Forum » Zvok in slika » Divx filmi !!!!!!!
Divx filmi !!!!!!!
Maestro ::
Tresenje slike !!!
Ojla,zanima me kaj mi manjka,recimo,ko gledam kakšne starejše filme,je v redu,sedaj ko sem pa naložil XP SP2,pa mi trese sliko,imam pa namreč
divx kodek 5.1,x-vid,ogg,AC3 filter,in to gledam v BS playerju.A obstaja že kak najnovejši kodek,ali je problem v čem drugem.Imam par filmov,slika zelo lepa,samo jih še nisem zbrisal,ker ne vem v čem je problem,kodek ali........??????
Ojla,zanima me kaj mi manjka,recimo,ko gledam kakšne starejše filme,je v redu,sedaj ko sem pa naložil XP SP2,pa mi trese sliko,imam pa namreč
divx kodek 5.1,x-vid,ogg,AC3 filter,in to gledam v BS playerju.A obstaja že kak najnovejši kodek,ali je problem v čem drugem.Imam par filmov,slika zelo lepa,samo jih še nisem zbrisal,ker ne vem v čem je problem,kodek ali........??????
Life is good,let's make it better.
Maestro
- zaklenilo: Stepni Volk ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Film se ne da odpreti z nobenim playerjemOddelek: Zvok in slika | 1486 (1210) | mailer |
» | podnapisi v BS playerju ne delujejoOddelek: Zvok in slika | 2708 (2516) | jan01 |
» | katero kamero predlagate?Oddelek: Kaj kupiti | 2872 (2284) | Calligulla |
» | BSplayer 1.21 izšel!Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 7288 (5537) | r5r |
» | Pomoč pri izbiri kodekaOddelek: Zvok in slika | 1857 (1562) | jos69 |