Forum » Zvok in slika » Divx/DVD komponenta + 5.1 zvočniki
Divx/DVD komponenta + 5.1 zvočniki
J_Rotten ::
Lep pozdrav
Zanima me, kaj je najbolša rešitev, če želiš kupiti divx/DVD predvajalnik (Dobro delovanje, redno updatani "software", lep prikaz podnapisov) in pa komplet dobrih 5.1 zvočnikov, oboje skupaj za okoli 70000 tisoč SIT.
Sam sem razmišljal o zvočnikih Genius SW-5.1 Home Theater, za playerja pa nimam idej.
Rad bi tudi, da player igra več divx filmov posnetih na 1 DVD. Ali se potem da naredi nekakšen "meni" kjer bi zbral film
Najlepša hvala
Zanima me, kaj je najbolša rešitev, če želiš kupiti divx/DVD predvajalnik (Dobro delovanje, redno updatani "software", lep prikaz podnapisov) in pa komplet dobrih 5.1 zvočnikov, oboje skupaj za okoli 70000 tisoč SIT.
Sam sem razmišljal o zvočnikih Genius SW-5.1 Home Theater, za playerja pa nimam idej.
Rad bi tudi, da player igra več divx filmov posnetih na 1 DVD. Ali se potem da naredi nekakšen "meni" kjer bi zbral film
Najlepša hvala
- zaklenilo: Stepni Volk ()
Stepni Volk ::
To je stvar [DivXviD] komponente - splošna vprašanja in primerjave. Poleg tega se je potrebno najprej odločiti za kateri Divx ploščkosuk.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [Divxvid] Quadro predvajalniki (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Zvok in slika | 53938 (8763) | Spajky |
» | Kateri DVD + Divx predvajalnik do 15K SIT? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 24803 (9417) | bizi72 |
» | WD TV HD Media Player + 5.1 Surround zvočnikiOddelek: Zvok in slika | 4013 (3756) | Okapi |
» | Zvočniki - DVD. Pomoč prosim.Oddelek: Zvok in slika | 1856 (1469) | BOCo. |
» | Predlogi za domači kinoOddelek: Kaj kupiti | 1746 (1497) | gumby |