Forum » Kaj kupiti » Kako je z nakupom HW v tujini
Kako je z nakupom HW v tujini
dmalis ::
Živjo,
na netu sem našel stran kjer sem se zagledal v TOLE.
Sedaj imam pa par vprašanj, saj sem nasplošno skeptičen do nakupov preko NETa sploh pa iz tujine:
1.
kako je z garancijo v Sloveniji, glede na to da smo v EU. To je en izmed najbolj važnih atributov pri nakupu prenosnika. Naj pokličem na slovenskega zastopnika samsunga in vprašam ?
2.
Kaj če mi pošljejo leptopa z deadpixli ? ... Se da to kako reklamirat ali ne ?
3.
koliko je ponavadi poštnina + v cca koliko časa je PC dostavljen ?
4.
je v tem primeru cena 1.449,00 EUR končna cena ali je potrebno še kaj doplačati ?
Ful hvala za vso pomoč,
lp
na netu sem našel stran kjer sem se zagledal v TOLE.
Sedaj imam pa par vprašanj, saj sem nasplošno skeptičen do nakupov preko NETa sploh pa iz tujine:
1.
kako je z garancijo v Sloveniji, glede na to da smo v EU. To je en izmed najbolj važnih atributov pri nakupu prenosnika. Naj pokličem na slovenskega zastopnika samsunga in vprašam ?
2.
Kaj če mi pošljejo leptopa z deadpixli ? ... Se da to kako reklamirat ali ne ?
3.
koliko je ponavadi poštnina + v cca koliko časa je PC dostavljen ?
4.
je v tem primeru cena 1.449,00 EUR končna cena ali je potrebno še kaj doplačati ?
Ful hvala za vso pomoč,
lp
Mortir ::
no tole je tudi meni zanimivo postalo še posebej potem ko sem malo primerjal cene pri nas in v tej trgovini in se razlikujejo moram rečt po več sto evrov!
1. garancija? to bo treba vprašat po emailu. bom in sporočim ko izvem
2. deadpixli spadajo v garancijo...glej 1
3. za poštnino piše da znaša 49 EUR za regijo 1 (to je članice EU) kamor spada tudi slovenija
rok dostave, naj bi bil max 48 ur potem ko zapusti štrcuno (to je odvisno med drugim tudi od tega če je izdelek na voljo. poleg tega pa tudi piše da pošljejo takoj ko prejmejo kupnino na račun)
4. to je cena z merveštojerjem ali DDVjem po slovensko tako da je to končna cena.
moram rečt da za 100 jurjev in več cenejše notesnike se pa že splača nekaj riskirat...
1. garancija? to bo treba vprašat po emailu. bom in sporočim ko izvem
2. deadpixli spadajo v garancijo...glej 1
3. za poštnino piše da znaša 49 EUR za regijo 1 (to je članice EU) kamor spada tudi slovenija
rok dostave, naj bi bil max 48 ur potem ko zapusti štrcuno (to je odvisno med drugim tudi od tega če je izdelek na voljo. poleg tega pa tudi piše da pošljejo takoj ko prejmejo kupnino na račun)
4. to je cena z merveštojerjem ali DDVjem po slovensko tako da je to končna cena.
moram rečt da za 100 jurjev in več cenejše notesnike se pa že splača nekaj riskirat...
vetta ::
Zivjo!
Jst sm tut kupu notebooka v tujini (sam sm se kr zapeljau v štacuno). Sicer sem meu smolo in mi je recimo disk crknu, vendar z garancijo ni blo nobenega problema!! Takoj sm ga dubu zrihtanga! Ti pa svetujem naslednje! Pejdi na stran od firme, katere notebooka bos kupil in tam preveri original zastopnike. In ce bo med njimi tudi slovenija, pol se nimas kej bati z garancijo! Kar se pa tice nakupa prek interneta bodi pa brez skrbi..., po moje ne bi smel met problemov, vendar sm pa ze slisal, da zna biti postnina svinsko draga. Tako da ti svetujem da se pozanimas kok te pride postnina in potem razmislis al se ti bol splaca zapeljat v stacuno ali narocit po posti.
Upam, da sm ti kej pomagu!
LP Simon
Jst sm tut kupu notebooka v tujini (sam sm se kr zapeljau v štacuno). Sicer sem meu smolo in mi je recimo disk crknu, vendar z garancijo ni blo nobenega problema!! Takoj sm ga dubu zrihtanga! Ti pa svetujem naslednje! Pejdi na stran od firme, katere notebooka bos kupil in tam preveri original zastopnike. In ce bo med njimi tudi slovenija, pol se nimas kej bati z garancijo! Kar se pa tice nakupa prek interneta bodi pa brez skrbi..., po moje ne bi smel met problemov, vendar sm pa ze slisal, da zna biti postnina svinsko draga. Tako da ti svetujem da se pozanimas kok te pride postnina in potem razmislis al se ti bol splaca zapeljat v stacuno ali narocit po posti.
Upam, da sm ti kej pomagu!
LP Simon
http://purchase-pills.pro-vetta.com/
Mortir ::
aha se pravi če ma firma zastopnika v sloveniji lahko garancijo tudi pri njemu uveljavljaš?
vetta ::
Tako je, vsaj po mojih izkusnjah! Jst nisem imel nobenega problema..., se celo racuna mi ni bilo treba kazati..., je vse na internetu poizkau! Vzel je ID number od racunalnika in preveril na netu. In to je to! Zelim ti veliko srece in zabave pri notebooku, tako kot mam jst! LP Simon
http://purchase-pills.pro-vetta.com/
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hoh.de (strani: 1 2 3 4 … 28 29 30 31 )Oddelek: Kaj kupiti | 285122 (119908) | darkolord |
» | Nesposobnost trgovanja pri malih oglasih (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 55147 (45736) | kuglvinkl |
» | pixmania (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 19113 (7473) | dzinks63 |
» | Izkušnje z elektronika.si (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Kaj kupiti | 26586 (14906) | mirkuma |
» | Še po zadnje ugodne nakupe v Avstrijo....Oddelek: Kaj kupiti | 6937 (5710) | Vice |