Forum » Programiranje » Dodaten box...
Dodaten box...
teac ::
Me zanima, kako naj v že narejeno news skripto dodam en okvirček, kamor bi vpisal krneki in bi mi to potem seveda izpisalo!!!
whatson ::
malo razlozi v kerem skriptnem jeziku je napisana skripta...
perl, php... mogoce asp?
perl, php... mogoce asp?
Čas včlanitve v Slo-Tech - 6. nov 2000 ob 20:39
Skripta je *.cgi (news skripta)
Naj še enkrat razložim:
-jaz hočem en dodaten kvadratek, kamor pač lahko vpisuješ text i(hkrati naredi še link iz tega teksta) potem pa se to izpiše!
LP
Naj še enkrat razložim:
-jaz hočem en dodaten kvadratek, kamor pač lahko vpisuješ text i(hkrati naredi še link iz tega teksta) potem pa se to izpiše!
LP
milosm ::
si to skripto sam napisu ali si jo pobral kje na netu? če si jo download-u kje povej za katero skripto gre (ala NewsPro,...)
milosm ::
poglej si datoteko npconfig.pl
tu lahko po želji dodajaš polja....verjetno boš pa moral spremeniti potem tudi template, to je pa ndisplay.pl
(template lahko urejaš tudi online preko skripte same)
tu lahko po želji dodajaš polja....verjetno boš pa moral spremeniti potem tudi template, to je pa ndisplay.pl
(template lahko urejaš tudi online preko skripte same)
OK, jaz sem v npconfig.pl dodal en vrstico:
npr:
$FormFieldsName{'newskrneki'} = "Krneki";
Vendar, če potem hočem to izpisat--> <'InsertKrneki'> (seveda brez ' ), mi tega ne izpiše. Kaj morem spremenit v ndisplay.pl , ker tam sem nekaj gledal, samo mi ni najbolj jasno, kaj bi lahko tam spreminjal!!!
npr:
$FormFieldsName{'newskrneki'} = "Krneki";
Vendar, če potem hočem to izpisat--> <'InsertKrneki'> (seveda brez ' ), mi tega ne izpiše. Kaj morem spremenit v ndisplay.pl , ker tam sem nekaj gledal, samo mi ni najbolj jasno, kaj bi lahko tam spreminjal!!!
whatson ::
Najlažje in zanesljivo boš prišel do rešitve, če pobaraš na uradnem forumu te skripte.... kakor jaz vem imajo tam kar dober suport community ...
forum najdeš tukajle:
http://www.amphibianweb.com/newspro/
forum najdeš tukajle:
http://www.amphibianweb.com/newspro/
Čas včlanitve v Slo-Tech - 6. nov 2000 ob 20:39
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NewsProOddelek: Programiranje | 1200 (1074) | Mobidick |
» | Drugi najboljši?Oddelek: Omrežja in internet | 1450 (1358) | Vrocipes |
» | NoviceOddelek: Omrežja in internet | 1265 (1020) | tejo |