Forum » Igre » Midtown Madnes-2
Midtown Madnes-2
--Switch-- ::
Kaj ste jo ze kej igrali-meni se zdi kr v redu,samo sem pricakoval vec-z prvim delom se ne razlikuje dosti!
mojsterpeter ::
to je podn od tanajbl podn podna - fizikalna realnost vožnje je below zero, se pravi pod nulo, pa tut ostalo je beda. Raje zabijaj svoj dragoceni čas z igrami kot so: Driver (tut Driver2 mislm da je že zunaj - skratka najbolj realna in adrenalinska simulacija vožnje, chasov, pobegov in obračanj z ročno kar sem jih kdaj igral) al pa kak rally, npr Colin2..LP Peter
Phil ::
A slučajno komu z v3 in w2000 dela težave. Pr men je slika najgrša pa kr ene črte se rišejo.
LP
LP
Tomi ::
Igra ne da bi bila zanič, včasih je celo zelo zabavna ( gasilski tovornjak v SF ), samo ni to, kar smo pričakovali..
Sicer pa meni z V3000 dela čisto v redu.. ok, samo malo počasna je, ker V3000 je pač že zelo slab.. ( čeprav dela drugje do normalnih resolucij normalno.. )
Tomi
Sicer pa meni z V3000 dela čisto v redu.. ok, samo malo počasna je, ker V3000 je pač že zelo slab.. ( čeprav dela drugje do normalnih resolucij normalno.. )
Tomi
metrodusa.blogspot.com
Tomi ::
Hja, v nekaj dneh, ko se igro bolj preigral, lahko rečem, da samo dirkanje niti ni lahko ali nezanimivo.. Te kar namuči. Je pa res, da AI ne dosega potrebne ravni.. Pri dirkanju se tag niti ne opazi, ampak če pa greš na Cruise, pa vidiš, kako se računalnikovi avtomobili zabijalo v tebe, če stojiš npr. na križišču, ali pa zavije ravno pred tebe..
metrodusa.blogspot.com
Belac ::
pa tudi vsako tolko če vstaviš promet grejo kr en v druzgako sem to vidu mi je postalo slabo,avti jih takneš z avdijem in se kr odbijejo en 10m visoko!!GRAVE!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Need For Speed: Most Wanted (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Igre | 57535 (3728) | mtosev |
» | Need For Speed: Carbon (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Igre | 53554 (17569) | Sandi1987 |
» | Need For Speed: ProStreet (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Igre | 29156 (16532) | Sandi1987 |
» | Video editor za tale videoOddelek: Zvok in slika | 2059 (1850) | Sale_One0 |
⊘ | Colin McRae 2.0 (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 4370 (3710) | Senitel |