Forum » Kaj kupiti » Wireless TvOut?
Wireless TvOut?
eee ::
Pozdrav!
Že nekaj časa želim svoj PC (torej grafično in zvočno) povezati na TV v dnevni sobi, da bi lahko tam gledal DivX in podobne filme.
Zanima me če obstaja kakšna Wireless TV Out naprava, ki bi to omogočala. TVOut imam na grafični, vendar nočem imeti po sredini hodnika polno kablovja.
Raje bi kakšno Bluetooth rešitev.
DivX playerja v stilu komponente nočem.
Že vnaprej hvala za nasvet,
N
Spec:
Ati Radeon 9500 PRO
Creative Live 5.1
Že nekaj časa želim svoj PC (torej grafično in zvočno) povezati na TV v dnevni sobi, da bi lahko tam gledal DivX in podobne filme.
Zanima me če obstaja kakšna Wireless TV Out naprava, ki bi to omogočala. TVOut imam na grafični, vendar nočem imeti po sredini hodnika polno kablovja.
Raje bi kakšno Bluetooth rešitev.
DivX playerja v stilu komponente nočem.
Že vnaprej hvala za nasvet,
N
Spec:
Ati Radeon 9500 PRO
Creative Live 5.1
Dr_M ::
ucasih so se prodajale neke zadeve, za brezzicno povezavo TVjov in ostalih komponent, sam tega ze neki casa nism vidu...
cene so ble pa okol 50k sit.
cene so ble pa okol 50k sit.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
Dr_M ::
ah kje...
se spomnim, ker sm jih tut jest gledu, ampak me je kr zvil ko sm ceno ceno. definitivno je bla cena okol 50k (+-5k).
mogoce se pa zdej dubijo kej cenej...
se spomnim, ker sm jih tut jest gledu, ampak me je kr zvil ko sm ceno ceno. definitivno je bla cena okol 50k (+-5k).
mogoce se pa zdej dubijo kej cenej...
The reason why most of society hates conservatives and
Racunalnik ::
Cel bigbang in podobne stacune so bile zalozene z temi prenosi za 25ksit,nesl so pa okol 15 m in vec.
Nekateri ce se ne motim imajo pa se ir za daljinec.
Nekateri ce se ne motim imajo pa se ir za daljinec.
eee ::
Sej cena ni prav preveč važna. Pa tudi 50k, je še vedno ceneje kot dobra divx komponenta.
Mogoče veste katera firma je to izdelovala?
Nevem točno kaj iskati...
Mogoče veste katera firma je to izdelovala?
Nevem točno kaj iskati...
TylerDurden ::
playstation 2, preveri, če se da slučajno wifi nastavit s čipom.
sem sam preveril in se da. Mrežni kabel iz ps2 priklopiš na wifi router ali access point. Najbrž boš rabil še čip za ps2 ali pa kupiš rabljenega, ki ima čip že vgrajen. PS2 je pa tako ali tako car proti ostalim divx playerjem.
sem sam preveril in se da. Mrežni kabel iz ps2 priklopiš na wifi router ali access point. Najbrž boš rabil še čip za ps2 ali pa kupiš rabljenega, ki ima čip že vgrajen. PS2 je pa tako ali tako car proti ostalim divx playerjem.
Let\'s make some soap ...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: TylerDurden ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [DivXviD] komponente - splošna vprašanja in primerjave (strani: 1 2 3 4 … 42 43 44 45 )Oddelek: Zvok in slika | 325020 (50364) | cryptozaver |
» | Kateri DVD + Divx predvajalnik do 15K SIT? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 24900 (9514) | bizi72 |
⊘ | Nakup PlaystationaOddelek: Kaj kupiti | 1599 (1314) | Zheegec |
» | Komponenta ki bere Divx,... za 52.000 sit ?Oddelek: Zvok in slika | 1556 (1359) | pivmik |
» | DivX komponenteOddelek: Sedem umetnosti | 1920 (1298) | buhica1 |