» »

Orto u nulo

Orto u nulo

«
1
2 3

Vanadium ::

Danes dobim sledeči sms:

Kmalu bo ORTO U NULO paket z najnizjo mesecno narocnino za mlade, punujal se vec nicel! Ostani na prezi, presenečenje sledi! (si.mobil)


Ve kdo kaj več?
  • spremenilo: Vanadium ()

AndrejS ::

Jaz samo vem da ima simobil za kurac omrežje. In sem dostikrat nedosegljiv potem pa dobim SMS, da me je nekdo klical. Kaj mi to pomaga če ga nazaj ne morem poklicat - ker napiše da je omrežje zasedeno.

KandazaR ::

Mi je kolega ki dela pri simobilu reku da se bo v kratkem ta paket spremenil kot odgovor na mobitelov džabest. Več pa ni znal povedat.

kriko1 ::

Jaz sem tudi to dobil, bomo vidli, boljše za nas najbrž.

Vanadium ::

Jap, kar se pa tiče omrežja pa jaz tudi opažam da je bolj bogo oziroma ne nadgrajujejo zadeve tako kot bi moral :|

buneech ::

Upam, da se bojo še kaj orto berija dotaknili :D

EDIT: Menda bo to že ta mesec enkrat, poleg tega naj bi pa še malo popravili orto beri paket.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: buneech ()

Hardstyle ::

Upam na zastonj minute v tuja slovenska omrežja in par MB zastonj prenosa podatkov.

buneech lahko poveš kaj več?

buneech ::

Bi, z veseljem, če bi vedel kaj več, tako mi je pa le to ratalo iztisniti iz simobilovca. :)
Je samo namignil, da naj bi bili bolj konkurenčni Mobitelu, tako, da pričakujem minute v tuja omrežja, verjetno prenos (upam pa še za nekaj MMS-ov).

Poleg tega pa naj bi v ponudbo dodali BlackBerry-ja Curve 8900. To je pa vse, kar mi je zaupal..je samo rekel, da zelo kmalu, enkrat ta mesec.

AndrejS ::

SImobil ne bo konkurenčen mobitelu dokler ne porihta omrežja. Prvo dajo akcijo ven, potem pa se jim omrežje sesuva. Oni še pa dalje delajo akcijo (primer je njihov internet unlimitet)

kriko1 ::

Kaj se omrežje usuva? Meni lepo dela.
Lahko ste hvaležni simobilu da imate take pakete tudi na mobitelu, drugače bi verjetno še vedno plačevali drage položnice.

Sicer je večina mladih katere poznam na simobilu, edino starejša populacija ostaja na mobitelu ker se jim ne da prešaltat.

BaRtMaN ::

Jaz sem tudi razočaran s Simobilovim 3Gjem. Klici sicer delujejo, ampak včasih zalaufam brskalnik na Bavarcu, ko čakam na bus in se telefon ne more povezati, ponavadi javi napako, da se prehod ne odziva ali pa da je celo celotno omrežje nedostopno.

Čakam pa na to, da bo eden izmed dveh operaterjev z razpredenim 3G omrežjem ponudil telefon z Androidom. Takrat ga kupim in me nič ne zanima, kateri operater to je. Mogoče T-2, če razširijo svoje omrežje. :)

Mavrik ::

Zanimivo, jaz še v LJ ali keremkoli takem kraju nisem opazil nekih težav s 3G povezavo. Je vedno delala kar hitro in zanesljivo (mam iFon 3G). Edino ko greš ven z mest hitro pade pokritost in preklopi na EDGE.
The truth is rarely pure and never simple.

šernk ::

Kaj se omrežje usuva? Meni lepo dela.
Lahko ste hvaležni simobilu da imate take pakete tudi na mobitelu, drugače bi verjetno še vedno plačevali drage položnice.

Sicer je večina mladih katere poznam na simobilu, edino starejša populacija ostaja na mobitelu ker se jim ne da prešaltat.



you are so wrong;((
naj uganem večina mladih katere poznaš živi na obrobju večjih mest. saj osebno poznam okoli 70% mladih ki je na mobitelu. skratka simobil je v hribovitem svetu daleč od pokristosti z omrežjem za mobitelom. in to ga na mojem koncu močno tepe. in ob še super ugodni ponudbi ki jo ima mobitel, poznam nekaj ljudi ki je prekinilo pogodbo s simobilom (niso bili vezani z telefonom) kot razlog pa so navedli težave z omrežjem.

kakorkoli...bodite veseli simobil zgleda hitro odgovarja akciji mobitela, ker drugače mu ne more konkurirati, kot z super ugodnimi ponudbami, to pa je nenazadnje prisililo mobitel k uvedbi džabest paketa. naj živi konkurenca :D
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.

GaS ::

Se veselim "updejta" paketa. Mi dol visi za podatke, najbolj prav bi mi prisle minute v tuja omrezja. Pričakujemo lahko polovične minute v tuja omrezja in polovicne megazloge v primerjavi z džabest, seveda za 5€ nizjo narocnino.

AndrejS ::

Ti se kr veseli če si v centru kakšnega večjega mesta in ne smučaš. Kajti na smučiščih niti telefonirat ne morem če imaš simobil. Dobiš pa SMS da si nedosegljiv - samo kaj to pomaga če ne moreš nazaj poklicat. Če ne bi bil vezan na simobil bi takoj menjal operaterja.

Morda pa maš telefon kot statusni simbol in se samo z njim hvališ in ne telefoniraš :D

OmegaBlue ::

Hm, jaz se na krvavcu brez problema ircal preko edge (umts sem pa tja) ;)
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

;-) ::

andrej kje pa smučaš?

drugače na rogli in mariborskem pohorju je omrežje in lahko kličeš. druga pa nevem, redko se mi zgodi da ni omrežja (zelo redko). Drugače pa bom najbolj vesel ko bojo ponudili kak paket ko bodo cenej oz. zastonj minute v druga omrežja...to najbolj potrebujem. Sem se že hotel h mobitelu prestavit pa nebom ker nimajo pametnih telefonov.

Hardstyle ::

Na štajerskem ni težav z omrežjem, tudi na smučiščih ne.

AndrejS ::

Mb pohorje - Areh... za vikend ja katastrofa... signal je ampak omrežje zasedeno...

markk1 ::

na pohorju - areh imam tudi jaz slab signal ali pa ga skoraj da ni, potegnem mi vse signale iz avstrije, domače pa slabo. upamo na kakšne updajte omrežja :) ker se mi res zdi da 3g pri simobilu že nekaj časa stoji, ni zaznat posodobitev.

ahac ::

Če bi moral izbirat med tem ali zmanjka signala na določeni progi na smučišču (Simobil) ali v koči poleg hotelov (Mobitel), bi sigurno izbral prvo. :P
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

Vanadium ::

Včer bil na simobilu pa malo povprašal o tem. Sem dubu info da se bo dan pred tem vedel kaj bojo ponudl in da tud zaposleni ne vejo kaj bo razen uni ta visoki :|

urosh ::

Zdravo.

Tudi jaz sem se malo glup naredil včeraj po telefonu...
No in gospodična ni zanikala, da bodo klici v tuja omrežja in pa prenos podatkov. O količinah seveda ne vem nič...
Majke zakaj moram biti 31+???

Lp

CCMbrother ::

Simobil ima res katastrofalno omrežje! Jaz sem se tudi vrnil na Mobitel. Enostavno so na Simobilu preveliki amaterji. Sem se na začetku še trudil in jih opozarjal glede mrtvih točk in težav s preklaplanjem baznih postaj med pogovorom, itn. Na videz so se še nekaj trudili, na koncu pa sem dobil en in isti neproduktiven odgovor. Šlo pa je vedno za lokacije v Ljubljani. Poleg tega pa sem v obdobju, ko sem bil pri Simobilu, pogrešal predvsem Moneto in Mobo.

z3ro ::

zanima me kje se pogleda kolk smsou in minut pogovorov si že porabil?sm gledal na live portalu pa nic ne pise..
drugace pa klici v tuja omrezja pa prenos podatkov itq nista zastonj.
lp

imallears ::

JS sm dons tut klicu na simobil pa so rekl, da bo 13. februarja znano kaj bojo ponudl. Js sm se zajebu, k sm nabavu orto u nulo 1 tedn predn je pršu đabest ven. Upam d bo konkurenčn u nulo zdej...

CCMbrother ::

0,10EUR v druga omrezja...te res mislijo, da so edinstveni....noooot!

da bo 13. februarja znano kaj bojo ponudl.

ne nadejaj se preveč....

Pri Simobilu je predvsem problem v lastniku...še vedno nas štejejo pod balkan...kot pri mnogih drugih produktih/proizvajalcih...Simobil je nekakšen Lidl.. :D :D :D !

Skyman ::

kaksna fora je tle v lasniku CCMbrother vrjetn je pr teb en problem ce pravs da je simobil lidl je poj mobitel hofer ;((:P

CCMbrother ::

To glede Lidla je bil bolj hec...

..jaz pozdravljam konkurenco in sem tudi nekaj časa pri njej bil, ampak se je izkazalo, da svojega omrežja nimajo namena izboljšati, ampak jim je glavno vodilo le cena. In ravno pri takih kot je Lidl dobiš za banalno ceno produkt II. kategorije. Od tukaj moja primerjava ;).

Adrijan0 ::

A je kdo dobil kake informacije, ker mene tudi to zdej že precej zanima. Čene bom pač prešaltu na mobitel, ker tle na simobilu dobivam stalno zelo visoke račune.

Vanadium ::

Čakamo baje bo 13.2. dan D

T0RN4D0 ::

Hm, zaradi visokih računov se folk običajno seli iz mobitela in ne obratno :D
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.

šernk ::

Hm, zaradi visokih računov se folk običajno seli iz mobitela in ne obratno :D



ne več :P
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.

Adrijan0 ::

Če mam pa ta orto smart al kar je in je sms 10 centou, minuta u tuje omrežje tud 10 centou ipd.

jan01 ::

@Adrijan0
Zakaj pa ne vzameš kater drug paket kot orto u nulo?!

Adrijan0 ::

Sej zdej nimam orto u nulo. Pri simobilu je trenutno use drago, itak đabest je pa zastonj. Če ta mesec ne bodo uredili nekaj, bom šel h mobitelu.

jan01 ::

@Adrijan0
Zakaj malo ne pogledaš cenik? Pa primerjaj še cene telefonov...

Popravek mojega prejšnega posta:

Zakaj pa ne vzameš kater drug paket NPR orto u nulo?!

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: jan01 ()

Adrijan0 ::

Ker so klici v tuja omrežja še zmeri po 10 centov na minuto. Pri đabestu maš pa 200 minut zastonj, kar je čez glavo.

KandazaR ::

Ja niti ne no. Če to razdeliš na en mesec to pomeni dnevno zastonj 6.6 minute. Pomoje najbolj pomembno je da premisliš v katere omrežju imaš več klicov (v mobitelovem ali simobilovem).

Adrijan0 ::

Več kot 200 minut ne govorim v tuja omrežja in niti v simobilovo ne. A vi ste skoz na telefonu da tolko porabite? 8-O

Hardstyle ::

Jaz sem prejšni mesec presegel tistih 1000 zastonj smsov. Pa kaj :) Tudi tistih 200min bi prekoračo ko keks.

T0RN4D0 ::

200 minut ni lih veliko, je kolega šov pred enim mesecom na đabest, pa je po prvem mescu pršu na orto v nulo... Je seveda odvisno koga največ kličeš, ampak če maš večino ljudi, ki jih veliko kličeš na kontra omrežju si v riti. 200 minut je tolk kot nič, če maš recimo punco na drugem omrežju, ker tiste minute porabiš že za sproti za druge klice...
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.

CCMbrother ::

Ja, res je ... 200min v druga omrežja velikokrat premalo...še posebej, če kličeš še na stacionarca zraven....Tudi tistih 1000min jaz pridelam kot bi rekel keks, zato imam se vikend in vecerne pogovore vklopljene ;)....ne, nimam še tumorja ;)...mislim vsaj da ne...

djordjevic ::

Kaj pa vem, no. Bil sem na mobitelu šest let. Ni šans, da bi spravil položnico pod bivših 10 tisočakov. Nato sem prešaltal na simobil (ob tem pa tudi večina ljudi, s katerimi se pogovarjam). Glej, ga, zlomka. Signal me praktično nikoli ne pusti na cedilu (Sl. Bistrica), položnica znese max. 25€, na poslovnem smartu pa sem dobil nokio e71 za 30€. Life is good, se mi zdi. :)
No grave is deep enough to keep us in chains.

Adrijan0 ::

Hardstyle, sam da si nisi prstu obrabu. Tolko smsju ne napišem jaz v enem letu, ker samo kličem. Je pa res, da po telefonu ne govorim neumnosti, ampak samo tisto kar je za povedat :D. Meni bi 200 minut prau pršlo + usaj 1gb prenosa.

šernk ::

Jaz sem prejšni mesec presegel tistih 1000 zastonj smsov. Pa kaj :) Tudi tistih 200min bi prekoračo ko keks.



lol...prek pcja sm v zadnje pošilju smse...v dobri uri sem jih uspel poslati komaj 30 pa se mi je zdelo da sem jih poslal že vsaj 100. wtf delate :S

200minutam sem prišel pa najbližje v januarju ko sem govoril celih 90min v simobil, pa še to le zaradi faksa
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.

T0RN4D0 ::

Je kak način kako na simobilu prečekirat kolk smsov/minut si porabil? Zdej se niti iz izpiska ne da videt, razen če grem štet vse. Včasih sem jih pa mel povprečno kakšnih 300 na mesec, po mojem jih je še vedno tam okoli samo vseeno me zanima...
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.

markk1 ::

se že ve kaj novega?

GaS ::

Preveč filozofirate vsi skupaj. Vse kar pri izbiri operaterja šteje, je cena storitev in pokritost signala. Pokritost je dokaj enostavno preveriti, ceno si pa preračunate, kam boste klicarili in kam ne. Tako da trditve v stilu itak džabest je najcenejši oz. obratno so popolna irelevantne. Punca je pri drugem operaterju ? Mislim halo, naj zamenja ali ti ali ona, drugače pa menjaj punco>:D

CCMbrother ::

Tisti, ki pa ne ve katerega bi izbral, pa naj izbere oba...10EUR (Simobil) + 15EUR (Mobitel) = 25 EUR...moj povrečen račun je bil tako na Simobilu kot na Mobitelu pred novimi paketi precej višji. Škoda, ker pri nas ni na voljo mnogo telefonov, ki bi podpirali dve sim kartici. Jaz bi ga nemudoma nabavil (seveda pa to ne bi bil Acer, BenQ ali kakšna podobna jajca). Kot pa je že povedal GaS, sami veste pri katerem operaterju imate največ prijateljev, sodelavcev in predvsem punco ;)....
«
1
2 3


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Itak džabest! - novo (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
25844661 (18539) profii
»

Simobil vrača udarec

Oddelek: Mobilne tehnologije
455648 (3618) RockyS
»

Si mobil in napake (strani: 1 2 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
7920169 (16755) Mitja358
»

ORTO U NULO vs. Itak Dđabest

Oddelek: Mobilne tehnologije
285853 (3527) St235
»

Se splača nakup telefona pri simobilu

Oddelek: Mobilne tehnologije
253455 (2462) šernk

Več podobnih tem