Forum » Slo-Tech » Predlogi glede Slo-Tech kepanja
Predlogi glede Slo-Tech kepanja
Lucifer Tanatos ::
Hm bom probu uletet, kok cajta se bote pa kepal, da vem kolk lohka zamudim hehehe
Les yeux sans visage
morphling1 ::
Pa kaj vam je ? A imate v Lj. +10 stopinj. Zakaj naj bi slabo kazalo, snega je dovolj in temperature so nizke, raje napisite novico pa se ze zmente, ne pa da tu razpravljate, snega vo dovolj se nekaj casa, ce ne se bo treba pa malo bolj potrudit pri vsaki kepi.
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)
morphling1 ::
Ja res ne vem kaj se caka...
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)
CaqKa ::
datum že imajo.. zaj se še o letu pogajajo ;)
če pa nebo novice pa itak maš zgoraj napisano:
18.1.2003 ob 16h nekje pri tivoliju?
če pa nebo novice pa itak maš zgoraj napisano:
18.1.2003 ob 16h nekje pri tivoliju?
Sergio ::
pol smo zmenjeni. napisem novico danes, pa se jutri eno.
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
on se ji zoperstavi.
Tic ::
ja fak... ce grem bolan u solo... grem bolan u sneg. Same thing.
Sicer pa... podpis...
Sicer pa... podpis...
persona civitas ;>
trillian ::
pridem.. zdaj imam itak prevec casa.
sneg je se razmeroma kul.danes sem se kepala na dolgem mostu. lepo se prime. samo leti ne v pravo smer. vendar to je verjetno krivda koga drugega in ne snega... :)
love, trillian.
sneg je se razmeroma kul.danes sem se kepala na dolgem mostu. lepo se prime. samo leti ne v pravo smer. vendar to je verjetno krivda koga drugega in ne snega... :)
love, trillian.
"The generation of random numbers is too important to be left to chance"
Tomi ::
CaqKa: to je samo opozorilo, da tisti, ki bi izključno mene želeli zasnežiti, potem ne bodo prišli. Ker po moje (vem, da) je nekaj takih, ki bi jih po prav pasalo
metrodusa.blogspot.com
Gandalfar ::
--- Gandalfar has changed the topic to: http://www.funnyjunk.com/pages/coconuts... | kepanje bilo je ql
to pove vse :) (tist prvi del ni moj.. :)
to pove vse :) (tist prvi del ni moj.. :)
LPP ::
S tega snega se ni dal kep delat, je bil preveč sipek.. ma pa to tudi dobro lasstnost... ga zajameš v obe dlani in ga tako lepo razpršiš nasprotniku v obraz, ane TESKAn, Gandalfar, Sergio,...
Pa noben ni omenil Capture the bag... k sem nam jest obe točki prnesu
Pa mraz je bil, jest sem na srečo še zdrav ostal, čeprav mi je vse premočilo, k sem se tok po snegu metal...
Pa noben mi ni fotk pokazal
Pa noben ni omenil Capture the bag... k sem nam jest obe točki prnesu
Pa mraz je bil, jest sem na srečo še zdrav ostal, čeprav mi je vse premočilo, k sem se tok po snegu metal...
Pa noben mi ni fotk pokazal
Ljubljanski potniški promet
SkIDiver ::
Kepe se da delat sam brez rokavic Jz to prakticiram k mam psa naumenga na sneg pa mu jih po vrtu mečem pa jih išče pa morm brez rokavic, če ne se res že v zraku razprši.
HardwareMaster ::
No kdo je bil pol najbol moker???
Upam, da ste vsi zdravi ostal, jst pa nisem prišel, ker sem biu bola :(
LP
Čakam pa na članek, da se vas ogledam:)
Upam, da ste vsi zdravi ostal, jst pa nisem prišel, ker sem biu bola :(
LP
Čakam pa na članek, da se vas ogledam:)
Em, folk... emmm moji ceulji.... se zmeri.... emmmm, kuk bi reku... MOKRI
Drgac je blo pa kr peklensko vroce.
trillian: tnx za ride (of my life? )
Drgac je blo pa kr peklensko vroce.
trillian: tnx za ride (of my life? )
persona civitas ;>
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tic ()
HardFu ::
Slike mi mogle bit že učeri pa sm zajebu, k sm pr punci spau
tako da bom danes tekom dneva uploadal...
LP
tako da bom danes tekom dneva uploadal...
LP
http://codeable.io
Ja, če bo še sneg, je lahko ponovno kepanje ta teden. Tokrat pa pridem, če se zgodi ne vem kaj..
metrodusa.blogspot.com
bradek ::
Skor si upam trdit da sm bil jest najbolj moker... ker sm bil vec na tleh k pa pokonc... damn superge :P Ceprou Sergiotu smo tut posvetil veliko casa in pozornosti
Pozabu sm povedat da imam bolec ramenski obroc or whatever
Brez zajebancije...
Brez zajebancije...
persona civitas ;>
TomazXX ::
Brad le zakaj si bil ti skos na tleh? k si skakal na vsacga k je prsu mim, se na svoje!!!
Look on tha bright side! It couldn't get worse than this....
bradek ::
Madona, ce ste bli pa tok zamorjeni na zacetku, treba mal vzdusje narest! Drugace pa... z mojimi supergami... mislm da je slajkice tak semi-strokoven izraz
Mi je pa žal da nism koga še mal bolj
Mi je pa žal da nism koga še mal bolj
Ziga Dolhar ::
Meni je tut žal, da nisem mogu pridt.
Rad bi se naslajal ob gledanju SergejaKiJeOmavžan.
Rad bi se naslajal ob gledanju SergejaKiJeOmavžan.
smilyxx ::
A nardimo Slo-Tech kepanje 2:The Rebelion?
Pa še dobr sneg je ne tko kot zadnjič.
Lp
Pa še dobr sneg je ne tko kot zadnjič.
Lp
Save water.
drink beer.
drink beer.
Samo sedaj je preveč moker. Bo treba počakati, da se malo ohladi in da se sneg zbije.
metrodusa.blogspot.com
Ja, vem, samo sedaj je premoker. Sem danes hodil po Ljubljani uro in pol, in sem skoraj gnil.
metrodusa.blogspot.com
Sergio ::
Jaz pa Primoža.
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
on se ji zoperstavi.
on se ji zoperstavi.
CaqKa ::
spet sobota, tokrat recimo ob 15 da nebomo v temi , pa se zmenimo pod pohorjem pri gondoli? tak da tisti ki se od daleč vozite lahko še recimo zraven vzamete smuče/bord in grete na nočno skijanje?
sicer pa se lahko ob 16h tudi dobimo sej je menda tam tudi osvetljeno.. pa en naj ima fotkiča zraven.
sicer pa se lahko ob 16h tudi dobimo sej je menda tam tudi osvetljeno.. pa en naj ima fotkiča zraven.
Pepe ::
Pridite pol ure prej, da si teren ogledate. Tako kasnjeje ne bo izgovarjanja o premoči terena!
LP
P.S. Thomas vabim te ena na ena, [mano i mano]. Ti, jaz, 5 metrov in 17 težkih kep (brez prstanov, ur & uhanov)
LP
P.S. Thomas vabim te ena na ena, [mano i mano]. Ti, jaz, 5 metrov in 17 težkih kep (brez prstanov, ur & uhanov)
Kaj je?
Ti samo pridi, ti mater!
Ti samo pridi, ti mater!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zapadel je prvi sneg... (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Loža | 35928 (5543) | globoko grlo |
» | Čez dve uriOddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 1700 (1700) | Tic |
» | Pa kaj si nor kolko je snega :) (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 5650 (4447) | bodom |
» | Sneg je, glej zunaj spet sneg je... (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 5905 (4574) | Ziga Dolhar |
» | Slo-Tech kepanjeOddelek: Novice / Obvestila | 1961 (1961) | Stallone |