Forum » Kaj kupiti » Radeon 9600XT overlay
Radeon 9600XT overlay
luksa ::
oj.
Ima kdo 9600XT in mi lahko odgovori na naslednje vprašanje:
Zanima me, če lahko npr. BSPlayer prikazuješ v enem monitorju in ga potem potegneš v drugi monitor in ti video lepo deluje na drugem? (berem, da npr. 9600 (navaden, ne XT) prikazuje overlay samo na primarnem monitorju - torej sklepam, da ne moreš BSPlayerja kar tako premaknit, ampak moraš še ročno preklopit kateri monitorje primarni in kateri sekundarni... dobro, opcija je še theater mode, kjer naj bi se na sekundarnem monitorju v full screenu prikazoval video... ampak to mi ni zadost).
Lahko kdo sproba?
Ima kdo 9600XT in mi lahko odgovori na naslednje vprašanje:
Zanima me, če lahko npr. BSPlayer prikazuješ v enem monitorju in ga potem potegneš v drugi monitor in ti video lepo deluje na drugem? (berem, da npr. 9600 (navaden, ne XT) prikazuje overlay samo na primarnem monitorju - torej sklepam, da ne moreš BSPlayerja kar tako premaknit, ampak moraš še ročno preklopit kateri monitorje primarni in kateri sekundarni... dobro, opcija je še theater mode, kjer naj bi se na sekundarnem monitorju v full screenu prikazoval video... ampak to mi ni zadost).
Lahko kdo sproba?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Zvok in slika | 585828 (25157) | Dominator |
» | Dva monitorja na eni kišti (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Strojna oprema | 18952 (12468) | Ursus |
» | [DivXviD] Predvajanje filmov iz PC na TVOddelek: Zvok in slika | 5405 (4125) | H_man |
» | Nvidia-tv out problemOddelek: Zvok in slika | 1226 (1109) | Big Poppa |
» | Multi monitor overlayOddelek: Sedem umetnosti | 1128 (1035) | SasoS |