» »

samo za admine*------------prodaja

samo za admine*------------prodaja

Klemenn ::

tle please odgovarjajte samo tisti ki imate kaj s tem.............najverjetneje admini...............drugi pa to berite da boste na tekočem

moje vprašanje:

ali se s-t res prodaja
koliko boste dobili za njega?
kdo ga kupuje?
kaj se bo zgodilo s serverjem od essedijev?

please admini odgovorite za nas majhne ljudi.
  • zaklenil: Tomi ()

Primoz ::

>ali se s-t res prodaja?
...
>koliko boste dobili za njega?
in zakaj te to zanima?

>kdo ga kupuje?
a resno misliš, da ti bo kdo povedal?

>kaj se bo zgodilo s serverjem od essedijev?
meni se zdi, da je to stvar od nas in essedija, ane?
:D :D
There can be no real freedom without the freedom to fail.

milosm ::

Men se vedno bolj zdi, da se uporabniki st-ja preveč utikajo v stvari, ki so namenjene samo adminom. Ne vem no....kaj boš lažje spal če boš vedu vse kar si zgoraj napisu? Ti kot uporabnik neke strani, v tem primeru slo-techa, verjetno prihajaš na na to stran zaradi njene vsebine in ne zato, da bi zvedel kaj admini počnejo, kako to počnejo in zakaj to počnejo. Če prodaja bo je to izključno njihova stvar.

milosm ::

Aja, pa pardon, ker sem poslal odgovor, čeprav nisem admin :\\

Primoz ::

Mah saj je človek povedal, da je "majhen ljud".

Drugače pa S-Tja ne bi prodajali, če to ne bi bilo dobro za S-T... in cena tukaj NI glavna stvar (če ga prodajamo :D )
There can be no real freedom without the freedom to fail.

cahahopie ::

Ej sam sorry... kaj bi bli vi brez nas navadnih smrtnikov/navadnih članov? NIČ! Zavoljo tega nam lahko vsaj to poveste kaj se dogaja z našo naj-stranjo. In ne samo.... da se prodaja... Wau! Ej, ma nism vedu.

Primoz ::

Čudno je, da se tukaj "bunijo" predvsem ljudje, ki niso za to stran naredili popolnoma nič... ostali boste pač prišli name z macolo, če vam nove okoliščine ne bodo všeč (kar sem skoraj gotov, da vam bodo).
There can be no real freedom without the freedom to fail.

cahahopie ::

Torej to si mislil...tudi mene. Nobeden ni naredil nič. Vsak je vsaj za število. Kako pa bi drugače dobil število 3125 registriranih uporabnikov in 1.644.060 obiska? Zakaj pa se bunimo, ker nam pač ni vseeno. Če nam nočete sedaj povedat kako stvari stojijo, pa nam vsaj po prevzemu. Vsaj to ste nam dolžni povedati.

bastadu ::

Saj morajo dobiti nekaj v zameno za server:D [joke]>:D

Ziga Dolhar ::

Tole je en zelo nešprijazen, a smrtno resno mišljen post. (nisem admin...)

Kaj res mislite, da bi vam povedal vse podrobnosti al kaj? Al ste -- glupi? Saj sem že rekel nekomu (ne bom zopet pisal imena...) naj gre k Microsoftu in zahteva vpogled v poslovnee knjige. Ja, potem naj jih pa še grdo gledam ker mu jih niso hotl pokazat, ker Microsofta ne bi blo brez kupcev... Jao...

Sicer pa, "vaša stran" in podobne... Pri strani gre, kot sem tudi že nemalokrat povedal, za več kot le -- domeno, kar je očitno edina stvar,, ki jo folk vidi.

Mislim.... (in potem me ogledalo požre...)

Primoz ::

cahahopie... dolžni vam nismo povedat... če je pa kdo sposoben natančno formulirat SMISELNO vprašanje... bo pa v nekaj dneh dobil natančen in smiselen odgovor (pod pogojem, da ga ne boš zastavil ti... tebi se mi ne da pisat odgovorov, pa Jebediahu tud ne).
There can be no real freedom without the freedom to fail.

cahahopie ::

Ma ko bereš vaše poste... mi res nič več ni jasno. Sploh ne znamo normalno debatirat... in potem mi reče Primož, da mi pod nobenim pogojem nebo povedo. Mah.. dobro, pa bodite taki. Glede tisith poslovnih knjig... tisto si men povedo LordNinja.
Hmm...zakaj pa piše na Telekomovem računu tolk in tolk dobička v tem letu. Al pa na računu od Malcoma tud piše kolk kapitala majo. Poglejte malo droben tisk. Mene pa bolj ko ne zanima samo vsota denarja za katerega bo S-T prodan. Kaj nimate čistih računov al kaj, da to takooo skrivate. Saj vem, da ni ravno najboljše sedaj o tem govoriti, a mislim, da bi bilo lepo o tem povedati po prevzemu. Velikokrat slišimo kako je npr. AOL kupu Netscape za 10 miljard zelencev, kako je spet ono podjetje prevzelo ono za tolko kvoto. Skoraj vedno je vsota denarja povedana. Prav tako tudi kupec. Upam, da nam boste to vsaj zaupali po prevzemu (sedaj še verjamem, da še skrivate, ker še nič ni dorečeno). Sigurno pa bomo zvedeli za kupca, ko se bo morda www.slo-tech.com domena znašla v obliki poddomene.. slo-tech.eno_podjetje.com

Btw... ovo je samo nagađanje!

Klemenn ::

primoz.............jaz nočem keša od prodaje:\\

drgač pa zanima me zakva se morate prodajat.........kaj bo tako dobrega..................v prodaji da se morate prodajat...........kaj pa če vsem ne bo všeč prodana stran.................

Ziga Dolhar ::

Telekom?

Povej mi, koliko delnic Slo-Techa je v državni lasti? Aaaa? Pa SLo Tech je itak delniška družba, ne?

Eden od členov v Ustavi se glasi nekako takole:

Družba ima ob vsakem tenutku pravico zahtevati obračun dela od vsakega državnega uslužbenca.

Slo-Tech je pak privat.

Ziga Dolhar ::

BTW, oni podatki, ki jih objavljajo podjetja, so "tako-tako": računovodstvo je pač taka umetnost, kot statistika.

Gandalfar ::

cena se objavi na tiskovni konferenci (ce se pa se ta le priblizna). Govorice so pa prej. V interesu podjetja je siriti govorice zato, da lahko od morebitnega kupca cim vec iztrzi.

DJroky ::

Primož: Dobro stran boste prodali ali pa tude ne. To je odvisno od vas. Mislim da ste tako pametni da ste dobili zahtevano. Res je o tem se ne govori naokoli. Zanima me pa samo nekaj zadev. Ali bo stran ostala v glavnem ista (seveda bo po vsej verjetnosti malo bolj komercialno usmerjena...), če bo team isti? Mene in vse uporabnike zanima (to bi jih moralo zanimati, ampak...) če se bo stran še naprej tako dobro razvijala. Ali bomo na slabšem ali na bolšem? Po mojem mišlenju ste zagotovili da se bo stran še naprej razvijala po vaših načrtih!
lp, in veliko sreče pri pogajanjih, pa ne bozabite na nas-uporabnike

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: DJroky ()

Ziga Dolhar ::

DJroky: wau, en zelo lep post :). Sicer nisem spokesman, ampak v vsakem primeru boste uporabniki na boljšem. :D

msmiha ::

Zanima me kako smo lahko uporabniki še naboljšem, kot smo bili do sedaj?
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.

Gandalfar ::

Primoz lahko hitreje kodira nove funkcije.
Dodatni oddelki foruma.
Dodatni testi.
Razne nagrade, ki so sponzorirane s strani podjetij.
Vec denarja za razvoj strani.
Posebni popusti in ugodnosti.
...

R0K ::

No jst samo upam, da nebomo dobili kašnih glupih, nesposobnih, v sebe zagledanih debilov, ki jim bo šlo samo za denar in čim višji obisk!

Upam, da bo ostala raven uporabik-admin ista kot je sedaj, in upam, da se bom lahko še vedno (čeprav ni lepo) na Ircu tikal admine in se z njimi normalno pogovarjal.

Tomi ::

Samo nobene panike. Jaz si upam trditi, da boste denimo čez mesec ali dva Slo-tech obiskovali enako radi in pogosto kot sedaj. Verjetno se bo na začetku malo težje privaditi na spremembo, samo potem bo samoumevna. Res;)
metrodusa.blogspot.com

Bane_ ::

Ja ce bojo spremembe res tako dobre jih pa ze zdaj povejte kaksne bodo!
Mene samo to moti ker tle je bilo toliko povedanega glede ali bi morali vedeti za prodajo Slo-Techa res je da nam niste dolzni nic povedati! Sam zakaj ste objavlali taksne ankete na tej strani?? Ali ste za prodajo S-Tja? Koliko je vreden S-T? ....
Uglavnem KR-NEKI ..
Pa da ga izradim sa čekičem za intel pa se to ne pomaga!

Klemenn ::

dobr.......no razpisali ste se tut tisti ki vam bi bilo treba oz nisem za to prosil..........ampak od adminov pa jaz nisem slišal nobene pametne..............razen od primoža ki mi je rekel če je ta post za to da bi še jaz dobil kaj od prodaje............

R0K ::

Jebediah : Tomi je tudi kao Admin, oz. dosti v o tej stvari. ..

btw ... sej tudi mi imamo pravico govora na forumu .. nikjer ne piše, da nebi smeli tipkat ...

alien-w ::

Jest pravim samo: "Don't worry, be happy and enjoy Slo-Tech!"

chucki ::

jst ne bom več gor hodu ko bo prodan! :D
AMD Ryzen 1700/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 16gb/SSD M.2
EVGA GTX 1080 Superclocked/SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + PS4 PRO + VR <3 + Nintendo Switch

Ziga Dolhar ::

Tomi: Ma ne!?!? >:D

Jebediahu pa tole... mislim, da ti je bilo že nekajkrat obrazloženo. Ne to, kar si želel slišati, a vseeno.

BTW, grem stavit, da se bo realen obisk strani po čemurkoli pač že povečal in bo ljudstvo še raje hodilo gor. Including me :)

Mercier ::

S-T: cene, pogajanja in kar pač gre zraven so res čisto vaša stvar in če boste kaj od tega povedali, bo to najbrž po prodaji. Ampak čemu jeza? Sami ste vrgli kost, zdaj je pa čudno, če jo glodamo? Stran je vaša, pa ste jo res namenili le sebi? Če jo je pa kdo od nas vzel za svojo, si pa ipak ne zasluži ninđa kung fu kick.

Po moje bi bilo smiselno, če bi pomirili komjuniti in se v kratkem malo razpisali, recimo, o spremembah. S spremembami je pač tako, da jih vsak pričaka z določeno mero nezaupanja. Ena enciklika bi IMO bolj zalegla kot prepucavanja po forumu in ankete.

Če prav razumem se poslavljata Primoz in Sergio kar ravno ne da slutiti spremembe na bolje. Mimogrede si to lahko razlagam, da ju ne bo več tu, ker to ne bo več to. Šur, lahko je pa nek čisto tretji razlog, ampak ob pomanjkanu informacij je to eden od scenarijev, ki pridejo na mise, ne?

cahahopie ::

Hja..JAO!
LordNinja: Sem zato omenu še Mlacom!! Raje to argumentiraj.

Sicer pa mi je že vseeno... zakaj pa bi se sekiral.
Če se bo zafuro bom pač šel drugam. Pač en dobr slo-pejđ manj. Klinc glede... itak je že vse v naši državi zafuran, ko je Drnovšek diktator in z njim njegove liberalne podgane. Hehehe...>:D

No... upam, da bo S-T laufo tak naprej kot zdaj oz. še boljše. Če pa ne pa se bo že kakšna boljša konkurenčna stran našla.

Veliko uspeha in vse najbolše!

Klemenn ::

primož in sergio gresta..................to bi po moje lahko razložili zakaj ne??

sicer pa

Jebediahu pa tole... mislim, da ti je bilo že nekajkrat obrazloženo. Ne to, kar si želel slišati, a vseeno.


jaz želim slišati tisto kar me zanima........

Jeebs ::

''Drugače pa S-Tja ne bi prodajali, če to ne bi bilo dobro za S-T...'' Sergio, mislm, da bi v tem primeru bilo pravično, da bi uporabniki S-T zvedeli, zakaj oz. v kakšnem smislu bo prodaja dobra za S-T... Boljša povezava, boljša organiziranost (novice....)? Nočem zdej drezat v sršenje gnezdo, kokr se reče, ampak to pa mislm, da bi obiskovalci lahko zvedl. A ja, pa še ena stvar, k se me tud ne tiče, ampak mislm, da v primeru prodaje, da se bo pisunom in podobnim naredila krivica (1$ za novico). No ja, za pisanje novic, še ne rečem, ampak recenzije DVD ploščkov.... No, pa lep pozdrav vsem. 8-O
Press any key to continue... RESET. Didn't you say ANY key?!?!?!

Jeebs ::

Tkole povem... Kot prvo, če se S-T res prodaja, ima tud DrSergioDJ pravico, da zahteva svoje, ker to kar so mu na začetku ponudil je nič druzga kot žalitev! Verjamem, da je verjel, ko je prvič kaj napisal za S-T da nikoli ne bo dobil tolarčka za svoje delo in ne glede na to, je vsekakor upravičen do deleža in to poštenega! Res je, da večina strani sloni na adminih, pa vendar, kdo daje strani tist pravi pečat, njeno originalnost? Začetna primerjava, da je ena DVD recenzija enakovredna novici nikakor ni bila poštena! Kot drugo, če se S-T proda, nikol ne bo isti kot je bil. Če vse skupaj ni le prvoaprilski nateg, potem moram reči, da ne razumem, kako ste se lahko tako skomercializirali! Je res bolj pomembno prgišče denarja, ki ga je ponudila neka XY firma, kot pa zavest, da ste eni izmed, če ne celo edini pionirji slovenske računalniške, owerclock... ideje? Se zavedate, da je marsikdo prvič začel šariti po svojem abaku (serbus Alien-W!) prav takrat ko je obiskal S-T?! Jaz vem, da se ne bi prodal, če bi imel S-T na skrbi, pa če bi mi dal najmanj 100x tok kot se govori, da bojo zdej dal! Sploh pa, dobra stran so ljudje, ne pa denar, kot je že nekdo napisal. Kot tretje bi pa še tole pripomnil... Moje osebno mnenje o S-T je, da je (oziroma je do pred kratkim bil) najboljša slovenska stran in tako si zasluži pri mojem browserju tisto ''častno'' mesto, da je prva stvar, ko jo ugledam ko poženem browser al prtisnem gumbek ''Home''. Tako, da v primeru da se proda, mislim, da bo izgubila večino rednih in resnih obiskovalcev, vsaj tistih, ki vedo, kaj je nekoč stran bila. Mislim, da bi se morali admini zavedati, da bo s tem korakom S-T spet v ''pleničkah'' torej na začetku. O čem govorim? Obiskovalci bodo samo in izrecno samo looserji! S tem, ko sem danes prebral komentarje glede prodaje in videl, da gre več ali manj zares, ste pri meni vsekakor izgubili vse spoštovanje. So sicer ljudeki, s katerimi bi absolutno sodeloval pri kakšnem projektu (še enkrat serbus Alien-W!), sam S-T, pa je s tem popolnoma zgubil na vrednosti. Sedaj bom S-T obiskal samo še 2. aprila, da vidim, če je bila vse skupaj ''samo'' (!!!) prvoaprilska šala in če je slučajno bila, lahko rečem samo da je najbolj bolana do sedaj. V primeru prodaje me sploh ne bo več gor, če pa je bila to zajebancija pa mogoče pridem enkrat na sto let. NORCI! A ja, pa še nečesa ne razumem... Če se S-T res prodaja, zakaj tako skrivnostno? Ste se že toliko skomercijalizirali, da se bojite drugih možnosti, ki bi bile boljše za S-T, sami admini pa bi iz tega potegnili manj denarja?! Ajde, še zadnjič vam napišem, da želim vso srečo S-T, ampak s tem vsekakor mislim stvar, ki smo jo včasih poznali in pa mogoče nekaj ljudekov, k se jim ni totalno skisal...
Press any key to continue... RESET. Didn't you say ANY key?!?!?!

asteroidk ::

nazalost sm "konferenco" dons ob 8mh zamudu... mi lahko gdo na kratko opise dogajanje (v prihodnosti)?
Vse se da, le potruditi se je potrebno!

ahac ::

Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

Thanatos ::

meni javi da strani ni mogoče najti.

Klemenn ::

beda.....nč be povejo....sm to da so admini bolj pohlepni kot sem misli...

Jeebs ::

Hehe... Napiše ''preverite, če ste vnesli napačen naslov''... A neb mogl pisat ''pravilen naslov''???8-O
Press any key to continue... RESET. Didn't you say ANY key?!?!?!

alesrosina ::

tkole bom reku .....

boli me k**** za s-t! Ce se proda ali pac tudi ne. itaq je dos 1.april, se niste pogruntal .. .hm. zanimivo. Naj se enkrat ponovim svojo misel: boli me (moski spolni organ)!

Klemenn ::

in za kolk bi se prodali???:\\

R0K ::

Whut ?

Kaj mogoče đe ti nisi vedel, da je bla to šala :\\

Aja, drgač po moji oceni je S-T vreden s članki in recenzijami ene 2mio SIT.

Tomi ::

Joj:O
Slo-tech ja nima cene. Ni denarja, za katerega bi ga prodali.;((
metrodusa.blogspot.com

Klemenn ::

ne zanima me če bi res dali ljudje ke...kolikšna vsota bi morala bit da bi ga prodali?:\\

Tomi ::

Poglej še enkrat zgornji post..
metrodusa.blogspot.com

darh ::

a ni prvi april že mimo.. dejte zaklen tele teme čudne
Excuses are useless! Results are priceless!


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

novice na slo-tech (strani: 1 2 )

Oddelek: Slo-Tech
514170 (3192) hruske
»

Admin-Diktatura (strani: 1 2 )

Oddelek: Slo-Tech
815260 (3540) Mac
»

DrSergioDJ / IceMann (irc nick) se poslavlja... (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Slo-Tech
1065919 (3836) Tr0n
»

A se Slo-Tech prodaja? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
1077705 (4927) Ziga Dolhar
»

lunijev odhod - the begining of a nightmare?

Oddelek: Slo-Tech
381847 (1142) luni

Več podobnih tem