Forum » Slo-Tech » Dejte me deleterat!
Dejte me deleterat!
OsebekX ::
Dragi admini! Jest sm mal eksperimenteru kle s temu forumam in prisu do sijajne ugotovitve, da se da k imenu tut slikco namalat. Opravicujem se za morebitne nevsecnosti, ki bi jih bilo to morebit lahko povzrocilo, ampak sem se odlocu za najhujso kazen - dejte me prosim zbrisat, zdej ko je moj namen dosezen.
Najlepsa vam dala, ups, hvala.
Najlepsa vam dala, ups, hvala.
OsebekX - Osebek of the FuturE
- zaklenil: Tomi ()
Primoz ::
sem popravu... (kar probajte... zdej je treba samo še največjo dolžino uporabniškega imena omejit na kakšnih 10 znakov... pa bo)
There can be no real freedom without the freedom to fail.
McAjvar ::
Ou!
Upam da res nisem kakih problemov povzrocu s temle. Je pa kr lustno tkole iskat "luknje" v forumu
Se enkrat lep pozdrav, pa brez zamere. Aja, sam tolk tale post, da boste vedli admini, kdo je biu OsebekX.
Upam da res nisem kakih problemov povzrocu s temle. Je pa kr lustno tkole iskat "luknje" v forumu
Se enkrat lep pozdrav, pa brez zamere. Aja, sam tolk tale post, da boste vedli admini, kdo je biu OsebekX.
"[...] the advance of civilization is nothing
but an exercise in the limiting of privacy."
- Isaac Asimov
but an exercise in the limiting of privacy."
- Isaac Asimov
Tomi ::
Mislim, da tako ali tako Primož ve, kdo si.. Tako da se ni treba posebej predstavljati. Sicer pa, če se ne motim, si celo kršil pravila, ker bi lahko luknjo sporočil Primožu, ki bi tio povišal naziv, če bi še bili.
Sedaj pa je dovolj te teme
Sedaj pa je dovolj te teme
metrodusa.blogspot.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Popustil najšibkejši člen Slo-Techa (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Varnost | 19255 (11911) | jype |
» | kako si daš slikico v slo-techu. (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Slo-Tech | 32678 (25106) | Mr_Globus |
» | Predlogi glede Slo-Tech kepanja (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Slo-Tech | 15393 (11400) | Pepe |
⊘ | samo za admine*------------prodajaOddelek: Slo-Tech | 2722 (1634) | darh |
⊘ | luni-zvezdice? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Slo-Tech | 8076 (6064) | Sergio |