Forum » Operacijski sistemi » winsi lahko izvedejeo dejanje - sam ne po moji želji
winsi lahko izvedejeo dejanje - sam ne po moji želji
jahtba ::
zelo me jezi, ko vstavim cd, se pojavi : windows lahko izvede dejanje vsakokrat, ko vstavite disketo, ali priključite napravo itd. Potem ponudi media player, raziskovalec, ali ne naredi ničesar. Lepo bi prosil za pomoč kako nastavit v xp-jih, da bi ponudil program po moji izbiri, recimo za video bs player.
jahtba ::
Ne,ko grem v moj računalnik, izberem lastnosti cd roma se odpre okno in izberem samodejno predvajanje in v oknu je določena izbira: Play - piše v uporabi je windows media player,odpri mapo za ogled datotek- v uporabi je raziskovalec in tretja opcija je ne naredi ničesar. Sam bi seveda izbral bs player ampak ni izbire, zadeve ne moreš dodati, ne vem
CaqKa ::
najprej poklikaj vse *.avi *.mpg datoteke in jim v properties nastavi da jih naj bsplayer odpira..
potem pa boš šele imel to opcijo v samodejnem zagonu. verjetno bo opcija odpri ali pa predvajaj.
potem pa boš šele imel to opcijo v samodejnem zagonu. verjetno bo opcija odpri ali pa predvajaj.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri je najboljši media player? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 15604 (7929) | Map |
» | Izšel VLC 2.0.0 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 40444 (30744) | Icematxyz |
» | Program za avto download podnapisov (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 30533 (17040) | KontraCepec |
» | HD codec (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 17386 (10271) | GrimReaper |
» | Dostopnost RTV Slovenija in MediaPlayerConnectivityOddelek: Zvok in slika | 3502 (3396) | pivmik |