Forum » Pomoč in nasveti » Zakaj ne dela povezava Tv-out s televizijo
Zakaj ne dela povezava Tv-out s televizijo
zagonovc ::
Rad bi gledal filme preko Tv-out na televiziji. Sliko bi priklučil prek S-izhoda(Tv-out) na Scart v TV. Zvok pa na činče in v AUX na stolp! Ko to naredim se mi slika pojavi črno-bela in megeta zvok pa je OK.
Vse pravilno dela samo če dam sliko iz S-izhoda na konektor za činče pa skupaj z činčamo za zvok priklučim na TV. To pa mi ni všeč ker je zvok preko TV in ne na zvočnikih od radio stolpa. Ali sem obsojen na to ali je kaka druga rešitev???
hvala za odgovore, pa lep pozdrav vsem, Luka
Vse pravilno dela samo če dam sliko iz S-izhoda na konektor za činče pa skupaj z činčamo za zvok priklučim na TV. To pa mi ni všeč ker je zvok preko TV in ne na zvočnikih od radio stolpa. Ali sem obsojen na to ali je kaka druga rešitev???
hvala za odgovore, pa lep pozdrav vsem, Luka
Poldy ::
Že pri večih sem videl ta problem. Daš drug kabel je pa problem rešen. Skoraj vedno je deloval skart, ki je imel na hrbtni strani 3 činče.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Zvok in slika | 586445 (25774) | Dominator |
» | Hišni kino Sony in LCD Philips - Kako nastaviti zvok?Oddelek: Zvok in slika | 4100 (3842) | Dekinio |
» | LCD TV + DVD + RecieverOddelek: Zvok in slika | 3575 (3449) | Okapi |
» | tv-out in 100Hz TVOddelek: Pomoč in nasveti | 2056 (1788) | gumby |
» | tv out faqOddelek: Zvok in slika | 1424 (1196) | ts |