» »

Slipstreamanje popravkov v WINXPSP2 CD

Slipstreamanje popravkov v WINXPSP2 CD

Enron x86 ::

Zdravo.
Mene pa zanima, glede na to, da se da v starejšo kopijo WINXP slipstreamat Service Pack, če se da to naredit tudi s poznejšimi popravki (naloženimi preko Windows Update ipd.).
To bi blo zelo zaželjeno, ker čene je treba vsakič, ko formatiraš disk z neta naložit vse stare popravke od SP2 naprej.;((

P.S.: A bi se dalo to nardit mogoče tako, da bi une mape, k se naredijo po upgradanju v WIN kar zapeku zraven na CD pa jih pol, ko bi formatiral, skopiral v WINDIR?:\

L.P.

Quikee ::

se da.. samo sam ne vem kako ker se se nisem s tem ukvarjal. Sem pa nasel en zelo koristno povezavo kako se dodaja razne programe in driver in podobno kar v instalacijo in tudi hot fix-e. tukaj
Upam da ti bo pomagalo.

Senzacionale ::

ja itak da se da

unatened cd in nardiš datoteko winnt.sif ter napišeš not kaj vse bi mel rad.
http://www.dostavahrane.si

Microsoft ::

Od SP2 naprej je enih pet popravkov. Lahko jih enostavno dol potegnes kot nek exe fajl, jih zapeces na CD in po instalaciji pac instaliras se vsazga posebi iz CDja.

Bi se pa rajs na tvojem mestu vprasu, kaj delas, da ti je potrebno ponovno instalirat XPje. Upam, da ti antivirusni program in firewall nista tuja.:\

by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr

Zgodovina sprememb…

Enron x86 ::

Ja hvala vsem zdej upam da bo zdej...

@Miha: Ja velik imam opravka z reinstaliranjem gonilnikov (nforce chipset pa IDE;(( ) pa seveda grafike in podobno; kakšnega spodobnega antivirusnega programa še nisem videl; pa disk je bolj majhen... Tako da je treba vsaj vsake tri mesece mal popucat...:)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ms blast ali zakaj se mi sistem ugaša po eni minuti? (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
29340549 (15531) brainiac20
»

Windows XP SP2 (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Operacijski sistemi
49247478 (21155) R33D3M33R
»

Windows Vista se bo nalagala hitreje (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
12511788 (8868) ripmork
»

Tokrat varnost za ta konec tedna (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Ostala programska oprema
738094 (6260) EjTi
»

Windows XP SP2 Final (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
908400 (8400) MrStein

Več podobnih tem