Ima kdo kakšno idejo/nasvet za rešitev problema?
Borut
cattom ::
verjetno je problem na tv, kakšen tv pa maš? Če ima samo navaden scart vhod ne bo nič.Scart vhod mora podpirat S-vhs, probaj na kakšnem drugem tv-ju.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Zvok in slika | 585477 (24806) | Dominator |
» | problemi s DVD playerjem OnkyoOddelek: Zvok in slika | 1022 (1022) | krist22 |
» | Nvidia Tv out (črno bela slika), Rešitev brez Tvtool-a ?Oddelek: Zvok in slika | 1599 (1528) | CaqKa |
» | Problem z Geforce-om Ti 4200!!!Oddelek: Zvok in slika | 1866 (1482) | partysound |
» | ATI RADEON 9000PRO TV OUT - CB SLIKA - STOTIC !!!Oddelek: Zvok in slika | 1387 (1137) | mitjaxp |