Forum » Kaj kupiti » MS8137C, CPU AXP 2000+ in RAM ?
MS8137C, CPU AXP 2000+ in RAM ?
IgorGrozni ::
Spoštovani !
Najprej vsem , ki tole berejo čestitke za zanimiv in včasih zabavni ( polh v stanovanju ) forum.
Nivo znanja nekaterih je zavidljiv, še bolj pa sem presenečen ker se kljub nestrinjanju v debati, vsaj na forumih, ki sem jih uspel prebrati, ne opazi, predvsem pri tistih največjih znalcih, želja po prepričevanju brez argumentov ( igor2, Kuglvinkl, Gandalfar...).
Seveda so tudi izjeme( tjah ).
Bra-vo !
Pa še vprašanja :
1. Ker imam težave z stabilnostjo računalnika, t.j.: AXP 2000 +, MB MS8137C Rev 2.0, Gf4 MX 440, IBM - Hitachi 7200, 80 Gb, Samsung 757 NF, Ram : Nanya DDR 2 x 128 Mb PC 2100 in Hyundai DDR 1x 256 PC 2700, fsb 133 Hz,OS Win Xp Pro sp2,
ki pa so malo manjše (težave), ko iztaknem RAM Hyundai, vas sprašujem :
Kateri par RAM - ov 2x 256 Mb je kompatibilen ( če je to problem) z konfiguracijo - mogoče RAM Twinmos pri Mlacom ?
Ob strani :
2. Zakaj mi PCI USB 2.0 kartica povzroči ponovni zagon PC, ko ga želim ugasniti v WINXp z Turn off? ( BIOS je 5.06.2004, Chip set updated z 4 in 1 od VIA. (KT 266A)
Računalnik imam na servisu že 3 teden, seveda zaenkrat ne bom povedal katerem.
Lep pozdrav in še enkrat čestitke skupnosti Slo-Tech ! IgorGrozni
Najprej vsem , ki tole berejo čestitke za zanimiv in včasih zabavni ( polh v stanovanju ) forum.
Nivo znanja nekaterih je zavidljiv, še bolj pa sem presenečen ker se kljub nestrinjanju v debati, vsaj na forumih, ki sem jih uspel prebrati, ne opazi, predvsem pri tistih največjih znalcih, želja po prepričevanju brez argumentov ( igor2, Kuglvinkl, Gandalfar...).
Seveda so tudi izjeme( tjah ).
Bra-vo !
Pa še vprašanja :
1. Ker imam težave z stabilnostjo računalnika, t.j.: AXP 2000 +, MB MS8137C Rev 2.0, Gf4 MX 440, IBM - Hitachi 7200, 80 Gb, Samsung 757 NF, Ram : Nanya DDR 2 x 128 Mb PC 2100 in Hyundai DDR 1x 256 PC 2700, fsb 133 Hz,OS Win Xp Pro sp2,
ki pa so malo manjše (težave), ko iztaknem RAM Hyundai, vas sprašujem :
Kateri par RAM - ov 2x 256 Mb je kompatibilen ( če je to problem) z konfiguracijo - mogoče RAM Twinmos pri Mlacom ?
Ob strani :
2. Zakaj mi PCI USB 2.0 kartica povzroči ponovni zagon PC, ko ga želim ugasniti v WINXp z Turn off? ( BIOS je 5.06.2004, Chip set updated z 4 in 1 od VIA. (KT 266A)
Računalnik imam na servisu že 3 teden, seveda zaenkrat ne bom povedal katerem.
Lep pozdrav in še enkrat čestitke skupnosti Slo-Tech ! IgorGrozni
IgorGrozni ::
He, he , he. Ste pa zaj*bani. Sem se malo guzil , pa odgovorov nič(1, hvala).
Se mi zdi, malo slab post, malo pa gušter efekt.
Pravzaprav sem že sam rešil težave. Vzel novo MB NF7-S, ker je večina težav z RAM in PCI karticami izvirala iz crknjene MB in grafe.
Bom postopoma nakupil še prave RAMe ( Geil, Kingston, ipd. ..).
Pa vseeno, ..prijeten forum.
LP.IgorGrozni
Se mi zdi, malo slab post, malo pa gušter efekt.
Pravzaprav sem že sam rešil težave. Vzel novo MB NF7-S, ker je večina težav z RAM in PCI karticami izvirala iz crknjene MB in grafe.
Bom postopoma nakupil še prave RAMe ( Geil, Kingston, ipd. ..).
Pa vseeno, ..prijeten forum.
LP.IgorGrozni
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kakšen računalnik imate pa vi? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Strojna oprema | 16832 (8871) | Vlad Tepeš |
» | Koliko je vredno to??Oddelek: Kaj kupiti | 1533 (1156) | Dr Evil |
» | Katera od komp. crknila ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1138 (999) | IgorGrozni |
» | Katero nForce2 plato (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Kaj kupiti | 31657 (18252) | Jaffa |
» | Problem pri navijanju NF7-S 2.0 plate (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 5070 (3530) | Fury |