Forum » Pomoč in nasveti » NEC 3500 in Smartbuy CD-R
NEC 3500 in Smartbuy CD-R
Robert ::
Ali ima še kdo težave s peko na Smartbuy CD-R 700 mb (52x) medije meni jih namreč pekač NEC 3500 ne prepozna. Uporabljam Nero.
harvey ::
Nero, ja samo kera verzija? Čudno da med podprtimi enotami ni na spisku omenjenega. Spisek podprtih naprav NEC-
Pri nerotu predno kaj ne dela je potrebno zadnjo verzijo gor dat, ker stalno dodajano podporo novim pekačem (omenjeni je precej nov) a vendarle bi načeloma pri CDjih moral delati. Smartbuy niso neka huda firma medijev tako da malo k temu prispeva tudi to. Poskusi s kakim drugim programom za peko cdjev.
Pri nerotu predno kaj ne dela je potrebno zadnjo verzijo gor dat, ker stalno dodajano podporo novim pekačem (omenjeni je precej nov) a vendarle bi načeloma pri CDjih moral delati. Smartbuy niso neka huda firma medijev tako da malo k temu prispeva tudi to. Poskusi s kakim drugim programom za peko cdjev.
Quikee ::
Poskusi rajsi s kakim drugim CD-jem. =)
Ni to odvisno od programa. In tudi ni tak odvisno od tega ce nero podpira ali ne podpira pekaca. Jaz sem dolgo casa peko v Nerotu ko ni podpiral 3500 pa ni blo problema z DVD-ji. Ce pa so bli pa jih tudi najnovejsa razlicica Nera ne odpravi. Pri pekacih je tak da je vse odvisno od firmware-a na pekacu.. s kero hirostjo bo pekel dolocen medij, ce ga bo sploh pekel.
Ni to odvisno od programa. In tudi ni tak odvisno od tega ce nero podpira ali ne podpira pekaca. Jaz sem dolgo casa peko v Nerotu ko ni podpiral 3500 pa ni blo problema z DVD-ji. Ce pa so bli pa jih tudi najnovejsa razlicica Nera ne odpravi. Pri pekacih je tak da je vse odvisno od firmware-a na pekacu.. s kero hirostjo bo pekel dolocen medij, ce ga bo sploh pekel.
Quikee ::
Ja sej.. jaz pa uporabljam Nero 6.3.1.20 ki ne podpira Nec 3500 in dela tudi vse brez problema. Pravim da je odvisno od firmwarea in ne od programa. =)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kje pa vi kupujete DVDR/DVDRW medije? (strani: 1 2 3 4 … 31 32 33 34 )Oddelek: Kaj kupiti | 99835 (28937) | pingo76 |
» | NEC dvd-rw 3500/3520/3540 (strani: 1 2 3 4 … 27 28 29 30 )Oddelek: Strojna oprema | 103388 (27897) | nuclear |
» | Nec DVD rekorderji in LabelFlash (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 28616 (18933) | Mitko_R |
» | NEC ND-3540A problem...Oddelek: Pomoč in nasveti | 2398 (1689) | dean444 |
» | Nero 6.x in zmrzovanje pri 99%?Oddelek: Programska oprema | 1757 (1176) | bastadu |