» »

nekaj moram sprogramirati

nekaj moram sprogramirati

Simko ::

do jutri :D

no, saj ni težko. Problem je le, ker nismo kaj dosti uporabljali visualnih orodij. V 1. letniku smo programirali le za konzolo, v 2. pa smo nekaj visualnega v c++, vendar ne kaj dosti.
No narediti moram prototip inf. sistema za avtobusnega prevoznika.
Zadaj ne rabi bit nobene dinamične baze.....pač bom dal neke fiksne vrednosti not, da bom le prikazal delovanje.
Npr:
lahko se boš prijavil na sistem...kot upravnik, zapolseni na okencu, itd...
Potem boš pa pač lahko delal kaj moraš...npr...zaposelni na oknecih bo lahko zahteval inf. o stanju na cestah, da bo jo lahko dal naprej potnikom....šofer bo vpisoval morebitne okvare...itd.

Nič težkega torej...samo finta je, ker nimam pojma v katerem orodju naj se lotim tega. Obvladam c++, java gre....ostali bi pa se moral zafkavati...

Jaz sem mislil, da bi kar v htmlju + java napisal. Lani sem en imenik na praksi delal(pač mal os em se igral..nič resnega) . IN sem mislil ,da bi to kar tako nekak nardil... Samo sem vse pozabil .... bolj ali manj.
Jave ne znam več v html mešat :c)
Kode si pa takrat nisem poslal domov...kreten! Zdaj je na faksu in ne morem do nje.

Npr, da bi jaz rad stokrat izpisal neko vrednost....kako bi to zgledalo v HTML ju....ali pa, da bi preveril , če je vpisano geslo pravilno...geslo s katerim bi preverjal bi bil neki fiksni string.

No, upam, da ima kdo kakšen primer, idejo....najbolj bi pa bil hvaležen,če bi kdo imal kaj, kar bi lahko kar uporabil....malo spremenil in dodelal , hehe.

LP
  • spremenil: Simko ()

crt ::

Mislim, da samo s HTML-jem tega ne bi mogel narediti. Za izpis vrednosti bi lahko uporabil PHP. Za preverjanje geslo lahko tudi uporabiš PHP.

lp Crt

P.S.: Bi lahko lahko poslal *.xml za datoteka od tvojega imenika na e-mail?

Monster ::

Čuj zaka pa neb naredu kr konzolsko... Se gre..Svetujem ti kaki Visula Basic al pa DElphi ker bo šlo na easy pa hitr(V VB še posebej). Če pa mš živce pa se začni ukvarjati z MFC-jem
Ka zaboga...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Uvod v izdelavo spletnih strani (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Izdelava spletišč
294273448 (2866) edi123
»

Trdovratne težave v HTML/CSS-ju (strani: 1 2 )

Oddelek: Programiranje
888450 (6428) joker16_7
»

Orto u nulo (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
11012157 (8412) neres
»

ASP.NET(jezik C#) vs. PHP (strani: 1 2 )

Oddelek: Programiranje
7710647 (9291) Nerdor
»

Kako nardit, da bi lahko samo z geslom prišel na neko stran???

Oddelek: Izdelava spletišč
262024 (1602) kunigas

Več podobnih tem